Gå til innhold

Tryggis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  387
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tryggis

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 09. april 1991

Converted

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tryggis

  Svenskehandel!

  Heihei! Jeg har nettopp flyttet inn i ny leilighet og skal fylle opp kombiskapet og skapene generelt med matvarer og tilskudd, generelt for en sunn livsstil, men også for å bygge på meg kvalitet. Skal da på en taktisk svenskehandel og lurer på om noen har tips og triks på hvilke merker og varer jeg bør se etter med riktig godt innhold. God helg!
 2. Tryggis

  Velge jobb..

  Følelsen min går ærlig talt på å være i ett ungdommelig miljø, reise litt og jobbe med kunder som verdisetter det en montører klarer (ikke skal klare). Men igjen, fristende å kunne jobbe med litt dyrere utstyr enn vanlig. Også er jeg usikker på hvor mye skatting det går på en firmabil?
 3. Tryggis

  Velge jobb..

  Jeg skal velge jobb, og har lite lyst å fortelle navn grunnet aner jo ikke hvem som er på forumet. Men hvem ville du valgt viss du kunne (der ene siden er det ene valget og omvendt): -Ingen skatting av firmabil / skatting -5kr mer i lønn / mindre -Faste arbeidstider uten mulighet for overtid / mulighet for overtid -Dyre produkter til installasjon og rike kunder / Ola Nordmann -Fast arbeidsstrøk / muligheten for reising -Rutinerte montører / ungdommelig arbeidsplass ..og jeg klarer ikke velge xD noen som har argumenter for eller imot ?
 4. Audi a3 -04mod 1,6 selges. For mer info kan du hyppig nå meg på både pm, mobil (95867734) eller epost ([email protected]). Gi ett bud, så tar vi det derifra:)
 5. Tryggis

  Dagens Glade

  De andre soldatene tok min del av kveldsvasken slik jeg fikk fullført treningen. Da snakker vi folk som forstår hvor mye treningen betyr for meg:LOL:
 6. Bananproteinpulver, banan, melk, havre og cc i en blender = banankaker!!
 7. Klassisk musikk, og ELVIS!! 0TQ19yDGBWTE7rEMXLtkRO ingen slår kongen!
 8. Når det runger over anlegget: SIVIL BRANNMELDING.. litt drøy kanskje, men jobb er det som gjør meg glad:rolleyes: samt når gutta skriker og motiverer på gymmet uanmeldt, får en ekstra futt av slikt(y)
 9. Jeg har ingenting imot å få kommentarer på løft og teknikk, faktisk, så fremmer jeg det. Viss man ser noen som har helt i natta teknikk bør man av ren og kjær medmenneskelighet gå bort og ihvertfall gjøre ett forsøk!
 10. Jeg kan tåle mye (sett bort fra all black og kjedesamlinger som ligner mer på en kjedekollisjon), men når jeg ser damer med baggy tynne fluffy kjolebukser.. det er for drøyt
 11. Jeg kan følge opp med enda en jeg:D pannekake > ett godt lag med skinke > ost > klissete jordbærsyltetøy > og selvsagt peanuttsmør! Farlig godt!!!
×
×
 • Opprett ny...