Kriss Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 Jeg er herved på deff og får ikke lov til å bruke margarin i stekingen. har tidligere vært på bulk å brukt olivenolje i 12 uker. Dette var ett mareritt uten like, for olja spretter så mye at det tar lengre tid å vaske ovnen enn det tar å lage maten, åsså svir det på armene i tilegg så jeg lurer egentlig hva dere bruker til å steke maten i når dere er på deff? ser frem til svar Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest xxxxxx Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 Jeg ovnssteker maten nå, og pakker all maten inn i aluminiumsfolie så den holder på fuktigheten. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316333 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kriss Skrevet 21. mai 2012 Forfatter Del Skrevet 21. mai 2012 bruker du ikke smør eller olje i det hele tatt da eller? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kris Li Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 Teflonplate, eventuelt Fry Light. Hva steker dere maten i ? | Fitnessbloggen Forum Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316344 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest xxxxxx Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 bruker du ikke smør eller olje i det hele tatt da eller? Nope, har bare litt vann nederst i fatet når det er kyllingfileter jeg steker. Karbonadedeigen har mye fuk og greier seg selv, fisken putter jeg dog i kjelen:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316351 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kriss Skrevet 21. mai 2012 Forfatter Del Skrevet 21. mai 2012 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316356 Del på andre sider Flere delingsvalg…
burny_ Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 Gjør som Jhudson med kyllingfilet, i ildfastform med vann i bunn. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316485 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiara Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 ovnsbaking eller teflon. funker fett(!) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316488 Del på andre sider Flere delingsvalg…
™ Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 for evig og alltid. Vegard L, spets, Aurelius og 5 andre 8 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316503 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silje K Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 Steker enten uten noen ting (evt. litt vann) i teflonpanne eller ovn eller i cocosa ved en sjelden anledning Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anny92 Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 i vann / ildfast form / folie i ovn =) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316976 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kl99 Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 kokosolje eller smør. Fett med mest mulig mettet fett og minst flerumettet, fordi flerumettede fettsyrer oksiderer og blir skadelige under for høy varme. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-316982 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 Fry Light <3 Ellers bruker jeg extra virgin kokosolje. Smører kroppen innvendig, wohoo! Men ikke kjøp vanlig på innvandrer butikk el. den er herdet!! kl99 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-317502 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 22. mai 2012 Del Skrevet 22. mai 2012 Fry Light <3 Ellers bruker jeg extra virgin kokosolje. Smører kroppen innvendig, wohoo! Men ikke kjøp vanlig på innvandrer butikk el. den er herdet!! Smører kroppen innvendig? Hvordan gjør den det? Kokosolje er nesten bare mettet fett, og varmpresset kokosolje (det du kaller vanlig) er ikke herdet. Extra virgin, eller kaldpresset, kokosolje er likevel det beste valget siden disse er minst behandlet. Herding er noe man gjør med umettede fettsyrer for å øke smeltepunktet slik at konsistensen blir fastere. Trådstarter: Det du steker tar opp veldig lite av stekefettet (med mindre det er panert), så i det store bildet har dette en svært liten praktisk betydning. Med mindre du heller fettet som ligger igjen i pannen over maten etter steking, så vil dette utgjøre ekstremt lite. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-317603 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shooesfly Skrevet 22. mai 2012 Del Skrevet 22. mai 2012 Med mindre du heller fettet som ligger igjen i pannen over maten etter steking nam Thomas Stene, Vegard L og Kirstij 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-317606 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kl99 Skrevet 22. mai 2012 Del Skrevet 22. mai 2012 Smører kroppen innvendig? Hvordan gjør den det? Kokosolje er nesten bare mettet fett, og varmpresset kokosolje (det du kaller vanlig) er ikke herdet. Extra virgin, eller kaldpresset, kokosolje er likevel det beste valget siden disse er minst behandlet. Herding er noe man gjør med umettede fettsyrer for å øke smeltepunktet slik at konsistensen blir fastere. Trådstarter: Det du steker tar opp veldig lite av stekefettet (med mindre det er panert), så i det store bildet har dette en svært liten praktisk betydning. Med mindre du heller fettet som ligger igjen i pannen over maten etter steking, så vil dette utgjøre ekstremt lite. Definitivt en fordel å kjøpe Extra Virgin. Kan bruke til stekingen, som krem og spise. Inneholder masse Medium-chain trigycerides og. Extraction