Trrrtrrr Skrevet 28. desember 2011 Skrevet 28. desember 2011 Er det ingen som har sagt Kesamrøre med tunfisk? En boks mager kesam, en-to bokser tunfisk i vann, krydder etter eget ønske(pepper, hvitløk, whatever) + valgfrie grønnsaker, jeg har brukt mais, bønner o.l. Rør det ihop og nyt! Kan også brukes på brødskiva :thumbsup: Kristin Charm 1 Siter
bruuuuukernavn Skrevet 2. januar 2012 Skrevet 2. januar 2012 Fy fader hva gjør man ikke for helsa....? Måtte selvfølgelig teste ut tunfisk og sjokomelk og dette er dommen to minutter etterpå: Helt kurant! Altså, det er ikke direkte digg og det er som om du blander tunfisk med sjokomelk, det gir smak av begge deler, det blir ikke en fantastisk symbiose av søtt salt og syrlig. Men det var overraskende lettdrikkelig og ga lite ettersmak, den ble kvalt av melka. Fremgangsmåte episode 1: Tunfisk i vann oppi et stort glass. Helte på melk, ca 0,5 liter, blandet med Oboy. Rørte litt rundt for å mose de verste bitene og ut på badet for å drikke (ref advarselen). Ikke noe vits i å filme dette her, det går smertefritt om du ikke titter for mye oppi glasset, for utseende er ikke akkurat appetittelig. Karakter sterk firrer. Episode 2 - kjør det i blender eller mos det mer først. Avateren min viser hvordan jeg fikk tak i tunfisken....Søster på fem blir lite fornøyd... Tor 1 Siter
Tombrunost Skrevet 1. februar 2012 Skrevet 1. februar 2012 Tunfisk skylles ned rett fra boksen med enten pepsi max eller fun light sitron(tror jeg det er). Eller som i dag med Mutant mass cookies & cream. Ikke den beste løsningen men det funker. Siter
Tor Skrevet 1. februar 2012 Skrevet 1. februar 2012 Fy fader hva gjør man ikke for helsa....? Måtte selvfølgelig teste ut tunfisk og sjokomelk og dette er dommen to minutter etterpå: Helt kurant! Altså, det er ikke direkte digg og det er som om du blander tunfisk med sjokomelk, det gir smak av begge deler, det blir ikke en fantastisk symbiose av søtt salt og syrlig. Men det var overraskende lettdrikkelig og ga lite ettersmak, den ble kvalt av melka. Fremgangsmåte episode 1: Tunfisk i vann oppi et stort glass. Helte på melk, ca 0,5 liter, blandet med Oboy. Rørte litt rundt for å mose de verste bitene og ut på badet for å drikke (ref advarselen). Ikke noe vits i å filme dette her, det går smertefritt om du ikke titter for mye oppi glasset, for utseende er ikke akkurat appetittelig. Karakter sterk firrer. Episode 2 - kjør det i blender eller mos det mer først. Avateren min viser hvordan jeg fikk tak i tunfisken....Søster på fem blir lite fornøyd... Jeg ler meg ihjel anngående din søster! Liker framgansmåten din. Orginalt testet jeg med Litago Sjokolademelk blandet samme nmed tunfsk i Olje... Lurer noen ganger på hvorfor jeg har sluttet å spise tunfisk! Men mange av de andre forslagene her (spesielt det med krydderblandinger) er genialt spør du meg. Og skal testes! Siter
maije Skrevet 1. februar 2012 Skrevet 1. februar 2012 Folk utenfor oppland (deler av hedemark) har såååååå mye å lære om lefse og lompe!!:D Hæ? Jeg er fra Oppland, og bruker definitivt lefsa til alt mulig annet enn smør, sukker og kanel. Det er jo tjukklefsa som skal ha slikt på seg, selv om det smaker godt på gjøviklefsa også. Ribbe, medisterkaker, ost ... you name it og vi spiser det i lefse. Vet ikke hvilke Opplendinger du har vært borti. Hedmarkinger er kanskje sære når det gjelder lefser, de bor jo på feil side ta Mjøsa. Siter
Krie Skrevet 1. februar 2012 Skrevet 1. februar 2012 Er det noen som har en god oppskrift på tunfiskgryte som funker til middag? Tenker da ved siden av litt pasta.. Jeg husker jeg laget dette mye selv for en del år siden men jeg kommer ikke på hvordan jeg gjorde det, men mener å huske det da bare var tunfisk + litt matfløte/creme fracie/et eller annet og krydder.. Jeg satt nettopp og tenkte på tunfiskgryte som middagsrett selv Jeg smakte en for mange år siden som var KJEMPEGOD, men husker desverre ikke eksakt oppskrift. Det jeg husker av ingredienser i tillegg til tunfisken er: løk (mye!), paprika, bønner i tomatsaus og cayennepepper (tror det var sistnevnte som gjorde susen på denne retten! ). Tror jeg skal eksperimentere litt med dette som basis:thumbsup: Tror ikke det var fløte/creme fraische i akkurat denne, men tror sannelig det ville løftet gryteretten til nye høyder Siter
