bjarneo Skrevet 11. juli 2012 Del Skrevet 11. juli 2012 Men kan vanlige forbrukere handle derfra?? Hei; så ikke denne før nå, jeg. Jeg vet faktisk ikke, siden jeg fikk en kompis som er kokk til å handle. Det er fullt mulig å sjekke ut; kan hende man må ha et firma å sette det på eller noe, men det burde finnes muligheter. Jeg har i alle fall eggehviter nok til flere måneder med dette tempoet, siden jeg bruker endel Myoprotein for å få opp proteininntaket. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-384822 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LisbethN Skrevet 11. juli 2012 Del Skrevet 11. juli 2012 Hei; så ikke denne før nå, jeg. Jeg vet faktisk ikke, siden jeg fikk en kompis som er kokk til å handle. Det er fullt mulig å sjekke ut; kan hende man må ha et firma å sette det på eller noe, men det burde finnes muligheter. Jeg har i alle fall eggehviter nok til flere måneder med dette tempoet, siden jeg bruker endel Myoprotein for å få opp proteininntaket. Hmmm..jeg har jo et firma..det skal jeg jammen sjekke opp Mest fordi det er så kjedelig å skille plomme og eggehvite, jeg har tre hunder som elsker plommene, så de går ikke til spille her i huset bjarneo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-384912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LisbethN Skrevet 12. juli 2012 Del Skrevet 12. juli 2012 Helstekt svin indrefilet med soppsaus Du trenger: 400 g svin indrefilet 1/2 ts salt 1/4 ts pepper Soppsaus: 150-200 g sjampinjong 1/2 løk 1 fedd hvitløk 1 dl soyamelk 1 ss soyasaus 1/4 ts salt 1/4 ts pepper 1 ss mager kesam Slik gjør du: Gni fileten inn med salt og pepper. Brun den på alle sider i en stekepanne og legg den deretter i en ildfast form. Stikk inn et steketermometer i den tykkeste delen og stek ved 125 grader, til termometeret viser 70 grader (ca 20 min). La kjøttet hvile i minst 10 minutter før du skjærer det opp. Skjær soppen i skiver og finhakk løk og hvitløk. Ha litt vann i en panne, og stek grønnsakene lett. Hell i soyamelt og soyasaus, kok opp og la koke i noen minutter. Ta panna av varmen og avkjøl litt før du rører inn kesam. Smak til med salt og pepper. Server med kokt asparges og rødløk. Bilder her: Fett Nok: Helstekt svinefilet med soppsaus bjarneo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-385490 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bjarneo Skrevet 12. juli 2012 Del Skrevet 12. juli 2012 Helstekt svin indrefilet med soppsaus [...] Hah, genialt! Posta akkurat i det jeg skulle ut og finne noe til middag LisbethN 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-385656 Del på andre sider Flere delingsvalg…
audunk Skrevet 14. juli 2012 Del Skrevet 14. juli 2012 lite spm. hvordan er maggie juice chicken iforhold til psmf? =) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-387739 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LisbethN Skrevet 14. juli 2012 Del Skrevet 14. juli 2012 lite spm. hvordan er maggie juice chicken iforhold til psmf? =) Sjekk innholdsfortegnelsen..jeg tror mange av dem inneholder sukker.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-387756 Del på andre sider Flere delingsvalg…
velhei Skrevet 14. juli 2012 Del Skrevet 14. juli 2012 ferdigposer inneholder som regel en god del sukker ja... Derfor mange pøser på med andre krydder. Selv bruker jeg en del chili, pomfri krydder, lager egen tacomiks etc. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-387763 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kirstij Skrevet 16. juli 2012 Del Skrevet 16. juli 2012 Er på jobb, alene. Første dag på PSMF runde 2 og det jeg har til rådighet av mat er 6 egg, en boks CC, en boks kesam, lerum bringebærsyltetøy uten tilsatt sukker, diverse fun light, sjokoladeprotein og hjemmebakt lavkarbobrød (ikke så veldig fettrikt). I tilegg har jeg muligheter fra fellesen; grillpølser, lomper, is, ketchup, rugsprø. Ordentlig dritt at det ble slik i dag! (Hvorfor kan dere lese om i loggen min.) Så noen mattips? Sånn bortsett fra CC og Kesam med syletøy/fun light! Har bare tatt en shake hittil i dag og sikter meg inn på et enomt kjøttmåltid når jeg kommer hjem, men må jo ha noe nå! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-389547 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LisbethN Skrevet 23. juli 2012 Del Skrevet 23. juli 2012 Fett Nok: Squash-spagetti med kjøttsaus Til 2-3 porsjoner trenger du: 400 g karbonadedeig 1/2 løk 2 fedd hvitløk 100-150 g sjampinjong 1/2 paprika 1 ss tomatpurè 1 boks hakkede tomater 1 dl buljong (vann + buljongterning/kjøttfond) basilikum, oregano, salt og pepper 1/2-1 squash Slik gjør du: Strimle squashen med et juliennejern/grønnsaksstrimler, eller ved å skjære tynne skiver med en ostehøvel og deretter skjære skivene i tynne strimler. Ha squashstrimlene over i et dørslag og strø over salt. La det stå og renne av seg i 15-30 minutter. Rens og skjær grønnsakene til kjøttsausen i passe biter. Smuldre kjøttdeigen og brun den sammen med løk, hvitløk og sjampinjong. Tilsett paprika og tomatpurè og stek videre i ca ett minutt. Rør inn tomater og buljong, og smak til med basilikum, oregano, salt og pepper. Kok opp, og la putre i ca 15 minutter. Kok opp en kjele med vann. Ha i squashstrimlene og la koke i ca ett minutt. Ha squashen over i dørslaget igjen og la det renne av seg. Server sammen med kjøttsausen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-399887 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glyndwr Skrevet 26. juli 2012 Del Skrevet 26. juli 2012 Duger denne på PSMF?? Tunfiskekaker: 3 sjalottløk 3 bokser tunfisk i vann 3 eggehviter (må kanskje økes med 1 eggehvite eller tilsette noe annet bindemiddel i tillegg) 2 ss eddik 1.5 ts sort pepper 1.5 ts salt 1 ts garam masala 2 ts ingefær 2 ts jeera Hakk løken, klem vannet ut av tunfisken og bland alle ingrediensene i en stor bolle. Form kaker av massen og stek dem i panne. Vanligvis servert med chili- og ingefærmajonesdip, men dette kan lett erstattes med mager kesam enten med chili og ingefær eller laget til raita (putt litt agurk, løk og chili oppi, gjerne også frisk koriander) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-404543 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 26. juli 2012 Del Skrevet 26. juli 2012 Duger denne på PSMF?? Tunfiskekaker: 3 sjalottløk 3 bokser tunfisk i vann 3 eggehviter (må kanskje økes med 1 eggehvite eller tilsette noe annet bindemiddel i tillegg) 2 ss eddik 1.5 ts sort pepper 1.5 ts salt 1 ts garam masala 2 ts ingefær 2 ts jeera Hakk løken, klem vannet ut av tunfisken og bland alle ingrediensene i en stor bolle. Form kaker av massen og stek dem i panne. Vanligvis servert med chili- og ingefærmajonesdip, men dette kan lett erstattes med mager kesam enten med chili og ingefær eller laget til raita (putt litt agurk, løk og chili oppi, gjerne også frisk koriander) Det funker fint Så godt ut! Glyndwr 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-404569 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laarent Skrevet 27. juli 2012 Del Skrevet 27. juli 2012 Du har helt rett, skal du nyte en brødskive i ny og ned må du ha oversikt over fettinntaket ditt. Kan ikke se å ha lest noen plass at PSMF har en øvregrense for fettinntak? Bare at man skal holde det på et minimum? Du skal holde deg under 20g fett per dag. PSMF - Den sunneste ekstremdietten - Fitnessbloggen les den Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-406123 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StineB Skrevet 29. juli 2012 Del Skrevet 29. juli 2012 Her må jeg jo absolutt følge med..! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-408080 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bjarneo Skrevet 2. august 2012 Del Skrevet 2. august 2012 Dette er sikkert ikke tråden for dette spørsmålet, men jeg tar sjansen. Myoprotein. Jeg har så langt ikke smakt annet enn jordbær. Synes den er litt søt, men god. Hvordan er de andre? Tipper jeg blir å kjøpe større spann nå, og det ville vært dritkjipt å brenne inne med noe jeg ikke liker. Samtidig tenker jeg at det kan være fint å prøve noe annet enn jordbær. Man har selvsagt forskjellige oppfatninger, men jeg er likevel interessert i å høre hva andre synes. Dersom det er en annen tråd for dette, geleid meg gjerne inn dit! