Gå til innhold

Svartsol

Medlemmer
 • Innholdsteller

  143
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vet ikke om creepy er det rette ordet, men synes det er litt merkelig det de som ser ut til å prøve å rive ellipsemaskina fra hverandre. Altså, det går an å skru opp motstanden en smule.
 2. Ja, av og til er prøveromsopplevelsen en dreper for selvtilliten, andre ganger kan man stråle der inne.
 3. Hv Hva med å spørre instituttet om en sånt prosjektnummer? De må kunne ordne dette for deg..Bruker du et trykkeri som er tilknyttet universitetet/høgskolen du går på?
 4. Ååååh...sånne folk...Jeg har en venninne som alltid, hvis vi spiser sammen liksom er stappmett etter tre biter som hun sier selv. Gjerne påfulgt av "hvordan klarer du å spise så mye?" Merkelig nok, på tross av denne angivelige stappmettheten, så klarer hun alltid å spise opp all maten sin hun og...
 5. Jeg går med kjole hver dag jeg. Har ei bukse jeg bruker av og til. Jeg bruker ullstrømpebukser og ullklær under, så kulde er ikke noe problem.
 6. Dette bildet varmer hjerter verden over - nyheter - Dagbladet.no
 7. Jeg har bare slutta å godta det, jeg. Hvis kunder er litt småsure og sånn, så overser jeg det, alle kan jo ha en dårlig dag, men hvis jeg synes noen er direkte frekk og uhøflig (uten å ha grunn til det) så svarer jeg enten på litt samme måte, eller så sier jeg i fra. Ja, jeg er på jobb, men jeg får verken betalt for å være slaven deres eller ei dørmatte de kan slenge dritt til. Vi skal ikke finne oss i hva som helst.
 8. Kan du ikke spørre henne om det funker sånn med mat også, bare omvendt: "Uansett hvor mye du spiser, så går det bra om du tror du spiser lite, da går du ned i vekt!" Jeg har nemlig gått opp i vekt av denne metoden, men kanskje jeg ikke har tenkt hardt nok? Tankegangen minner meg forresten om det derre ameriakanske tøvet "the secret".
 9. Jeg synes aldri stringtrusene mine kryper opp, så lenge de ikke er for små til meg. Jeg tror jenter generelt er for opptatt av størrelsen på klærne sine. Da kan det være greit å vite at om du bruker 40 eller 36 ikke nødvendigivs sier alt om sammensetning av muskler og fett på kroppen.
 10. Det stemmer ikke. Jeg kjenner en som får støtte av nav til å fullføre utdanninga (han har sine grunner), og han har faktisk mindre enn meg, selv om jeg er student med ekstrajobb. Han lever ikke fett, men han klarer seg, så mat har han råd til.
 11. Ja, eller de med lavere lønn enn gjennomsnittet? For dem vil jo ting oppleves som dyrere. Men det er fullt mulig å finne god og billig mat i Norge, men som tråden her indikerer, så kan det kanskje da gå på akord med andre ting. Sånn er det jo med klær og sko også, kan ikke bare være billige materialer som gjør klærne i kjedebutikker så rimelige...
 12. Åh, endelig en til som sier det. Disse "salatkjøtt"-pakkene er jo bare sånn ekkel grilla kylling med det der grusomme krydderet de gnir dem inn med. Helt forferdelig. Skal jeg ha kyllingsalat, så bruker jeg filet. Når det gjelder dyrehold, det nok mange som ikke gjør som de skal og burde. Jeg er en fattig student, og må nok innrømme at jeg kjøper det jeg finner av rimelig og sunn mat, men når jeg får bedre økonomi, så vil jeg absolutt prioritere miljøvennlige og økologiske produkter. Men, en ting skal være sagt, pris er dessverre ikke alltid en garanti for at produktet er framstil på en et
 13. Det høres veldig rart ut. Du kan jo regne på hvor mye energi du får i deg, men det virker da ikke som du ligger i overskud. Dette er nok en sak for legen, ja!
 14. Folk. Punktum. Men nå har jeg altså drukket i natt, så kan hende jeg egentlig er den irriterende personen.
×
×
 • Opprett ny...