Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Aircondition :love: Kansje litt mer "søvnens helt" men whatever.

det er VELVÆRENS helt :love: instalerte varmepumpe med kjølefunksjon ifjor høst..

det var 27-30 grader i etasjen eg lever i, i hele sommeren ifjor, nå er det 21 grader 24-7 :D

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/915-dagens-glade/page/536/#findComment-1046882
Del på andre sider

Eksperimentet med å grille rosinboller gikk laaaaangt over forventningene! :D

Skal prøve å få blogget om det i ettermiddag, dersom noen vil ha oppskrift på sunne-ish boller ;)

http://forum.fitnessbloggen.no/threads/dagens-mattips-p%C3%A5-facebook.7459/page-19#post-1050347

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/915-dagens-glade/page/536/#findComment-1046934
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Jeg har vasket hele huset, masse klær, ordnet opp i skaper og skuffer samt laget pizzadeig som nå står på heving. Herlig å være litt produktiv også. :happy:

Om du uansett bruker gjær i pizzabunnen (FYYYY! Bruk denne: http://matformannfolk.blogspot.no/2014/03/oppskrift-heston-blumenthals-pizza-bunn.html) så må du i det minste ikke bruke kjevle. Når du først har fått luftbobler i deigen din er det en synd uten like å kjevle dem ut. Da kan du like gjerne bruke en papplate - eller grandiosa - som bunn. Denne videoen gir en grei innføring i hvordan man lager pizzabunn:

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/915-dagens-glade/page/536/#findComment-1047249
Del på andre sider

Om du uansett bruker gjær i pizzabunnen (FYYYY! Bruk denne: http://matformannfolk.blogspot.no/2014/03/oppskrift-heston-blumenthals-pizza-bunn.html) så må du i det minste ikke bruke kjevle. Når du først har fått luftbobler i deigen din er det en synd uten like å kjevle dem ut. Da kan du like gjerne bruke en papplate - eller grandiosa - som bunn. Denne videoen gir en grei innføring i hvordan man lager pizzabunn:

Hahahahah. Jeg bruker ikke kjevle! Har begynt å få litt teken på å strekke den med hendene, gøy det. Og får å være ærlig er jeg for slapp for tiden til å begynne å tuste med surdeig (ikke drep meg). :oops: Men takk for oppskriften, jeg skal få testen den ut en dag! :D

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/915-dagens-glade/page/536/#findComment-1047252
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...