Wonderviking Skrevet 6. april 2012 Skrevet 6. april 2012 Mye rare metoder her ser jeg, jeg bruker som regel å steke maten i en: STEKEPANNE olavf, Velvet og Ninian 3 Siter
langaard Skrevet 6. april 2012 Skrevet 6. april 2012 Mye rare metoder her ser jeg, jeg bruker som regel å steke maten i en: STEKEPANNE :rofl: Siter
Oddis Skrevet 13. august 2012 Skrevet 13. august 2012 Ok. Ser forresten nå at jeg antakeligvis (er ikke hjemme, så jeg får ikke sjekka) kjøpte den som er bare "Pure" og ikke "Extra virgin", og ifølge beskrivelsen på nettsiden til Sunkost er den "Pure" raffinert, så det er vel som jeg forstår det omtrent det samme som den i innvandrerbutikken da.. Men vet det nå til neste gang, så da er konklusjonen min at jeg kjøper extra virgin på iherb Takk for hjelpen begge to! Det er forskjellige grader av raffinering. Cocosa pure skal være veldig forsiktig raffinert uten bruk av kjemikalier så du kan trygt brukte denne til steking. Men den har ikke de samme antioksidatene som Extra Virgin har og heller ikke den samme gode kokossmaken. Siter
Assie Skrevet 13. august 2012 Skrevet 13. august 2012 1cal på diett, når jeg ikke er på diett steker jeg i cocosa Siter
Sofie Skrevet 13. august 2012 Skrevet 13. august 2012 Kyllingfile legger jeg som regel i ovnen uten fett. Skal noe stekes brukes jeg teflonpanne og ikke noe fett, evnt rapsolje eller meierismør Siter
Baronen Skrevet 13. august 2012 Skrevet 13. august 2012 Varierer mellom 1kcal sprayen og en tom 1kcalspray jeg har fylt opp med olivenolje. Siter
Svartsol Skrevet 14. oktober 2012 Skrevet 14. oktober 2012 I en blanding av mager kesam og fun light...... neida. Det kommer helt an på hva jeg skal lage. Hvitt kjøtt steker jeg som regel i rapsolje (som tåler høyere varme enn olivenolje), mens egg og rødt kjøtt som regel blir stekt i margarin. Hvis jeg skal lage en litt bedre middag, hender det jeg bruker meierismør. Siter
elise89 Skrevet 15. oktober 2012 Skrevet 15. oktober 2012 I en blanding av mager kesam og fun light...... neida. joda. Svartsol 1 Siter
peace Skrevet 15. oktober 2012 Skrevet 15. oktober 2012 Smør:D aka meierismør. Nå er det vel mangel på det, så da blir det Bremykt ( 70% smør og 30 % rapsolje). Endelig noen som bruker smør Skjønner mange bruker lettere alterntiver, men smøret bytter jeg vertfall aldri ut, så her går det i meierismør, bremykt o.l. Siter
prebnoz Skrevet 31. oktober 2012 Skrevet 31. oktober 2012 bruker bitte litt kokosolje som jeg kjøper på innvandrer butikk (ser ut som cocosa, men koster bare 35,- boksen!) Siter
Sentadilla Skrevet 21. mars 2014 Skrevet 21. mars 2014 Endelig noen som bruker smør Skjønner mange bruker lettere alterntiver, men smøret bytter jeg vertfall aldri ut, så her går det i meierismør, bremykt o.l. Jeg skjønner det ikke... Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.