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-414817 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kris Li Skrevet 3. august 2012 Del Skrevet 3. august 2012 Dette er sikkert ikke tråden for dette spørsmålet, men jeg tar sjansen. Myoprotein. Jeg har så langt ikke smakt annet enn jordbær. Synes den er litt søt, men god. Hvordan er de andre? Tipper jeg blir å kjøpe større spann nå, og det ville vært dritkjipt å brenne inne med noe jeg ikke liker. Samtidig tenker jeg at det kan være fint å prøve noe annet enn jordbær. Man har selvsagt forskjellige oppfatninger, men jeg er likevel interessert i å høre hva andre synes. Dersom det er en annen tråd for dette, geleid meg gjerne inn dit! Spør om smaksprøve bjarneo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-415604 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pathiic Skrevet 3. august 2012 Del Skrevet 3. august 2012 Dette er sikkert ikke tråden for dette spørsmålet, men jeg tar sjansen. Myoprotein. Jeg har så langt ikke smakt annet enn jordbær. Synes den er litt søt, men god. Hvordan er de andre? Tipper jeg blir å kjøpe større spann nå, og det ville vært dritkjipt å brenne inne med noe jeg ikke liker. Samtidig tenker jeg at det kan være fint å prøve noe annet enn jordbær. Man har selvsagt forskjellige oppfatninger, men jeg er likevel interessert i å høre hva andre synes. Dersom det er en annen tråd for dette, geleid meg gjerne inn dit! Jeg har mocca sjokolade og jeg kan si dette: Om du liker Oboy, så kommer du til å ELSKE mocca sjokolade, den er svingo! Smaker faktisk (med vann) akkurat som oboy med melk om du tar 3dl vann på 40g:love: Moccasmaken kommer kun fram om du har i Melk har jeg iallefall erfart. Men med vann så blir det bare vanlig sjokkissmak Awa og bjarneo 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-415692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hannactorg Skrevet 7. august 2012 Del Skrevet 7. august 2012 Hei! Jeg har nylig startet på psmf. Jeg lurte på om makrell i tomat er fy-fy mat? Det er jo et ganske stort fett-innhold. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-419749 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 7. august 2012 Del Skrevet 7. august 2012 Hei! Jeg har nylig startet på psmf. Jeg lurte på om makrell i tomat er fy-fy mat? Det er jo et ganske stort fett-innhold. Det er 7,2g fett per porsjon på 40g. Det sier seg selv, det er ikke lov. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-419755 Del på andre sider Flere delingsvalg…
qqq Skrevet 7. august 2012 Del Skrevet 7. august 2012 Spis så mye makrell i tomat du bare orker så lenge du får i deg 2,2xfettfrimasse protein og mindre enn 20 gram fett og karbs i løpet av dagen. Les gjerne artikkelen/boken 2 ganger til Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-419756 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LisbethN Skrevet 9. august 2012 Del Skrevet 9. august 2012 Kebab i squashfrakk (oppskrift med bilder her: Fett Nok: Kebab i squashfrakk) Du trenger: Til kebabene: 400 g karbonadedeig 1 eggehvite 1 ss pofiber 50 g cottage cheese 1 fedd hvitløk 1 ts cumin 1/2 ts kanel 1 ts pepper 1/2 ts salt 1 squash Til sausen: 1/2 liten løk 1 hvitløksfedd 1/2 boks hakkede tomater 1/4 rød chili 1/2 ts pesto Slik gjør du: Visp sammen eggehvite og pofiber i en bolle. Tilsett karbonadedeig, cottage cheese, finhakket hvitløk og krydder, og bland godt. Form 9-10 avlange kebabpølser. Brun kebabene raskt på alle sider i en stekepanne. Skjær av endene på squashen og skjær lange, tynne skiver på langs med en ostehøvel. Stek squashskivene i litt vann i stekepanna så de blir myke. Rull kebabene inn i squashskivene og legg dem deretter i en ildfast form. Stek i ovnen, ved 200 grader, i 10-15 minutter, til kebabene er gjennomstekte. Stek hakket løk og hvitløk til tomatsausen i en stekepanne med litt vann. Tilsett tomatene, finhakket chili og pesto, og kok opp. La småkoke i noen minutter, og smak eventuelt til med salt. Ha tomatsausen over kebabene før servering. Samsons 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/14/#findComment-423779 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.