Jump to content
KariKanin

Cottage Cheese.

Recommended Posts

Jeg har ALDRI smakt dette før.

Og jeg har aldri luktet på det heller...

Men ser mange skryter/lovpriser/lever for det, såå...

Hvordan kan jeg få en best mulig førsteopplevelse av dette produktet?

Jeg innbiller meg at det ikke er godt, så overbevis meg ;)

(alt man lurer på når man kejder seg på jobben)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Om jeg skal smake på noe for første gang så smaker jeg på det rett og slett, uten noen som helst krydder/smakstilsetning for å "drepe" smaken - da er det jo liksom ikke noe poeng lenger.

Ikke tenk, bare smak - også kan du tenke på hva som kunne supplert dette til å gjøre det til et måltid -> søtt eller salt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Anbefaler deg å heller prøve tine mager kesam blandet med funlight bringebær, mye bedre smak enn CC. Jeg personlig får nesten ikke ned CC pga. smak og konsistens. Mager kesam og CC har omtrent samme næringsinnhold, ca. 40 gram protein i en boks på 300 g.

Mager kesam m/fun light bringebær smaker som frisk bringebæryoughurt/smoothie, jeg personlig liker det bedre enn vanlig youghurt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anbefaler deg å heller prøve tine mager kesam blandet med funlight bringebær, mye bedre smak enn CC. Jeg personlig får nesten ikke ned CC pga. smak og konsistens. Mager kesam og CC har omtrent samme næringsinnhold, ca. 40 gram protein i en boks på 300 g.

Mager kesam m/fun light bringebær smaker som frisk bringebæryoughurt/smoothie, jeg personlig liker det bedre enn vanlig youghurt.

Nå var jo spørsmålet ang cottage cheese, og svaret du gav gjør nok trådstarter mye tryggere!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du kan også gjøre som følgende: Blande 100 g cottage cheese med en halv desliter piske kremfløte, tilsette 3 dråper mandelessens (helst ekte mandeldråper, men whatever) pluss noe søtt, for eksmpel en spiseskje jordbær syltetøy. smaker som den svenske Frødings ostkaka, helt himmelsk :) Hilsen en som synes at cottage cheese uten noe annet smaker rimelig dårlig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dessuten (kom til å tenke på det nå) så vil fettet i kremfløten antagelig virke positivt på hormonene dine, det forskes jo nå på om det er melkefettet i litago som gjør den så bra i treningssammenheng.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Jeg synes Therese gir et godt tips, jeg :) Og dersom du ikke liker smaken uten noe tilsatt - er det bare å forske i vei.

Enkelt og greit med sukrin og en ss lettsyltetøy,for eksempel? Det blir fort noe helt annet.

Jeg DIGGER cc, og kunne levd på det. Det går ned uten å tilsette noe også, men det er når det blandes med noe annet at det virkelig blir himmelsk!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg synes det er veldig godt å blande en halv boks CC med en boks dobbel0%-yoghurt, strø masse kanel og kardemomme over. Pleier også å ha en eller annen frukt i.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg blander cottage cheese med tacosaus, og putter gjerne litt soltørkede tomater oppi og.. :) Eller så syns jeg det er godt å blande med litt pesto (jeg foretrekker ICA-pestoen som har litt mer oljete konsistens, enn Barilla sin..). Alternativ nr. 2 er kanskje ikke like sunt..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg er ikke spesielt begeistret for CC, annet enn kanskje i lapper/tykke pannekaker el.l. Men jeg spiser det hvis jeg får det blandet 50/50 med vispet krem, splenda og kanel. Nammenam :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg elsker cc!! Det smaker snaddergodt og med herlig konsistens. Favorittkveldsmat for tiden er cc og Options sjokoladepulver (fordi jeg alltid glemmer å kjøpe kanel...). :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cottage Cheese er jo kjempegodt. Du kan fint bruke det som pålegg på et grovbrød med spekeskinke i tillegg. Gjerne med sherrytomater. Cottage Cheese, eller hyttost er jo rett og slett en frisk og god ost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Bland med yoghurt naturell eller mager kesam og bland med syltetøy uten tilsatt sukker og litt banan kuttet opp i terninger! Det var mitt førsteinntrykk og jeg er offesielt avhengig! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjest

CC trenger jo ikke spises som et eget lite måltid. Selv synes jeg det passer ypperlig som tilbehør i salater, på vafler, over kjøtt, blandet med ris, på grønnsaker, på pasta, på pizza... listen er lang!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det glemte jeg! Den cottage cheesen med smak (sjalottløk og persille) er fantastisk god i salater. Bruker av og til den istedet for kjøtt/fisk i salaten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som andre har nevnt, blandet med syltetøy eller oppkuttet frukt. Bland det gjerne med yoghurt/fløte for bedre konsistens, og proteinpulver kan også fungere veldig bra som smakstilsetter!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...