Jump to content

Chilli

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 1. - 1000-1600 (kommer an på hva og hvor hardt jeg har trent) - Jente - 19 - 169 - 63 / 64 - 5-6 som regel lette økter i uka (ca. 2-3 ganger styrke) - går ned! - ja, tilatter meg selv å spise mer 1 dag hver/annen hver uke!
 2. det er rart.. Jeg ble også super-emosjonell og grinete av mercilon, og har også hørt om mange andre også ble det! Jeg la på meg en del da jeg gikk på microgynon. Jeg hadde ganske økt apetitt (hjalp ikke på huden heller) og fikk mensen/blødninger på helt tilfeldig tidspunkt! Yasmin er by far det jeg har vært mest fornøyd med! Har kanskje lagt på meg litt, men ikke noe ekstremt..!
 3. Chilli

  Din hvilepuls !

  Sist hvilepulsen min ble målt - med ekg, var den på 38! (men da gikk jeg på betablokkere som senker pulsen, så det var juks! ) Jeg vet ikke hva min egentlig hvilepuls er, men om jeg husker riktig var den rundt 50-55 før. Så jeg er nok litt trent like vel
 4. Jeg syns ofte "sunnere" kaker, boller, osv ikke smaker noe godt. Men jeg syns ikke sukkerfri gele er noe ille! (det spørs jo om du er av dem som ikke liker fun light, og lettbruser, osv). Du kan lage det av sånne gelatinplater og fun light, eller så kan du kjøpe sånn ferdig sukkerfri, men den selger de ikke så mange steder.
 5. Er ikke meningen å påstå at det er umulig å ha så høy puls, men tror sannsynligheten for at det er en hjerterytmeforstyrrelse er langt høyere enn at han har en såppas mye høyere makspuls enn det som regnes som normalt. I tilegg sier har at han målte pulsen etter han hadde løpt, og da burde jo pulsen ha rukket å senke seg noe. Hjerterytmeforstyrrelser er ikke noe veldig sjeldent å ha, mange har det og har hatt det, men det er ikke alle som oppdager det.
 6. .... men jeg er jo ikke noe lege eller noe, så du burde høre med noen som kan faget. Skal for all del ikke begynne å fjerndiagnosere deg.. Bare tips fra egen erfaring. Er jo veldig skummel opplevelse å oppnå så høy "puls" når alt du har lært og det alle sier er at det er fysisk umulig.
 7. Det høres veldig ut som du har hjerterytmeforstyrrelse. Det er ikke veldig farlig, men greit å ta en tur til lege/spesialist. Jeg har det selv, og oppdaget det på trening med pulsklokke (var selv oppe i 250 slag/minutt). FIkk det ganske ofte, oftest kortvarig, men noen ganger i opptil 1,5 timer. Fikk det når jeg trente veldig hardt, og kom gjerne i forbindelse med koffein og (går nå på medisiner nå og skal ta behandling) Du kan google hjerterytmeforstyrrelser, supraventrikulær takykardi, AVNRT eller WPW-syndrom og lese mer om det. Om jeg har skjønt det riktig er det ekstra "passasjer" i hjerte som gjør at du får ekstra slag (eller noe i den duren). Tror dessverre du ikke har en så høy makspuls som 240, for det er ytterst sjelden! (å ha en "puls" på 240 når du har takykardi har ikke noe sammenheng med hva din ekte makspuls er..)
 8. De selger faktisk d-vitamin med 20 µg på apotek reseptfritt, så er ikke helt riktig det du sier om at de kun har lov til å selge 10 µg. (Kom i apotekene for en eller to uker siden, så er jo ikke rart om man ikke har fått det med seg helt enda..)
 9. Drikker nesten hver helg, ofte begge dagene og av og til noe i ukedagen og.. Men drikker som regel ikke så mye (2-3 øl eller tilsvarende). Det værste jeg vet er å være for full, så stopper som regel når jeg er brisen. Tåler ikke allverdens heller, så bruker ikke så mye penger på drikke selv om jeg drikker ofte.
 10. har slitt noe med hjerterytmeproblemer (AVNRT) etter jeg har brukt jack3d. Ikke veldig farlig, men det er ubehagelig. (har selvsagt sluttet å bruke det nå!) Det er jo ikke lovlig å selge i Norge. Kanskje det er en grunn til det? Mener ikke at det er veldig farlig, men hvor nødvendig er det egentlig å bruke det?
 11. Det er jo et helt bevist valg at de ikke har noe fancy design. Ville ikke kostet dem særlig mye å endre det til noe stiligere hvis de hadde villet det. First Price er jo eid av matvarekjedene. De ønsker ikke at sitt eget merke skal utkonkurere de andre merkene fordi de tjener MER på å selge andre merker. Samtidig bidrar first price til at matvarekjedene kan presse prisene fra andre leverandører nede, og tjene mer penger. +++ (alt er en nøye planlagt strategi for å tjene mest mulig penger) Hvis man ser bort fra designet på first price og ser på det som er inne i pakningen er det ofte av lik kvalitet som konkurrerende merker. (sikkert noen unntak.)
 12. Chilli

  Fobier

  Takler ikke fugler. Spessielt duer og høner.
 13. Chilli

  Dagens Glade

  får igjen 13000 på skatten!
 14. Var i USA i sommer og trente på planet fitness en gang. Var utrolig sært. Ble nedglodd siden jeg hadde på meg treningstights. Dama på tredemølla ved siden av hadde på seg olaskjørt! helt normalt...
 15. Jeg ville gått utifra pulsklokken var mest riktig? Du forbrenner vel like mye om du sykler i 20 min med 170 i puls og jogger i 20 min med 170 i puls (?) så ville trodd aktiviteten var urrellevant i forhold til det.. (prøver ikke si at det ikke er forskjell på å jogge og sykle, for det er det..) men viktig å vite at begge deler mest sannsynlig ikke er så veldig presise.. Men det er jo sikkert en grei pekepinn. Fint å ha noe å sammenligne seg selv på forskjellige økter også..
×
×
 • Create New...