msAnderssen Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Havregryn og skummetmelk i microen, så tilsetter jeg cottage cheese, jordbærsyltetøy og kanel etterpå Siter
Synan Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Havregryn (og evt. bygg eller kli) + vann og en dæsj salt, inn i microen i 2 min. Rører inn Gourmet-Pro vaniljeprotein, og deretter et par skjeer cc og frosne skogsbær eller bringebær. Venter noen sek (til bærene har tina), heller melk over og nyyyter Siter
Gjest Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Havregryn og skummetmelk i micro, blandes med cc og 30gr vaniljeprottis. Krøsta skogsbærblanding oppå. Smaker som risifrutti, hurra:D Og om jeg skal ha noe "lett", så skjærer jeg epler i biter og tar det sammen med havregryn. Kan evt ha på vaniljekesam om man føler det blir for tørt. (ikke grøt, men fortsatt havregryn!) Siter
Filand Skrevet 11. januar 2013 Skrevet 11. januar 2013 Jeg gjør det ganske enkelt, så det smaker ikke så veldig godt, men det er sykt enkelt og billig! Tar vann, salt og havgregrøt i micron 2*1,5 min, rører imellom settene. Så tilsetter jeg knuste nøtter, hemp og bær. Topper det med kanel og sukrin. Et helt GREIT måltid, som ikke krever for mye i morra tåka og gir meg energi hele morran! Siter
02-snapper Skrevet 6. februar 2013 Skrevet 6. februar 2013 dagens er den beste ever,,,! Proteinshake av melk + myo-mocca pulver -- helles over store havregryn. Får stå å svelle natten over. Kokes opp i mikroen - røres - tilsetter melk/vann - koker opp enn gang til. Serveres med 1 ss peanøttsmør og kanel på toppen.. DIGG!!!!!! vesen 1 Siter
02-snapper Skrevet 6. februar 2013 Skrevet 6. februar 2013 MEN: av ren nysgjerrighet spørr jeg: Hva er en "normal" porsjon havregryn ?! Hvor mye bruker du?! Jeg har bevisst latt være å veie fordi jeg ikke ønsker å telle kalorier (henger meg for mye opp i slikt da!) og har bare tatt litt på slump. Men så så jeg i dag at "en porsjon" er oppgitt til 40 g.. jeg ville sjekke og tja.. 62g var min porsjon på. Når det er sagt - jeg spiste de62 grammene mine uten å stusse, altså.. Men jeg ble bare overrasket over at 40 gram er det som betraktes som en porsjon.. syntes det var vanvittig lite ?! sunnkropp 1 Siter
Asta Skrevet 6. februar 2013 Skrevet 6. februar 2013 MEN: av ren nysgjerrighet spørr jeg: Hva er en "normal" porsjon havregryn ?! Hvor mye bruker du?! Jeg har bevisst latt være å veie fordi jeg ikke ønsker å telle kalorier (henger meg for mye opp i slikt da!) og har bare tatt litt på slump. Men så så jeg i dag at "en porsjon" er oppgitt til 40 g.. jeg ville sjekke og tja.. 62g var min porsjon på. Når det er sagt - jeg spiste de62 grammene mine uten å stusse, altså.. Men jeg ble bare overrasket over at 40 gram er det som betraktes som en porsjon.. syntes det var vanvittig lite ?! Det kommer jo helt an på hvor sulten jeg er, hva slags tilbehør jeg har og sånt. Jeg veier ikke havregrynene, tar det på øyemål, men har kontrollmålt noen ganger. Og for å si det sånn, jeg har aldri hatt så lite som 40 gram! Alt fra 60-70 til 200 02-snapper 1 Siter
maije Skrevet 6. februar 2013 Skrevet 6. februar 2013 Havregryn, havrekli, linfrø, vann og salt. Inn i mikroen, og tilsetter cottage cheese, sukrin og kanel etterpå. Noen ganger har jeg oppi peanut flour og/eller kakao og/eller proteinpulver. Peanut flour og kakao alltid før koking, mens proteinpulver blir tilsatt etter koking. Kan også bruke rugflak eller bokhveteflak for litt variasjon. Siter
sunnkropp Skrevet 7. februar 2013 Skrevet 7. februar 2013 MEN: av ren nysgjerrighet spørr jeg: Hva er en "normal" porsjon havregryn ?! Hvor mye bruker du?! Jeg har bevisst latt være å veie fordi jeg ikke ønsker å telle kalorier (henger meg for mye opp i slikt da!) og har bare tatt litt på slump. Men så så jeg i dag at "en porsjon" er oppgitt til 40 g.. jeg ville sjekke og tja.. 62g var min porsjon på. Når det er sagt - jeg spiste de62 grammene mine uten å stusse, altså.. Men jeg ble bare overrasket over at 40 gram er det som betraktes som en porsjon.. syntes det var vanvittig lite ?! 40 gram er ikke store porsjonen nei! Fikk også litt sjokk en gang jeg skulle sjekke hvor mye dette var i mengde.. Jøss, barneporsjon Men det er jo litt spesielt med sånne porsjonsstørrelser da - de fleste fjorlandmiddager f.eks. er jo "porsjoner", og de må jeg ha 2 stk av for å bli mett Lurer på hvem referansepersonen for disse porsjonsstørrelsene er.. Siter
