Jump to content

Filand

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 1. Filand

  SKJEGG

  Trimmer og former dere skjegget selv, eller går dere til en barber? Jeg får ikke til å klippe mitt skjegg, så jeg må gå til en barber. Noen som har noen 'how to' tips?
 2. Det så veldig bra ut! Tror nok at jeg må teste det ut.
 3. Hei Kan noen tipse meg om en bra yoga skole i Oslo? Er litt alternativ av meg, så om de også driver med mindfullness og slikt gjør ikke det noe. På forhånd takk
 4. Hei Jeg har et godt tips til deg (og alle andre). Tipset er små innbakte pizzaer. Jeg lager ca 20 stk av dem en gang i måneden. Fem av hver variant. Jeg fryser de ned og tar de ut på morgenen dagen før jeg skal spise dem. Ingen av oppskriftene er skrevet i stein, pleier alltid å legge til noe nytt og glemme noe annet. Kom gjerne med feedback ^^ 1. Taco: - Salsa - Bønner - Paprika - Kylling - Løk 2. Torsk: - Blomkål og gullerot purre - Torsk - Potet biter - Spinat 3. Indian - Bulgur - Nøttemix - Kylling - Curry - Paprika 4. Laks - Laks - Hollander saus - Brokkoli - Potet biter - Blomkål
 5. Jeg å er interessert i å vite hvordan dietten har funket for de som trener styrke.
 6. Dere har jo et stort marked av potensielle kunder, hvilke kanaler har dere brukt? Anbefaler dere å ta en tur til Oslo, entreprenørmiljøet der blomstrer, å det er mye hjelp å få. Kjør på, økonomien trenger flere gründere! Håper dere gjør det bra.
 7. Bump i dump. Tenkte å prøve meg på lavkarbo, så finnes det noen gode lavkarbo brød? Å har noen her prøvd å putte frukt/grønnsaker i bakemaskinen? Lurer på om det kan bli godt.
 8. Jeg syns flere av avisene har hevet nivået iløpet av årene, men det kommer nok an på hva man leser. Aftenposten og Dagen Næringsliv har blitt bedre. Anbefaler Kureren.no, de er best på ''seriøse'' nyheter, en slags norsk The Economist. I tillegg har Morgenbaldet og Dagsavisen masse gode artikkler.
 9. Filand

  Kindle

  Hei, vurderer å kjøpe meg en Kindle Paperwhite, etter som den har fått best anmeldelser av lesebrettene, om noen mener noe annet, si ifra. Før jeg kjøper den lurer jeg på om man kan legge inn egne PDF filer og e-bøker manuelt? ^^ For så å lese dem uten noe knot? Takk
 10. Hei, jeg har akkurat fått meg bakemaskin og er klar for å bake brød! Er det noen her som har noen gode oppskrifter?
 11. aha, så det er sånn det er! får prøve ut bioflora da takk
 12. Jeg gjør det ganske enkelt, så det smaker ikke så veldig godt, men det er sykt enkelt og billig! Tar vann, salt og havgregrøt i micron 2*1,5 min, rører imellom settene. Så tilsetter jeg knuste nøtter, hemp og bær. Topper det med kanel og sukrin. Et helt GREIT måltid, som ikke krever for mye i morra tåka og gir meg energi hele morran!
 13. Er det sån at noen er sunnere en andre? Å på hvilken måte? Drikker den til Twinings. Har den mindre av de flotte helsefremmende efektene man hører så mye om, en andre typer?
 14. Sammen med et godt kosthold kjører jeg på med; - Omega 3 Verdens beste kosttilskudd! Hjelper både hjernen og kroppen. Tar det hver morgen. Kjøper det i Norge siden jeg tror det er bedre kvalitet her ^^ - Mivi total premium Kjempe bra multivitamin som inneholder alt av vitaminer+ antioksidamter og ginseng. Den er flytende å skulle i følge en kostholds ekspert være ?veldig lite syntetisk så kroppen tar den opp bedre en mange av konkurrentene?. Kjøper den i Sverige der den er dobbelt så kraftig og til halv pris! Tas to ganger om dagen. - ZMA - Karbo - Proteiner Alle de tre over er godt forklart her, kjøp i Sverige så får du de billigere, ZMAen er også kraftigere der. Regner egentlig superfood som kostilskudd også: - Chia frø Dokumentert at det innholdet mye fettsyrer, det ryktes også at det inneholder masse annet godt! Alt jeg vet er at jeg føler meg super fresh etter et glass med det. Du kan lage det i maten, men jeg tar bare en spiseskje i et glass vann å lar det stå å trekke 10 min tid, smaker absolutt ingen ting. Tar det når jeg trenger litt ekstra energi! Kjøper på iHerb, MYE billigere enn i Norge. (Mange påstår at det hjelper for tusenvis av andre ting også) - Hemp frø - Nøtteblanding Blander begge de nevnte i havregrøten om morgenkvisten, forskjellige nøtter inneholder høye doser av alt mulig forskjellige, mangler du vitaminer/mineraler kan du være sikker på at det finnes et nøtt som kan kurere det! Fant en fin mix jeg kjøper fra USA som inneholder 6 forskjellige organiske typer. Ganske billig også. Mange av tingene jeg nevner har kanskje ikke en direkte link til muskel bygging, men jeg er tilhenger av at en kropp og et sinn som får det den trenger og har det bra, gjør alt mye bedre! Det gir et kjempe bra utgangspunkt. Etter å ha lest masse om det her på Fitnessbloggen tenker jeg å begynne å ta D-vitaminer å.
×
×
 • Create New...