Gå til innhold

Tessa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  695
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Tessa vant dagen sist 19. desember 2011

Tessa hadde mest likt innhold!

Om Tessa

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 05. juni 1988

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bloggen vår har blitt videreført over til blogg.no sine sider, og heter nå fitnessprosjektet.blogg.no
 2. Awesomebloggen Min og typens hverdagsfitnessblogg Kan også følges på FACEBOOK
 3. Synes ikke dette var videre pent.. hvertfall ikke som treningsantrekk!
 4. Hahaha.. aww.. nesten så jeg får litt vondt av gutten.
 5. Jeg tror jeg faller innom de forskjellige fasene fra dag til dag, jeg Hadde jeg ikke bodd rett ved siden av gymmet, hadde jeg sikkert aldri trent så ofte som jeg gjør.
 6. Hadde jeg vært deg hadde jeg laget en timeplan over dagen. Jeg blir deppa og giddalaus etter en frihelg (!!), er avhengig av å ha noe å gjøre i løpet av dagen for å holde humøret oppe. Du sier du har mye tid.. stå opp tidlig med minsten, gå en time morgentur. Prøv å lag små oppgaver som dere SKAL utføre hver dag ("for nå er dette jobben din"). Som å begynne å lese en bok med et interssant tema, en hobby av noe slag. Har sett flere her inne som har trent med barna sine på forskjellig vis. Tror dagsrutiner er veldig viktig for de aller fleste for å holde humør og motivasjon oppe.
 7. Heisann sveisann.

  1. Tessa
  2. Ztaeyn

   Ztaeyn

   waaazzzaaaap! kaffe? I mail it

 8. Tessa

  BETAflauser

  Syke, syke tråden! hahahaha
 9. Sunnere banan-sjokoladekake
 10. Mente ikke på noen måte å insinuere til at trådstarter har en spiseforstyrrelse :-) Men folk med lite underlagsfett fryser jo naturligvis merr enn de med litt "polstring"
 11. Om du er 171 og veier 56 kilo så er du ikke langt fra grensa til å være undervektig. Mest sannsynlig er det den lave fettprosenten som gjør det! Jeg er 167, og da jeg lå på 52ich fikk jeg dun og frøs konstant, selv om jeg ifølge BMI ikke var undervektig
 12. Jeg blir alltid så glad når jeg entrer gymmet, når personal og andre folk hilser og smiler. Også blir jeg så glad når "de store, farlige guttene" kommer å hjelper med teknikk og spotting uten at jeg trenger å spør om hjelp. (Velger å overse guttenes kommentarer overfor om jenter i tights og knebøy ) Jeg blir faktisk glad bare av å tenke på å trene!
 13. Åh.. eller den med sitronsmak! Den smaker sitronfromasj <3
 14. Du er ikke sterk før lillefingeren utvikler sin egen biceps!

×
×
 • Opprett ny...