Jump to content

StineB

Members
 • Content Count

  1154
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by StineB

 1. Bare flytte inn hos meg hvis du tør
 2. Ja, satser på det skal gå bra Vi i Stavern burde jo få til noe alla de i Oslo, en kaffe eller noe før skolen begynner
 3. Jeg har fått plass å bo, men trenger nok noen å dele plassen med Jeg flytter dit neste lørdag!
 4. Gleder meg til å begynne! Når flytter dere som skal på i Stavern? Har dere fått plass å bo?
 5. Våkner, sjekker fitnessbloggen, ser at folk har fått svar; tror aldri jeg har kommet meg så fort opp fra senga før JEG KOM INN! Stavern er plassen!
 6. Du kan også øke temperaturen innimellom, hvertfall på det tøyet som har begynt å lukte rart. Det med eddik funker fint!
 7. Skal krysse fingrene for at det ordner seg Lykke til til deg også!
 8. Skal på tirsdag De mener nok sånn til førerkort tenker jeg.
 9. Får en til å tenke litt og setter definitivt ting i perspektiv ja. Trenger slike "oppvekkere" innimellom.
 10. StineB

  Shiiiit...

  Tar det egentlig som et godt tegn jeg - tolker det som at folk er ute og nyter været Mener det har vært sånn tidligere og, generelt bittelitt mindre aktivitet denne årstiden.
 11. Stine og Susanne kjemper for å komme inn på Politihøgskolen | ba.no - fra PHS sitt opptak i Bergen. Du bør absolutt prøve deg på alle testene hvertfall, svømmingen også. Det er hvertfall min mening.
 12. Hvordan har det gått med dere som har vært på opptak så langt? Synes å huske det var andre enn emiliemo som skulle tidlig på opptak? June91?
 13. Personlig hadde jeg droppa deffinga - du trenger det jo ikke. Fettprosenten er grei, og kommer til å bli lavere om du fortsetter sånn som nå. Samtidig er det ditt valg, så om du vil kjøre på, så kjører du på. Hvordan det funker er ikke jeg kunnskapsrik nok til å formidle, men garantert noen andre som kan fortelle deg det om det skulle være aktuelt.
 14. Først og fremst; alder? Vekt? Høyde?
 15. Her er mitt lille Bøllefrø (Tiny Bella/Bella). Ei lita beagletispe på fem år. Rampejente, litt for selvstendig, veldig selektiv hørsel, men likevel verdens beste lille skapning! Elsker å gå søk, tur generelt, glad i mennesker og dyr, veldig glad i sofaen sin, og ikke minst mat! Hun er valp av min tidligere beagletispe, så vi solgte henne, men fikk henne tilbake når hun var 18mnd gammel (hehe). Er som noen andre skrev, kunne skrevet side opp og side ned om denne lille hunden, men spørs om ikke det hadde blitt litt kjedelig og langt etterhvert
 16. Nei, så kjedelig..!! Planen min var at alle fra fitnessbloggen skulle komme inn...! Misunner deg virkelig ikke den beskjeden...
 17. Det står skrevet en plass, men jeg husker ikke hvor i farta.
 18. Er bl.a.for å unngå de som er innom forumet kun for å sende PM til jenter de finner attraktive, for å si det fint.
 19. Du må ha et visst antall innlegg før du får sende PM.
 20. Da er vi to.. Klarer fint 25 reps på benken, men maks 4 reps på rygg. Tydelig at jeg må skjerpe meg når det kommer til ryggtrening..
×
×
 • Create New...