Regular coconut oil is usually extracted from the copra with the use of chemical solvents. This technique usually results in higher yields. With virgin coconut oil though, the oil is extracted from fresh coconuts without any chemicals or high heating. Virgin coconut oil can be produced by quick drying fresh coconuts and then expressing the oil mechanically. Virgin coconut oil can also be produced by wet-milling fresh coconuts. With this process, coconut milk is first extracted from the coconuts and the oil is separated from the water either by boiling, fermentation, refrigeration, enzymes or mechanical centrifuge. Other Treatments Because copra is usually not dried under sanitary conditions and is not suitable for human consumption, it has to be refined, bleached and deodorized before being put on the market. The oil is bleached by filtering it through clays and sodium hydroxide is used to remove free fatty acids in the oil and the deodorization is done using a high heat treatment. None of these additional steps are used with virgin coconut oil, which is naturally very stable and can be kept for several years without any change to its composition, taste or nutritional value. Read more: http://www.livestrong.com/article/398591-regular-coconut-oil-vs-virgin-coconut-oil/#ixzz1vZmQdKNR Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-317633 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 22. mai 2012 Del Skrevet 22. mai 2012 Smører kroppen innvendig? Hvordan gjør den det? Kokosolje er nesten bare mettet fett, og varmpresset kokosolje (det du kaller vanlig) er ikke herdet. Extra virgin, eller kaldpresset, kokosolje er likevel det beste valget siden disse er minst behandlet. Herding er noe man gjør med umettede fettsyrer for å øke smeltepunktet slik at konsistensen blir fastere. Trådstarter: Det du steker tar opp veldig lite av stekefettet (med mindre det er panert), så i det store bildet har dette en svært liten praktisk betydning. Med mindre du heller fettet som ligger igjen i pannen over maten etter steking, så vil dette utgjøre ekstremt lite. Jeg vet det er mettet fett. Jeg sa bare hva jeg synes var best og hva jeg steker det i Var ikke det hele vitsen med tråden?Jeg synes ihvertfall kokosolje er en fin olje å bruke til steking. Den smaker godt, den tåler høy temperatur uten at den blir ødelagt, den har ikke gått gjennom en kjemisk prosesss hvor omega 3- og omega 6-fettsyrene har blitt ødelagt. Var på foredrag med Superdamene i høst og de sa at kokosoljen også skal virke fettforbrennende. Tenkte dette var noe mange på fb interesserer seg for Men for å si det slik så bruker jeg svært sjeldent olje når jeg steker egentlig. Jeg går mest for FryLight når jeg steker ^^ kl99 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-317777 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 22. mai 2012 Del Skrevet 22. mai 2012 Jeg vet det er mettet fett. Jeg sa bare hva jeg synes var best og hva jeg steker det i Var ikke det hele vitsen med tråden?Jeg synes ihvertfall kokosolje er en fin olje å bruke til steking. Den smaker godt, den tåler høy temperatur uten at den blir ødelagt, den har ikke gått gjennom en kjemisk prosesss hvor omega 3- og omega 6-fettsyrene har blitt ødelagt. Var på foredrag med Superdamene i høst og de sa at kokosoljen også skal virke fettforbrennende. Tenkte dette var noe mange på fb interesserer seg for Men for å si det slik så bruker jeg svært sjeldent olje når jeg steker egentlig. Jeg går mest for FryLight når jeg steker ^^ Selvfølgelig er det poenget å si hva man liker best. Problemet var at du kom med påstander om at kokosolje smører kroppen på innsiden og at varmpresset kokosolje er herdet. Og når du først advarer mot varmpresset kokosolje pga behandlingen, hvordan forsvarer du da at du velger fry light? Kokosolje inneholder verken omega-3 eller omega-6. At kokosolje virker fettforbrennende er en sannhet med modifikasjoner. MCT-fettet i kokosfett prioriteres som energikilde for kroppen, og øker produksjonen av ketonlegemer. Likefullt vil kokosolje også tilføre ekstra energi, sånn at for energibalansen sin del er det fremdeles kostholdet som helhet som er viktig. PG* 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-317905 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 22. mai 2012 Del Skrevet 22. mai 2012 Selvfølgelig er det poenget å si hva man liker best. Problemet var at du kom med påstander om at kokosolje smører kroppen på innsiden og at varmpresset kokosolje er herdet. Kokosolje inneholder verken omega-3 eller omega-6. At kokosolje virker fettforbrennende er en sannhet med modifikasjoner. MCT-fettet i kokosfett prioriteres som energikilde for kroppen, og øker produksjonen av ketonlegemer. Likefullt vil kokosolje også tilføre ekstra energi, sånn at for energibalansen sin del er det fremdeles kostholdet som helhet som er viktig. Ok, "smører" da. Det er et uttrykk Sara Chacko og Trine Berge bruker. Og det med herdet fett, jeg har funnet herdet kokosfett i innvandrerbutikk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-317910 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kl99 Skrevet 22. mai 2012 Del Skrevet 22. mai 2012 Synes du fremstår som ganske arrogant nå jeg, Vegard. Skjønner poenget ditt, men å være så til de grader prinsipprytter er det ingen som har utbytte av :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8845-hva-steker-du-maten-i-d/#findComment-317919 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.