Nilsson Skrevet 8. november 2012 Skrevet 8. november 2012 NP! Google har svaret på alt BTW, PSMF-vaflene til Stine er AWESOME! De har reddet meg mange ganger på denne dietten Jeg har brukt sukkerfritt syltetøy som pålegg, eller laget mitt eget syltetøy ved å tine frosne bringebær søtet med sukrin og/eller stevia Stine - All in: Lang uke. Siter
Kirstij Skrevet 9. november 2012 Skrevet 9. november 2012 Ta en titt i loggboka mi, god oppskrift på brokkolisuppe på 1.eller 2. siden. Siter
Awa Skrevet 17. november 2012 Skrevet 17. november 2012 NP! Google har svaret på alt BTW, PSMF-vaflene til Stine er AWESOME! De har reddet meg mange ganger på denne dietten Jeg har brukt sukkerfritt syltetøy som pålegg, eller laget mitt eget syltetøy ved å tine frosne bringebær søtet med sukrin og/eller stevia Stine - All in: Lang uke. Får ikke opp linken? Linda Regine 1 Siter
qwerty123 Skrevet 17. november 2012 Skrevet 17. november 2012 Disse var utrolig gode! Smaker som de kyllingspydene man får på kinaresturant Kyllingspyd: -Ønsket mengde kyllingfilet -Grillspyd -Ingefærkrydder -Chilipulver -Cayennepepper -Grillkrydder -Sukrin Skru ovnen på 200 grader. Del kyllingfileten(e) i to, og skjær i tynne strimler. Tre kyllingfileten på grillspydet, og krydre godt med krydder. Ikke bruk mye sukrin, dersom dette kan bli for søtt Legg grillspydene på tvers over en ildfast form, og stek i ovnen i ca. 30min. Mine ser ikke så delikate ut pga. kyllingen var halvstekt før jeg tok de på spydene (og ekstremt bra redigering!..) Linda Regine og Roger86 2 Siter
lambi Skrevet 19. november 2012 Skrevet 19. november 2012 Får ikke opp linken? Noen her som veit hvor bloggen til Stine har blitt av? Siter
Gjest Skrevet 16. januar 2013 Skrevet 16. januar 2013 Lunsjen idag: Karbonadedeig stekt i litt vann med sopp og hvitløk. Krydret med ingefær, salt, pepper, spisskummin og paprikapulver. Kokt brokkoli ved siden av. Og 1 ss mager kesam blanda med litt Red Devil cayenne hot sauce! Siter
Gjest Ukjent Skrevet 27. januar 2013 Skrevet 27. januar 2013 Indisk kylling- og spinatsuppe [ATTACH=full]24491[/ATTACH] 4 porsjoner Ingredienser: 1 boks hermetiske tomater 1 boks bambusskudd 12 cherrytomater, delt i to 400 g spinatputer 1/2 løk 3 fedd hvitløk Koriander Saften av en lime ca 8 dl vann 1 kyllingfilet i terninger (add mer om du trenger mer protein) Krydderliste: Karri (lots of it) Chili (bruk gjerne fersk for ekstra awesomeness, men jeg var lat idag og tok pulvervarianten) Cayenne Cumin Kardemomme Kanel Salt Pepper Framgangsmåte: Brun kylling i ei gryte. Rør inn løk, cherrytomater, bambusskudd og krydder. Press over hvitløk og lime. Tilsett tomatboksen og spinaten, rør litt, og tilsett vannet. Kok opp, og la småkoke i 5-10 minutter (en suppe kan ikke koke lenge nok, men dette skulle duge som et minimum) Per porsjon: Energi: 111 kcal Protein: 14 g Karb: 8,8 g Fett: 1,4 g Fiber: 4,15 g Seriøst det beste jeg har spist i PSMF-perioden. Og jeg ble god og mett. Har masse rester til middag i morgen også. Laget denne nå! Herreguuuuuud så digg! Linda Regine og Augis 2 Siter
Augis Skrevet 27. januar 2013 Skrevet 27. januar 2013 Laget denne nå! Herreguuuuuud så digg! Så kult å høre!! Siter
bjarneo Skrevet 29. januar 2013 Skrevet 29. januar 2013 Noen her som veit hvor bloggen til Stine har blitt av? Litt flaks at jeg skreiv ut oppskrifta da Du trenger: 4 eggehviter 50g mager kesam 10g vanilje proteinpulver 15g Bakepro 15g mandelmel 1ts bakepulver 1-2ts fiberhusk Slik gjør du: Ha i lite røre pr vaffel - halvparten av hva du vanligvis har i. Vær obs på at det også blir fort brent Siter
moira Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Hei Tok et par runder med psmf i 2012. Gikk ned litt over 5 kg til sammen. Nå er jeg på uke to av en treukers periode. Men vekta stoppet opp denna uka. Gikk ned 1 kg forrige uke, men nå har den stagnert. Jeg føler meg også dårligere/slappere en tidligere psmfperioder. Noen som har noen peiling på hvorfor ? Hilsen sliten psmf'r Siter
