Wonderviking Skrevet 6. april 2012 Del Skrevet 6. april 2012 Mye rare metoder her ser jeg, jeg bruker som regel å steke maten i en: STEKEPANNE Velvet, Ninian og olavf 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-240091 Del på andre sider Flere delingsvalg…
langaard Skrevet 6. april 2012 Del Skrevet 6. april 2012 Mye rare metoder her ser jeg, jeg bruker som regel å steke maten i en: STEKEPANNE :rofl: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-240459 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tryggis Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 AAAAAAAw yeah, this shit for real! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-427644 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 Ok. Ser forresten nå at jeg antakeligvis (er ikke hjemme, så jeg får ikke sjekka) kjøpte den som er bare "Pure" og ikke "Extra virgin", og ifølge beskrivelsen på nettsiden til Sunkost er den "Pure" raffinert, så det er vel som jeg forstår det omtrent det samme som den i innvandrerbutikken da.. Men vet det nå til neste gang, så da er konklusjonen min at jeg kjøper extra virgin på iherb Takk for hjelpen begge to! Det er forskjellige grader av raffinering. Cocosa pure skal være veldig forsiktig raffinert uten bruk av kjemikalier så du kan trygt brukte denne til steking. Men den har ikke de samme antioksidatene som Extra Virgin har og heller ikke den samme gode kokossmaken. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-427877 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Assie Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 1cal på diett, når jeg ikke er på diett steker jeg i cocosa Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-427890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
missprotein Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 tørrsteker Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-428165 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofie Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 Kyllingfile legger jeg som regel i ovnen uten fett. Skal noe stekes brukes jeg teflonpanne og ikke noe fett, evnt rapsolje eller meierismør Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-428174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Baronen Skrevet 13. august 2012 Del Skrevet 13. august 2012 Varierer mellom 1kcal sprayen og en tom 1kcalspray jeg har fylt opp med olivenolje. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-428198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bicepsbro Skrevet 14. oktober 2012 Del Skrevet 14. oktober 2012 Soft! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-516652 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Svartsol Skrevet 14. oktober 2012 Del Skrevet 14. oktober 2012 I en blanding av mager kesam og fun light...... neida. Det kommer helt an på hva jeg skal lage. Hvitt kjøtt steker jeg som regel i rapsolje (som tåler høyere varme enn olivenolje), mens egg og rødt kjøtt som regel blir stekt i margarin. Hvis jeg skal lage en litt bedre middag, hender det jeg bruker meierismør. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-517236 Del på andre sider Flere delingsvalg…
elise89 Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 I en blanding av mager kesam og fun light...... neida. joda. Svartsol 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-517279 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sentadilla Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Smør! Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-517827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
peace Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Smør:D aka meierismør. Nå er det vel mangel på det, så da blir det Bremykt ( 70% smør og 30 % rapsolje). Endelig noen som bruker smør Skjønner mange bruker lettere alterntiver, men smøret bytter jeg vertfall aldri ut, så her går det i meierismør, bremykt o.l. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-517866 Del på andre sider Flere delingsvalg…
~Victoria~ Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Meierismør eller margarin Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-518003 Del på andre sider Flere delingsvalg…
prebnoz Skrevet 31. oktober 2012 Del Skrevet 31. oktober 2012 bruker bitte litt kokosolje som jeg kjøper på innvandrer butikk (ser ut som cocosa, men koster bare 35,- boksen!) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-540997 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sul12 Skrevet 21. mars 2014 Del Skrevet 21. mars 2014 cocosa Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-979812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sentadilla Skrevet 21. mars 2014 Del Skrevet 21. mars 2014 Endelig noen som bruker smør Skjønner mange bruker lettere alterntiver, men smøret bytter jeg vertfall aldri ut, så her går det i meierismør, bremykt o.l. Jeg skjønner det ikke... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-979987 Del på andre sider Flere delingsvalg…
christian33 Skrevet 21. mars 2014 Del Skrevet 21. mars 2014 Smør. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-980005 Del på andre sider Flere delingsvalg…
langaard Skrevet 21. mars 2014 Del Skrevet 21. mars 2014 En blanding av cocosa og smør Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-980029 Del på andre sider Flere delingsvalg…
A.G. Skrevet 21. mars 2014 Del Skrevet 21. mars 2014 Margarin eller rapsolje. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2330-hva-steker-dere-maten-i/page/8/#findComment-980035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.