Cammie Skrevet 8. mai 2012 Skrevet 8. mai 2012 Bland i kanel og sukrin, blir som en kald "Rømmegrøt"! Cottege cheese med mager vanilje kesam, jordbær og den frukten du liker og en neve hakkede walnøtter over! Fab!!! )) M. B. 1 Siter
Friskus21 Skrevet 8. mai 2012 Skrevet 8. mai 2012 Mager kesam + sjokoladeprotein + sukrin, = himmelsk godt!! Enda bedre er det om man topper det med bær og litt kakaopulver. Cammie 1 Siter
LINCHEN Skrevet 21. mai 2012 Skrevet 21. mai 2012 hvis du kjører den i blenderen med fryste bær og litt stevia, blir det verdens beste "iskrem" Grethe 1 Siter
MrAndersen Skrevet 21. mai 2012 Skrevet 21. mai 2012 Det finnes utrolig mye morsomt å gjøre med mager kesam. Kan brukes i middagsretter som rømme erstatning eller til mellommåltid/dessert. Jeg pleier å spise en boks om dagen som "dessert". Hehe! Favoritt nr 1: Ferske/frosne bær 200-300g mager kesam kanel Sukrin/sukrinmelis/natreen e.l Splenda vanilje Favoritt nr 2: 150 g mager kesam 10 ss splenda/natreen/sukrin e.l 30 g ris 2 ss lett syltetøy Kok opp risen og avkjøl. Bland så den avkjølte risen sammen med mager kesam og 8 ss splenda. Ta på 2 ss lett syltetøy og strø på 2 ss med splenda på toppen. Du har nå en sunn riskrem! Som mellommåltid / middag: 1 boks tunfisk 150 g mager kesam litt sennep 1 eggeplomme basilikum tomatsaus salt & pepper evt noen grønnsaker etter eget ønske Frokost: 1 boks mager kesam 1 liten avokado 3 dl vann litt fun light Alt blandes i en blender og nyt smaken Skrev alt i feil rekkefølge, men det får dere takle! Siter
England Skrevet 23. juli 2013 Skrevet 23. juli 2013 Prøv denne varianten om du har litt sukkersug Mos en godt moden banan og rør den inn i kesamen, tilsett litt kakao, vanijeessens og litt kanel eller kardemomme! schmaker godt! Siter
isadres Skrevet 23. juli 2013 Skrevet 23. juli 2013 Hjernevasking. Vaniljekesam er greit sammen med gresk yoghurt og frosne bær. Brukt kesam med dip-pulver til potetgull, men der stopper min interesse. Enten liker du det eller ikke. Du finner helt sikkert andre proteinmellomåltider. Siter
Tingeling89 Skrevet 25. juli 2013 Skrevet 25. juli 2013 Wow, visste ikke at kesamen jeg hadde i kjøleskapet skulle gjøre så god nytte for seg. Var usikker på hva jeg skulle spise til kvelds, og fant denne tråden. Det ble en halv boks mager kesam, en banan kuttet i skiver, en haug med havregryn, sukker og kanel. Namm, sier jeg bare Siter
gclvuitton Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Blander det med denne Walden Farms, Chocolate Flavored Syrup, 12 oz (340 g) - iHerb.com Smaker DUO-Youghurt! Ellers er det også godt med proteinpulver Siter
Ms_OA Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Søt kesam: Jeg har begynt å bruke essenser(aroma) i kesam. Akkurat nå har jeg fått tak i mandel, sitron, vanilje og rom-smak (min favoritt). 1-3 dråper i 100 g kesam og valgfri søtning. Kan også brukes til å "pimpe" opp proteinshaker. [ATTACH]114006[/ATTACH] Grilldressing: Kesam med finhakket mynte, smaksatt med salt og pepper. Siter
Oskar W. Kristensen Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Hva med å spise vanlig kesam, ingen grunn til å spise lightvarianter som er fulle av karbohydrater. Grønnsaker gjør deg ikke grønn, like lite gjør fete matvarer feit. Siter
Apok Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Nå er det vel strengt tatt mer karbohydrater i Tine sin Orginale Kesam enn det er i den magre. Den magre inneholder også dobbelt så mye protein per gram, noe som igjen er veldig positivt for mange her inne Matvareguiden. Informasjon om matvarer Selv bruker jeg mye bær og frukt i kesam som mellommåltid. Smaker digg som bare det AuroraMarie og SterkBalanse 2 Siter
AuroraMarie Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Jeg spiser en boks Mager Kesam med enten eple- eller bananbiter, med vaniljestevia-dråper hver dag til frokost. Blåbær og banan er også en super kombinasjon, men det er litt dyrt med blåbær hver dag. :/ Siter
Oskar W. Kristensen Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Nå er det vel strengt tatt mer karbohydrater i Tine sin Orginale Kesam enn det er i den magre. Den magre inneholder også dobbelt så mye protein per gram, noe som igjen er veldig positivt for mange her inne Matvareguiden. Informasjon om matvarer Selvbruker jeg mye bær og frukt i kesam som mellommåltid. Smaker digg som bare det Siter
Oskar W. Kristensen Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Mager har 4,3 kontra 4,8 gram karbo i den vanlige kesamen. Den vanlige er mye bedre og fettet gjør at du holder deg lengere mett. Siter
Thombr86 Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Favoritten her er å fylle en romslig skål med melon, druer, blåbær, jordbær, banan, eple +++ og hive en solid dose mager kesam på toppen, sammen med litt Cottage Cheese. Topper det hele med litt vaniljepulver og rører rundt. Finfint mellommåltid/kveldsmat Ellers er det godt å kjøre det sammen med frosne bær i blender/stavmikser. Bare husk å ha noe søtt i (søte bær, banan, liten skvett med sukker eller annen søtning) for å få det knallgodt Siter
schumacher Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Mager har 4,3 kontra 4,8 gram karbo i den vanlige kesamen. Den vanlige er mye bedre og fettet gjør at du holder deg lengere mett. Mer proteiner i mager, lenger mett. Apok 1 Siter
Tamara Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Kjøp vanilje isteden sukker i den, det spiser jeg ikke. Har spiste den svenske varianten: kvarg i sommer å den e såå god. Smaker flott som den er eller passer også sammen med all slags vanlig mat eller selvsagt frukt og bær. Ikke så glad i søtt så å putte vanilje dråper eller funlight eller uansett oppi, bare tanken gjør meg kvalm. Siter
Tamara Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Kunne heller putet noe chilli pepper, hvitløk, gressløk og oregano å sånt stæsj oppi. Make my day, sir jeg bare !! andre aktuelle ting ville være revet agurk, eller revet gulrot samt noen dråper sitron. Siter
Gjest noen123 Skrevet 26. juli 2013 Skrevet 26. juli 2013 Hva med å spise vanlig kesam, ingen grunn til å spise lightvarianter som er fulle av karbohydrater. Grønnsaker gjør deg ikke grønn, like lite gjør fete matvarer feit. Lol AuroraMarie 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.