Lily Skrevet 21. november 2011 Skrevet 21. november 2011 Jeg vil anbefale min nye favoritt: Miracle Noodles!! Billig, null kcal, null karbo, og perfekt nuddel-konsistens. Smaker ikke noe i seg selv, men suger til smak hvis du rører det inn i f.eks kjøttsaus eller fiskewok! Kjøpes her, og det er flere varianter: http://www.iherb.com/Search?kw=miracle noodle Jeg likte den i begynnelsen, og bestilte derfor en del. Plutselig fikk jeg avsky, og nå sitter jeg igjen med en hel haug Men jeg er rar, i neste uke kan jeg digge de igjen Siter
IngunnE Skrevet 21. november 2011 Skrevet 21. november 2011 Har og kjøpt noen persimmon i det siste, veldig godt, men litt i søsteste laget. Har blitt veldig glad i knutekål den siste tiden da! Lite kcal, halvparten av karbohydratene i forhold til Kålrabi/kålrot, og dobbelt så mye vitamin C! (Og kålrot er "nordens appelsin") God å spise rå, og kjempe god å putte f.eks i Wok! Siter
Opheliia Skrevet 21. november 2011 Skrevet 21. november 2011 Jeg likte den i begynnelsen, og bestilte derfor en del. Plutselig fikk jeg avsky, og nå sitter jeg igjen med en hel haug Men jeg er rar, i neste uke kan jeg digge de igjen Feel free til å sende dem i posten til meg:D Lily 1 Siter
bmbb Skrevet 21. november 2011 Skrevet 21. november 2011 Jeg har nå kjøpt søtpotet! (tror jeg, litt usikker, men.. ) Vil noen fortelle meg hvordan man tilbereder disse fantastiske greiene, og hva som er godt å ha til? Siter
Therese Skrevet 21. november 2011 Skrevet 21. november 2011 Jeg har nå kjøpt søtpotet! (tror jeg, litt usikker, men.. ) Vil noen fortelle meg hvordan man tilbereder disse fantastiske greiene, og hva som er godt å ha til? På akkurat samme måte som potet(koke, steke, bake, mose..)! Men som du sikkert har lagt merke til er den større en vanlig potet og tar derfor lengre tid å tilberede (evt dele opp om en er utålmodig). Noen liker den med salt og pepper, andre med kanel - passer like godt til fisk som kylling og kjøtt, og stekte og kokte grønnsaker! Det letteste er å prøve bmbb 1 Siter
Kristinea Skrevet 23. november 2011 Skrevet 23. november 2011 weetabix! jeg er totalhooked! Man kan tilogmed varme den i mikroen så blir det en heeerlig grøt. ah jeg pleier å smuldre dem opp og blande inn i kesam eller skyr. dilisjess! om man vil kan man nok røre inn prottispulver også! (kom på det i dette øyeblikk. nå vet jeg hva jeg skal ha til frukost imorgen!) Siter
Opheliia Skrevet 23. november 2011 Skrevet 23. november 2011 weetabix! jeg er totalhooked! Man kan tilogmed varme den i mikroen så blir det en heeerlig grøt. ah jeg pleier å smuldre dem opp og blande inn i kesam eller skyr. dilisjess! om man vil kan man nok røre inn prottispulver også! (kom på det i dette øyeblikk. nå vet jeg hva jeg skal ha til frukost imorgen!) Spiser du da kun 2 sånn der weetabix-biter? Det er vel rett under 40 gram... Siter
Kristinea Skrevet 23. november 2011 Skrevet 23. november 2011 + en skyr/150 gr kesam og MASSE bær! Siter
Opheliia Skrevet 23. november 2011 Skrevet 23. november 2011 + en skyr/150 gr kesam og MASSE bær! Jepp, det regna jeg med. Jeg bare lurte på om det var 2 sånn der eller 100 gram Siter
Bekkelure Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Blomkålstappe! Kjempe godt. Kok blomkålen til den er mør, miks med stavmikser sammen med salt og pepper og litt melk, for at den ikke skal bli for tørr. Blir ekstra god med litt smør i Kan brukes som tilbehør til det meste. Siter
Gjest Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Har noen nevnt rispapir, forresten? Genialt Siter
Cheesecake Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 at kremtopp veier nesten ingenting, samma med oboy-pulver.....og fy fasan så mye bedre ting smaker:whistling:clean eating is a scam Siter
SaraM Skrevet 4. desember 2011 Forfatter Skrevet 4. desember 2011 Rispappir? whaat? spise papir? Siter
Gjest Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Neineineinei Innvandrersjappene selger det. Jeg pleier å bruke det som tortilla, er kun 20kcal per "lefse". Tynn, smaker nesten ingenting. Ufattelig digg med eksotisk grønt, litt peanøttsaus, bønnespirer, kylling. Er du i karbohjørnet kan du smelle inn litt nudler også Kan også stekes for hjemmelaget vårrull etc. Karoline84 1 Siter
Tessa Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Litt off-topic kanskje, men etter å ha sett Hellstrøm rydde opp hjemme, har jeg holdt meg laaangt unna MUK- kjøtt!! Har aldri tenkt over det før, men nå er det farvel til prior-pølser, boksemat og firstprice produkter Bikini og Ninian 2 Siter
Lily Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Litt off-topic kanskje, men etter å ha sett Hellstrøm rydde opp hjemme, har jeg holdt meg laaangt unna MUK- kjøtt!! Har aldri tenkt over det før, men nå er det farvel til prior-pølser, boksemat og firstprice produkter MUK-kjøtt?! Hva er det? Siter
Therese Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 MUK-kjøtt?! Hva er det? Mekanisk, utbeinet kyllingkjøtt = http://www.tv2.no/underholdning/gkn/her-rabler-det-for-hellstroem-dere-spiser-avfall-3597427.html Lily 1 Siter
Pinglo Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Jeg er enig med Hellstrøm her altså. I tillegg smaker det dritt. Jane 1 Siter
Lily Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Mekanisk, utbeinet kyllingkjøtt = http://www.tv2.no/underholdning/gkn/her-rabler-det-for-hellstroem-dere-spiser-avfall-3597427.html Seriøst, er det lov? Tror jeg får vurdere å dra frem kjøttkverna og lage maten mer fra bunnen av! Da blir det andre (kjøtt)boller! Salamander og Bikini 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.