Gå til innhold

A.G.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om A.G.

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 13. nov. 1996
 1. A.G.

  Dagens negative

  Skulle til å skrive i Dagens Glade at det endelig var blitt sol og varmt, men den gleden ble nettopp ødelagt av en nabo som har fyrt opp et bål, med røyk på størrelse med Amazonas. Fy, nå kommer det til å lukte så digg her.......
 2. A.G.

  Dagens negative

  Sitter og venter på sommerferien.... bare 64 dager igjen. Og ja, jeg har nedtellingsapp på mobilen! Og det regner. Får liksom ikke gjort så mye.
 3. Jeg har ofte frokost1, frokost2, lunsj1, lunsj2, lunsj3, middag, et par små måltider jeg ikke har noe navn på, og så kvelds. Dette er i ukedagene. Har jeg ikke spist noe før kl 12 på dagen i helgene så er første måltid fortsatt frokost, men da hopper man over lunsj og går rett til middag. Frokost1 er for min del sånn rundt 5 om morgenen i ukedagene, frokost2 i halv 8-tiden, så tre lunsjmåltider mellom halv 10 og 3. Middag i 5-tiden og så litt smågreier før det blir kvelds rundt 10. Uff, det høres så avansert ut. Er ikke før man skriver ned slikt at man skjønner hva folk snakker om når de rea
 4. Varierer mellom å sjekke Snapchat, Facebook, Instagram, Spotify, ser på de som driver på med gruppetimer (av den enkle grunn av at jeg trener rett utenfor salen, og det er glassvegg), fikser litt på håret om det er mulig å se seg selv i vinduet/speilet, ser litt på de andre som trener, eller lytter på samtaler mellom andre treningsglade mennesker (les: kaklehøner som ikke trener, og da spesielt de litt yngre som bare måååå fortelle venninnene om hun andre jenta som bare gikk bort til en annen på skolen og sa det og ditt og datt.........).
 5. A.G.

  Dagens negative

  Er sulten, men alt for lat til å gjøre noe med problemet. Kommer til å angre.
 6. Minner meg om hun jeg så i går som trente i en veldig gjennomsiktig tights med stringtruse under. Hun stod et stykke foran meg og bøyde seg ned x antall ganger. Så litt mer enn jeg hadde trengt å se. Og så er det en eldre mann med litt stor mage som alltid ser på meg og gliser. Litt sånn småekkel. Er ofte gjennskinn i vinduene eller jeg ser han i speilet. Og så vandrer han rund, uten å gjøre noe særlig annet enn å titte. Og han har alltid belte rundt magen, uten å trene. Er også en veldig trent fyr, på grensen til at jeg tror han har putta litt av hvert i kroppen for å få de SVÆRE mus
 7. SATS har hengt opp flere ark om at man må huske å tørke av apparater osv. Hjelper nok lite, for tror ikke folk bryr seg så mye. Virker i alle fall ikke sånn, etter å ha sett hva de som har trent i nærheten av meg har gjort. Og har man ikke blitt syk enda, så blir man ikke syk bare fordi man plutselig vet at bakteriene er det.
 8. Utrolig deilig å trene i tights. Så stemmer ja til mer tights! Og de som synes det er gay er nok bare misunnelig på de som ser superhot ut i tights.
 9. Ble ikke overrasket. Har funnet litt av hvert i garderoben. Bl.a. masse hår foran speilet/vasken på toalettet, noe som mest sansynlig stammer fra noe ala shaving. Avføring på gulv, og utover toalettet. Ser mange som snyter seg midt inne på senteret, noe jeg ville valgt å gjøre på toalettet (og vaska med etterpå). Noen henger svette håndkler over håndtakene på apparatene, mens de trener på et apparat ved siden av. Og dusjen bruker jeg aldri, av den enkle grunn av at jeg går direkte hjem etterpå og dusjer der.
 10. A.G.

  2048

  5712 etter å ha spilt to ganger... Kommer til å bli avhengig.
×
×
 • Opprett ny...