Gå til innhold

ErikMM

Medlemmer
 • Innholdsteller

  583
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Liker straight talk som dette. :cool: http://www.youtube.com/watch?v=JXDEe_bg9lM
 2. Sant nok, men den eneste Bunnpris jeg har forhold til nå er den på Bygdøy Alle, og den er innvandrerbutikk... så jeg har problemer med å differensiere uansett. Like greit å påføre andre det samme problemet.
 3. Dersom menn og kvinner har helt like roller innen det norske politivesenet, virker det ganske bisarrt at det er lavere opptakskrav for kvinner (innen både styrke og kondisjon - kilde). Det burde vel være objektive kjønnsuavhengige krav. Vet dere om dette kun er pga. kjønnskvotering?
 4. Brustad-bu er det mange som kaller dem.
 5. Haha, men ettersom jeg er nysgjerrig... Dickinson = Son of Dick Dick = Kort for Richard (f.eks. Dick Cheney heter Richard Cheney) Richard = Stammer fra proto-germanske Rikharthu Rik = Hersker, Harthu = Hard/sterk Dickinson = Sønn av sterk hersker No fun on my watch!
 6. http://www.kabukiwarrior.com/ http://johndoebodybuilding.com/ http://www.marksdailyapple.com/ http://fatburningman.com/
 7. Tro ikke for et øyeblikk at dere slipper unna å måtte se på hun her, bare fordi det er en ny side av tråden!
 8. ErikMM

  Dagens Glade

  Gratulerer! Med hodelykt har du ingen unnskyldning for ikke å trene om natta lengre.
 9. ErikMM

  det med søtsug..

  Samme her. Det funket best å kutte ut 'cold turkey'. Når jeg føler søtsug (sjelden) spiser jeg et eple eller eventuelt en bit 86% mørk sjokolade, og det funker fint. Epler blir vannvittig søte når man har avvennet seg fra på drikke brus og spise snop.
 10. Gift deg med en som underspiser om kvelden, så går det opp i opp. Barnet deres vil ha full harmoni.
 11. Trives veldig godt i min mancave, men for all del, besøk til ladycaves kan være hyggelig.
×
×
 • Opprett ny...