Gå til innhold

velhei

Medlemmer
 • Innholdsteller

  137
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Menn er ikke så mye der. Det er nok sant som blir sagt her, at jenter kan velge og vrake i gutter. Men likevel har dere det lettere enn oss. Mange på GS som ikke svarer og er generelt cocky der, litt lik atferd som jenter iblandt! Hvordan folk får seg kjæreste er meg et stort spørsmålstegn......
 2. Merkelig nok, så bruker jeg pausene til det mange av dere andre gjør... Går vel mest i å drikke vann, legge på flere vekter, psyke meg opp, skifte låt, se snap/face osv, drikke litt mer vann, se om det er noe fint å se....
 3. Hvis du ikke har prøvd double rich chocolate fra gold standard, så kjøp det inn nå! Det desidert beste proteinpuleveret, som har vunnet flere priser for smaken og innholdet flere år på rad. Litt dyrere, men det tar du deg råd til. Det går ned lett som det!
 4. Jeg må le litt av teksten, når det kommer frem at det særlig er damegarderoben som er ille. Også de jentene som bruker så lang tid på å freshe seg opp der inne både før og etter. De skulle bare visst! :-)
 5. Blir dere veldig overasket over dette? Hvordan er det der dere trener egentlig? Kan ikke si dette er mye jeg tenker på når jeg trener. Ikke det jeg bruker tiden på
 6. Mye mulig. Øker stadig i markløft og jobber stadig med ryggen. Vet at jeg etter hvert klarer å ta 120 i bøy uten belte, men det går ikke nå. Og jeg lar ikke det holde meg tilbake for å unngå belte. Det er bare idioti og lbi holdt tilbake med det. Samme som at jeg bruker drareimer for å stadig øke i markløft.
 7. Bare hopp i det! Var der selv når jeg begynte å trene for 10 år siden. Tok selv tid før det var visse øvelser jeg ikke turte, som f.eks knebøy. Hopp i det! Du kommer ikke til å angre. Jeg tenkte også at alle så på meg, men så spennende er jeg virkelig ikke. Og det er sikkert ikke du heller!
 8. Nei. Ryggen krummes for mye.
 9. velhei

  Traps

  Hvilke øvelser tar du for Traps? Selv tar jeg shrugs med bar og vektskiver og dumbbells, som har hovedfokus på traps, samt andre øvelser hvor trapezius også tar på.
 10. for meg så var det bruk av belte som gjorde at jeg klarte å komme over 90 kg i knebøy. Nå er jeg på 120, og jobber meg stadig oppover. Det hadde jeg ikke klart uten belte.
 11. - Shorts - Trøye - Sko - Gasp-belte - Drareimer - Shaker - Vannflaske - Headsett - Hengelås - Boxer - Sokker - Trøye - Håndkle - Deo
 12. Har trent på Elixia tidligere, mange der som trente i singlet. Spesielt disse tenåringsguttene som skulle vise sine brytmuskler med gasp-singleter. Men like greit at du ikke valgte Elixia. Trente selv på Ullevaal en periode, der er det 3 racks. Det er ingenting! I tilegg var det en fyr som brukte en rack til å trene i over to timer, så når han var der så hadde man bare 3 igjen! Colosseum har noen flere, men der er det nærmest umulig å trene utenom rush. Når jeg flytter til Sagene så skal jeg melde meg inn i Fitness.xpress. Bra at det er noen som satser på å ha flere racks og benker!
 13. velhei

  Dagens Glade

  Får to nye par sko fra Meermin på døren når som helst!
 14. Jeg har prøvd dette noen ganger, også økt med antall scoops. Merker heller ingenting av dette, så form in del var dette bortkastede penger og veldig dyr "saft"
 15. Nei, kan ikke si det. Har prøvd det to ganger nå, kan ikke si jeg merker noe forskjell. Skal prøve det noen ganger til for å se, eventuelt øke litt. Men kan jo være det fungerer for deg, selv om det ikke gjør det for meg.
×
×
 • Opprett ny...