SlayerDad Skrevet 27. august 2014 Skrevet 27. august 2014 Jeg har en oppskrift på Sriacha - iskrem liggende her et sted, skal se om jeg finner den:p dear god........ Aurelius 1 Siter
Tiwas Skrevet 27. august 2014 Skrevet 27. august 2014 DAYUM det ser digg ut! Det var først i våres at jeg prøvde Sriracha. Nå har jeg den på mye. Må begrense meg merker jeg Jeg ser ingen grunn til å begrense seg med slik herlighet Jeg fant den også nylig, og nå har den erstattet dressing på burger, ketchup og er til og med en viktig ingrediens i de fleste sausene jeg lager Aurelius 1 Siter
Kristines1990 Skrevet 29. august 2014 Skrevet 29. august 2014 Dagens middag: Hvalbiff med fløtegratinerte poteter og brunostfløtesaus. (aka "vi driter i kaloriene i dag") Msis, Aurelius, FitFish og 1 annen 4 Siter
Mastin Skrevet 30. august 2014 Skrevet 30. august 2014 Litt av maten jeg har produsert i prosjektet opp i vekt! #mastinmat Inger-Lise, FitFish, Tiwas og 4 andre 7 Siter
Inger-Lise Skrevet 30. august 2014 Skrevet 30. august 2014 Litt av maten jeg har produsert i prosjektet opp i vekt! #mastinmat[ATTACH=full]149757[/ATTACH] De bollene på andre rad til venstre så spennende ut, hva er det? Siter
Raptorial Skrevet 30. august 2014 Skrevet 30. august 2014 De bollene på andre rad til venstre så spennende ut, hva er det? Høyre Siter
Mastin Skrevet 30. august 2014 Skrevet 30. august 2014 De bollene på andre rad til venstre så spennende ut, hva er det? Det er noen nydelige peanøtt-konfekter. En oppskrift jeg selv har komponert frem, rike på sunt fett og proteiner. Siter
Inger-Lise Skrevet 30. august 2014 Skrevet 30. august 2014 Høyre Shitt pomfritt! Jeg blander ALDRI høyre og venstre.. Æsj, tegn på at på tide å finne sengen for kvelden...! *skamfull* Mastin 1 Siter
Inger-Lise Skrevet 31. august 2014 Skrevet 31. august 2014 [ATTACH]149813[/ATTACH] My kind of cake! SlayerDad, FitFish, CamillaO og 1 annen 4 Siter
CamillaO Skrevet 10. september 2014 Skrevet 10. september 2014 Prøvde meg på deep dish pizza idag. wingeer, Tonje_86, Samsons og 11 andre 14 Siter
WebPT Skrevet 10. september 2014 Skrevet 10. september 2014 Prøvde meg på deep dish pizza idag. [ATTACH=full]150360[/ATTACH] mhhhm! så veldig godt ut ! Hvordan bunn er det der ? CamillaO 1 Siter
Raptorial Skrevet 10. september 2014 Skrevet 10. september 2014 Jeg liker å late som at jeg er veldig lite fan av deep dish pizza... Men det er noe jævlig herlig med det, og... (og så hjelper det at folk kan ta fristende bilder av mat) Aurelius, Brokkoli og CamillaO 3 Siter
CamillaO Skrevet 10. september 2014 Skrevet 10. september 2014 mhhhm! så veldig godt ut ! Hvordan bunn er det der ? Takk takk! Jeg laget den. Oppskrift og fremgangsmåte: 112 g mel (jeg liker å bruke vårhvete). 6 g tørrgjær (halv pakke). 1-2 g sukker. Salt. 2 g oliven olje. 1/3 kopp lunket vann. Bland sukker, gjær og vann sammen i en mikser (kan gjøres for hånd også). La det stå i ~ 10 min for å aktivere gjæren. Dump så i alle de resterende ingrediensene og slå deigen i 5-10 minutt på medium hastighet (eller kna for hånd). La den hvile i minimum en time. > Reap gains. FitFish, Aurelius, WebPT og 2 andre 5 Siter
SlayerDad Skrevet 13. september 2014 Skrevet 13. september 2014 En bitteliten sak dette. Jeg gir dere fleskesvor dyppet i sjokolade Keegil, Tonje_86, FrkDiaz og 5 andre 8 Siter
Swålruz Skrevet 13. september 2014 Skrevet 13. september 2014 Dagens middag: Hvalbiff med fløtegratinerte poteter og brunostfløtesaus. (aka "vi driter i kaloriene i dag") [ATTACH=full]149720[/ATTACH] Åh, nam! Hvor fikk du tak i hvalbiff?! Siter
Kristines1990 Skrevet 13. september 2014 Skrevet 13. september 2014 Åh, nam! Hvor fikk du tak i hvalbiff?! Vi får jevnlig 'leveranser" fra svigerfar som kjøper direkte fra båt på Smøla Aurelius 1 Siter
Keegil Skrevet 14. september 2014 Skrevet 14. september 2014 Jeg skal ikke påstå at det kan måle seg med fersk hvalbiff fra svigerfar, men de fleste butikker har hvalbiff i frysedisken. Synes selv den pleier å være god! Raptorial, Kristines1990 og Aurelius 3 Siter
SlayerDad Skrevet 19. september 2014 Skrevet 19. september 2014 Laksetartar (rå laks og røkelaks) med hjemmelaget aioli og sylta ingefær Aurelius, CamillaO, wingeer og 5 andre 8 Siter
Raptorial Skrevet 19. februar 2015 Skrevet 19. februar 2015 wingeer, LadyRainicorn, okveine og 6 andre 9 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.