Gå til innhold

elise89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  971
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av elise89

 1. elise89

  Dagens Glade

  Frihelg, sol, ruslet en lang tur med hunden, traff en venninne og spiste is, fin kveldsøkt på trening Happy happy
 2. Ikke akkurat så veldig serie, men 'dama til' på NRK er utrolig morsom!
 3. elise89

  Dagens negative

  Treningsplanene for hele uken utgår. Såvist jeg klarer å stå oppreist i mer enn to minutter pga bristet ribbein. Eller kanskje det er knekt. Hvem vet. Vondt gjør det hvertfall!
 4. elise89

  Dagens negative

  Samme her! Ser jeg en på andre siden av gaten som gjesper så må jeg også. Nå må jeg gjespe fordi jeg skrev det. Ååhhrrrr...
 5. elise89

  Dagens negative

  Ingen gadd å rydde vektene etter seg på trening
 6. Gikk helt fint med min. Fikk den igår, bestilte for ca to uker siden.
 7. elise89

  Dagens negative

  Skulle stå opp tidlig idag. Våknet nettopp.
 8. Vanilje kesam Er så goooodt!
 9. elise89

  Dagens negative

  Føler ikke akkurat at jeg har trassalder.... Jeg gikk selvsagt på jobb. Jeg er da ikke helt på tryne.
 10. elise89

  Dagens negative

  NÅ får jeg jo ikke noe ut av det. Jeg hadde jo egentlig planer da.
 11. elise89

  Dagens negative

  Har allerede to dager med ekstravakter med 100% overtid denne mnd, så de to timene der utgjør ikke store forskjellen nå egentlig.
 12. elise89

  Dagens negative

  Ifølge vaktplanen jeg fikk i begynnelsen av desember skal jeg begynne på jobb kl 16 idag. Har sagt ja til noen ekstravakter og endringer, som jeg ba de legge inn i vaktplanen slik at jeg husket det og kunne sjekke det seinere. Sjekket tilfeldigvis nå, og skal plutselig begynne kl 14 istedenfor Har ikke sagt ja til det!!! :mad: Så, skal jeg late som jeg ikke sjekket eller skal jeg være flink pike..
 13. elise89

  Dagens negative

  Hahaha er det sånn det er altså! Jeg skjønte det var noe merkelig med den der kabelgreien altså, men fattet det ikke helt! Hahahaha!
 14. Å se hunden bli superglad av å løpe i snøen
 15. elise89

  Dagens negative

  Starte økten med å rydde etter andre, og bruke masse tid på å vandre rundt for å finne de forskjellige vektene. Kan ikke alle bare rydde litt så slipper noen å rydde masse...
 16. En dame på rundt 60år i garderoben i dag. Da jeg kom inn døren bare så hun på meg, og fortsatte å se på meg mens jeg begynte å bytte om til treningstøy. Sendte henne noen rare blikk, sånn "hinthint, se en annen vei takk!" men det fattet hun ikke. Så setter jeg meg på benken for å bytte bukse og da kommer hun jaggu nærmere for å snakke med meg "Har mistet nøkkelen til hengelåsen min, så jeg får ikke opp skapet", sa hun. Hva faen, er det normalt å komme bort til ukjente mens de sitter halvnaken på benken mens de bytter om for å mase?! Ekkelt.
 17. elise89

  Dagens Glade

  Det er en mann på gymmen som ser ut til å ha problemer med beina av noe slag. Han går veldig sakte og det ser ut som det er litt ubehagelig. Men han er der og han går på tredemøllen, selvom han trenger hjelp til å både komme seg opp på den og komme seg av den. Så der går han da med fart på rundt 4-5 mellom de som løper på 10-12, mens han må støtte seg for at det skal gå bra. Tredje dag på rad jeg ser han nå. For en helt!
 18. Hadde b-cup, på grensen til c-cup før jeg begynte å trene kickboxing og plustelig var jeg ikke i nærheten av å fylle en a-cup engang. Så jeg vil si jeg ble ganske flatbrysta av å trene!
 19. elise89

  Dagens Glade

  "Du har gått ned i vekt!" sa en på jobb som ikke har sett meg på to måneder Men, jeg har ikke gått ned i vekt. Jeg har gått opp 0.5kg. Treningen funker med andre ord
×
×
 • Opprett ny...