Slankeren Skrevet 10. februar 2013 Skrevet 10. februar 2013 200 g karbonadedeig Tacosaus Paprika Sopp Løk Isberg Agurk salt/pepper/ønsket krydder Stekk kjøttet i litt vann. Når vannet begynner å ha forsvinne heller du over tacosaus, men ikke for mye (sjekk næringsinnholdet). Del opp paprika, champignon og litt løk i små biter som du hiver oppi panna. Mens det hele står å godgjør seg strør du over salt og pepper etter eget ønske å helst et krydder til for å få litt mer smak (paprika, chilli etc). Mye pepper er godt om du liker det spicy! Hell det over på en tallerken å bland inn litt isberg. Legg noen agurkskiver på kanten og finn frem en iskald Cola Zero eller annen godkjent drikke. Dette er en av mine favorittmiddager. Før jeg gikk på psmf laget jeg meg ofte svinestrimler stekt i tacosaus med løk,paprika og sopp i så dette blir jo nesten det samme. mmmmmm! Siter
Slankeren Skrevet 10. februar 2013 Skrevet 10. februar 2013 Ikke akkurat en oppskrift men når jeg først er inne på anbefalinger til hva man kan spise så kjøpte jeg meg Skyr med Jordbær og Granateple i helgen for å prøve noe nytt, å den smakte mye mer naturlig yoghurt enn de andre sortene. Du får ikke den tørre ettersmaken.. Siter
arnold123 Skrevet 13. februar 2013 Skrevet 13. februar 2013 Kan virkelig annbefale denne psmf-pizzaen, god som gull! http://stineallin.blogspot.com/ Noen som har denne fortsatt? Siter
vuitton00 Skrevet 12. april 2013 Skrevet 12. april 2013 Oh - har funnet herlig, god kveldsmat. Vet mange lager lefser, så her er min versjon 110 g eggehvite 10-15g bakepro/annet proteinpulver 10g pofiber 1 ts fiberhusk Sukrin og stevia Kanel Edit: framgangsmåte: vips eggehviter og sukrin helt stive. Bland det tørre med litt vann og stevia. Vend forsiktig i eggehvitene og smør ut på bakepapir. Stekes på 180 grader i ca 8 minutter - yummi yummi! Dette var UTROLIG godt :-) Men opplevde at mine ble veldig bløte så lot de stå i ovnen litt til. Hadde også litt problemer med å få den av bakepapiret??? Noen tips?? Siter
vuitton00 Skrevet 12. april 2013 Skrevet 12. april 2013 KYLLING-TANDOORI / TICA MASALA 2-3 kyllingfilet Youghurt naturell Sitron Salt og pepper Tandoorikrydder Kutt opp kyllingen i terninger og mariner det i youghurt, noen dråper med sitron, salt og pepper og tandoorikrydder - pass på at hele kyllingen er dekket. La det stå i kjøleskapet minimum 5 timer (gjerne over natten) Ha det i ovnen i en ildfast form på 200 grader i ca 25 min. OM NOM NOM Funker med salat til Siter
eplekatt Skrevet 5. mai 2013 Skrevet 5. mai 2013 Så kult å høre!! :D Lagde også denne tidligere i veka. Eg tredobla oppskrifta, og brukte 1,8kg kylling. Suppa var utruleg god, men det KAN vere ein idè å nedjustere mengda spinat om andre ønsker å lage større mengder av dette. Augis 1 Siter
qwerty123 Skrevet 9. mai 2013 Skrevet 9. mai 2013 KYLLING-TANDOORI / TICA MASALA 2-3 kyllingfilet Youghurt naturell Sitron Salt og pepper Tandoorikrydder Kutt opp kyllingen i terninger og mariner det i youghurt, noen dråper med sitron, salt og pepper og tandoorikrydder - pass på at hele kyllingen er dekket. La det stå i kjøleskapet minimum 5 timer (gjerne over natten) Ha det i ovnen i en ildfast form på 200 grader i ca 25 min. OM NOM NOM Funker med salat til Dette var kjempegodt!! Siter
qwerty123 Skrevet 10. mai 2013 Skrevet 10. mai 2013 Indrefilet med blomkålmos En porsjon: 1 liten blomkål 1 ss kesam eller kremost Ønsket mengde indre/ytrefilet Salat Cherrytomater Krydder 1. Skjær blomkålen i små biter og legg til koking. Blomkålen skal koke i ca.10min. 2. Krydre biffen med salt og pepper evt. annet ønsket krydder. 3. Skjær opp salaten og cherrytomatene. 4. Sett biffen på steking, tid står som regel på pakningen. Varierer på hvor stekt du vil ha den. 5. Sil av vannet på den ferdigkokte blomkålen, og mos med stavmikser. Ha så i litt salt og en ss kesam/kremost. Jeg brukte 1 ss lett kremost, og blomkålmosen ble veldig god! Siter
Gjest Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 ingen som har et godt tips til hvordan jeg skal tilberede svinekjøtt(strimler)? ble så innmari tørt og hvordan gjøre asparges godt? Siter
Frost Skrevet 23. april 2014 Skrevet 23. april 2014 For en som holder på å sette seg inn i dette.... er ris fy-fy? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.