Gå til innhold

Bikini

Medlemmer
 • Innholdsteller

  213
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bikini

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 29. jan. 1973

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Usikker på om denne tråden er død eller om det er her silikondiskusjon foregår? Jeg lurer i alle fall på løping. Er 5 mnd. post-op. nå og tenker å starte løpinga igjen. Har gått masse tur og trent lett med vekter frem til nå.
 2. Your talk talks and your walk talks, but your walk talks louder than your talk talks. 

 3. Ja, enig med alle. Tenker mest at når psyken ikke er til stede til å gjøre en ordentlig løftejobb, så kan det vel være et greit alternativ med litt tempo-pes uten vekter, om så bare for å bryte rutine. Men hva kan man forbrenne på noe sånt er det jeg lurer på? Det er jo ikke akkurat som cross-fit, men det føles "mer" ut enn feks styrketrening i sal eller bodypump o.l. Vet ikke helt hva man kan sammelikne med?
 4. Jeg fant frem et par av Fitnessmagazine sine treningsvideoer fra 2000 tallet en gang, de varer 17 minutter hver og inneholder utfall, knebøy, spensthopp, crunches, push-ups og glute bridge. Ingen vekter. Alt dette non-stop, altså ingen pauser, hun bare kjører på i 8-gangere. Jeg har jo da vært sjokkerende støl i 4 dager til ende og tenker nå å holde på med disse noen uker som et avbrekk fra det vanlig program som jeg er drittlei og ikke kommer noe videre med. Det jeg lurer på er hvor mange kalorier man omtrent kan forbrenne på noe sånt? Treningsappen min foreslår 140 kal på en halvtime - e
 5. Hvitløk er jo så bra, og smaker godt også hvis det ikke er for sterkt. Jeg blir dårlig av for mye/sterk og orker bare ikke ånden fra graven neste dag. Noen som har hvitløktips? Hvordan finner jeg mild snill hvitløk eller finnes det mildere typer? Jeg trodde kinesisk hvitløk var mildere, men i går lagde jeg hoummos med en mikrobit kinesisk hvitløk oppi og den måtte jeg bare kaste.
 6. Jeg fant helt uventet Abbey jeans på Cubus av alle steder, skinny riktignok, men satt veldig bra på smale hofter/midje og større lår. Jeg veier 65 og er 172 høy, str 29 satt som et skudd. Mange fine farger.
 7. Herregud... trodde spørsmålet var om det betyr noe FOR TRENINGA!! Jeez. Men greit, det var jo off topic.
 8. Nå er vel SuperFlex skinny jeans eller nærmest skinny jeans, mens jeg er ute etter noe som er litt baggy/løst uten å være haremsbukser. Løsningen blir gjerne at buksa må være lav i livet eller sitte på hoftene rett og ha loose fit. Jeg finner bare ikke buksa. Masse skinny jeans å finne, samt sånne teite gulrot-bukser med hengerumpe og trange legger/ankler. Skal sjekke ut Levis Denim Curve, de var jeg ikke klar over. Hvis ikke det også er skinny da.
 9. Takk TatjanaBH, Carlings skal sjekkes.
 10. Våren er her og denne tråden må frem igjen! Har nå vært ute på Bik Bok, Vero Moda og Levi's - det var det jeg orket i dag, og kom tilbake uten buksekjøp - igjen. Jeg trenger en cargoaktig/loose fit jeans eller armybukse e.l. som sitter godt rundt mine 36/38 hofter/midje OG har plass til lårene. De er tross alt ikke abnormt store, men passer det i lårene så er det 10 cm for stort rundt hoftene. KJØPE HVOR? Alternativet, å skaffe meg tynne bein og stor mage, blir bare ikke aktuelt.
 11. Ai, dette var kjent stoff! Jeg ble forbanna, og sa klart i fra at det ikke er greit, og sure oppstøt tok slutt. Kommentarer fra andre (slappe) folk gir jeg beng i. Da ler jeg bak ryggen deres og gleder meg til de skal kle av seg på stranda. Godter meg rett og slett. Men det jeg kom på ER, at jeg følte det en gang på samme måte som han kjærsten din (tror jeg). Da var jeg 22 år, halvslapp og litt overvektig og bodde sammen med en som begynte å løpe/trene/spise Herbalife og det som verre var. Han ble i superform og gikk ned 5 kilo. Jeg ble USIKKER, REDD, OG FAKTISK SJALU! I dag, 18 år sen
 12. Bikini

  Fråtsing

  Hm. Føler meg psykisk nedbrutt og deigete etter 0,5 boks Ben&Jerry, en kvart pose tortilla chips og ca 10-12 Sfinx sjokolader til "middag" i går... faktisk i uggen form! Det er fadern meg ikke verdt det! Må fylle opp kjøleskapet med frukt og sunne ting nå, så jeg ikke ender i godterus hele påsken.
 13. Bikini

  Fråtsing

  Har jeg rett i mine antakelser om at noen av oss trenende har styrt oss inn på denne veien delvis fordi det er en måte å kontrollere overspisertendens på..? Jeg har inntrykk av at vi er flere på treninga i hvert fall! Mye food porn talk der for å si den sånn
×
×
 • Opprett ny...