Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • 4 måneder senere...
Ok.

Ser forresten nå at jeg antakeligvis (er ikke hjemme, så jeg får ikke sjekka) kjøpte den som er bare "Pure" og ikke "Extra virgin", og ifølge beskrivelsen på nettsiden til Sunkost er den "Pure" raffinert, så det er vel som jeg forstår det omtrent det samme som den i innvandrerbutikken da..

Men vet det nå til neste gang, så da er konklusjonen min at jeg kjøper extra virgin på iherb :)

Takk for hjelpen begge to!

Det er forskjellige grader av raffinering. Cocosa pure skal være veldig forsiktig raffinert uten bruk av kjemikalier så du kan trygt brukte denne til steking. Men den har ikke de samme antioksidatene som Extra Virgin har og heller ikke den samme gode kokossmaken.

Annonse

  • 2 måneder senere...

I en blanding av mager kesam og fun light......

neida.

Det kommer helt an på hva jeg skal lage. Hvitt kjøtt steker jeg som regel i rapsolje (som tåler høyere varme enn olivenolje), mens egg og rødt kjøtt som regel blir stekt i margarin. Hvis jeg skal lage en litt bedre middag, hender det jeg bruker meierismør.

Smør:D aka meierismør. Nå er det vel mangel på det, så da blir det Bremykt ( 70% smør og 30 % rapsolje).

Endelig noen som bruker smør :) Skjønner mange bruker lettere alterntiver, men smøret bytter jeg vertfall aldri ut, så her går det i meierismør, bremykt o.l.

Annonse

  • 3 uker senere...
  • 1 år senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...