wheysted Skrevet 7. februar 2013 Skrevet 7. februar 2013 40 blir litt lite, 50g går greit hvis jeg ikke har matlyst. Vanligvis spiser jeg 60-70 til frokost. Noen gang 100g men da må jeg jobbe med å få ned den siste biten hehe. Jeg pleier alltid å koke det i sånn ca 5 minutter, det går kjemperaskt i en liten kjele. Koker det stort sett med vann. Har hørt det er bedre med melk men jeg gidder aldri å kjøpe melk på butikken. Har litt salt oppi og litt steviapulver. Så pleier jeg enten å blande oppi en drøy t-skje med kakaopulver for sjokoladegrøt, eller så har jeg det med eplesyltetøy og kanel over Spiser havregrøt til frokost hver dag. Synes det er en fantastisk måte å starte dagen på! Siter
Christinajada Skrevet 7. februar 2013 Skrevet 7. februar 2013 Har to favoritter: 1) Koker opp gryn med vann, litt fullfett kokosmelk (2 ss?) og salt. Tilsetter deretter myoprotein mocca og litt stevia, evt også et par ss cc og noen ferske jordbær. Godt!! Kokosmelken gjør grøten skikkelig kremete og god 2) Koker opp gryn med vann, litt mer kokosmelk (3-4ss?), vanilje og salt. Tilsetter stevia. Uten kanel= vaniljehimmel, med kanel=risengrynsgrøthimmel Siter
Ukjent123 Skrevet 11. februar 2013 Skrevet 11. februar 2013 Easy ... 60G gryn i bollen, sukrin og kanel og varmtvann fra krana. Done deal. La det svelle litt, smaker helt åkei Siter
Thombr86 Skrevet 11. februar 2013 Skrevet 11. februar 2013 50g gryn, 2dl melk, 2 min i mikroen, røre, 1 min til i mikro. Blande i 30g proteinpulver (sjoko) og 5-10g 70% Sjokolade (Coop eller Odense) Om nom nom Siter
Aaandreaaa Skrevet 12. februar 2013 Skrevet 12. februar 2013 Har pleid å spise vanlig havregryn med vann, men i det siste har jeg gjort to oppdagelser! 1: Mandelmelk! Gir grøten et hint av mandelsmak. Helt himmelsk! Jeg liker ikke melk i grøten, men mandelmelk er herrrlig! 2: Dorset raspberry porridge! Vet ikke om de har denne i Norge, men den er ihvertfall kjempegod, uten tilsatt sukker, og har litt ekstra frø og digg oppi så jeg synes den metter lenger. wheysted 1 Siter
Tonje_86 Skrevet 12. februar 2013 Skrevet 12. februar 2013 Siste tilskudd i havregrynen min er havrenøtter Rett og slett vomfyll som ikke veier noenting Passer fint i mager vaniljekesam og. 02-snapper 1 Siter
Gjest ZMFscIGys0 Skrevet 12. februar 2013 Skrevet 12. februar 2013 Nå følte jeg meg veldig kjedelig! Havregrøt har aldri smakt godt i mine øyne, og er bare noe jeg presser i meg, men så har jeg alltid spist med vann og litt salt på da... Siter
Ukjent123 Skrevet 12. februar 2013 Skrevet 12. februar 2013 MEN: av ren nysgjerrighet spørr jeg: Hva er en "normal" porsjon havregryn ?! Hvor mye bruker du?! Jeg har bevisst latt være å veie fordi jeg ikke ønsker å telle kalorier (henger meg for mye opp i slikt da!) og har bare tatt litt på slump. Men så så jeg i dag at "en porsjon" er oppgitt til 40 g.. jeg ville sjekke og tja.. 62g var min porsjon på. Når det er sagt - jeg spiste de62 grammene mine uten å stusse, altså.. Men jeg ble bare overrasket over at 40 gram er det som betraktes som en porsjon.. syntes det var vanvittig lite ?! Bruker ca 60G i hver "servering" selv ... Holder meg gående ett par timer 02-snapper 1 Siter
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 12. februar 2013 Skrevet 12. februar 2013 Varierer den ganske mye, men nå for tiden består den av 60-80 g havregryn kokt med helmelk. Så tilsetter jeg en halv boks cottage cheese, og topper den med kanel og sukrin Tilsetter også syltetøy hvis vi har det! Asta 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.