Sessa Skrevet 1. februar 2012 Skrevet 1. februar 2012 Jeg satt nettopp og tenkte på tunfiskgryte som middagsrett selv Jeg smakte en for mange år siden som var KJEMPEGOD, men husker desverre ikke eksakt oppskrift. Det jeg husker av ingredienser i tillegg til tunfisken er: løk (mye!), paprika, bønner i tomatsaus og cayennepepper (tror det var sistnevnte som gjorde susen på denne retten! ). Tror jeg skal eksperimentere litt med dette som basis:thumbsup: Tror ikke det var fløte/creme fraische i akkurat denne, men tror sannelig det ville løftet gryteretten til nye høyder Du får legge ut oppskrift dersom du kommer over en ny god oppskift :thumbsup: Siter
nano Skrevet 2. februar 2012 Skrevet 2. februar 2012 Laga verdens beste tunfiskrett i går. Stek ris, purreløk, gulerot og tunfisk sammen. Rør så inn to egg til de er delvis stivnet. Yummi. Siter
Fjonana Skrevet 2. februar 2012 Skrevet 2. februar 2012 Tunfiskomelett! Laget av to egg, en boks tunfisk, ost, tomat og masse krydder! Yummi:cool: Siter
Lilo Skrevet 2. februar 2012 Skrevet 2. februar 2012 Det beste er tunfisksnack laget på tunfisk i vann, egg og havregryn. omnomnom! Jarle 1 Siter
BadWolf Skrevet 2. februar 2012 Skrevet 2. februar 2012 Jeg foretrekker å fortrenge at tunfisk i det hele tatt eksisterer ! Siter
Jarle Skrevet 2. februar 2012 Skrevet 2. februar 2012 Det beste er tunfisksnack laget på tunfisk i vann, egg og havregryn. omnomnom! Det der så jo veldig smart ut! Ser for meg pizzabunn her:D Tunfisk er genialt, kan brukes til alt.. Siter
Lilo Skrevet 2. februar 2012 Skrevet 2. februar 2012 Det der så jo veldig smart ut! Ser for meg pizzabunn her:D Tunfisk er genialt, kan brukes til alt.. Lett! Og I'm in på prøvesmaking om du mekker tunfiskpizza Jarle 1 Siter
Solveig Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Jeg lagde tunfiskpizza i går. Knallgodt! Det kommer jeg til å lage maaaaange ganger, ny favoritt! ...men det må sies at jeg fikk hele pizzaen for meg selv. Jeg liker tunfisk sånn halvveis, men kjenner ikke smaken av det i pizzaen. De to andre liker ikke tunfisk, og klarte ikke å få ned pizzaen. Kan ikke forstå meg på dem! Kristin Charm 1 Siter
Kristin Charm Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Tunfisk i sweet and sour light! Kjempegodt Siter
Jazzy Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 Jeg pleier å spise tunfisk i vann med en tomat skjært i terninger, et eller to knekkebrød som er blitt knekt opp til mindre biter, olivenolje, salt og pepper! Så enkelt, så godt Du kan også tilsette agurk og gjerne litt sitron. Siter
timich Skrevet 7. februar 2012 Skrevet 7. februar 2012 Min favoritt: 1 bx tunfisk i vann noen spiseskjeer majones noen spiseskjeer creme fraiche eller seterrømme en neve revet gulost masse hakket selleri, evt paprika Gratineres i ovnen i 10-15 min. Blir litt kalorier av det, men jeg lever lavkarbo så jeg teller ikke;) Gamla og Kristin Charm 2 Siter
Ragii Skrevet 9. februar 2012 Skrevet 9. februar 2012 Tunfisk i sweet and sour light! Kjempegodt Hvor kjøper du sweet and sour light? Siter
Kristin Charm Skrevet 9. februar 2012 Skrevet 9. februar 2012 Hvor kjøper du sweet and sour light? Kjøpte det på Ultra :thumbsup: Veldig godt, brukt det til det meste nå :] Siter
Kristianne Skrevet 29. februar 2012 Skrevet 29. februar 2012 Mye suspekt i denne tråden... Men er det noen som har en GOD oppskrift å anbefale til en som meg? - Som hater fisk-/transmak og har prøvd tunfisk rett fra boksen før, uten hell. Dvs, det gikk nesten an å spise det, men jeg kunne ikke ha nytt en hel boks. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.