Gå til innhold

Tunfisk, baby!


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Tunfisk. Superkjekt for helsa og lommeboka, men begynner å bli mindre og mindre spennende for smaksløkene mine.. Er det noen der ute som har gode oppskrifter/tips til å "sprite" opp tunfiskmåltidet?

Banan, karri, tunfisk, paprika og løk i stekepanna har det gått en del av allerede (og anbefales til de som ikke har smakt enda). Med andre ord er jeg ganske åpen for merkelige kombinasjoner :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg pleier å kjøre på med tunfisk til lunsj nesten hver dag. Da bruker jeg en boks tunfisk i vann (fra rema, da slipper jeg boksåpner..:p ) litt skyr naturell, cc, kokt skinke, pepper, salat, paprika, kokt egg og kanskje litt gresskarkjerner el soltørkede tomater.

Prøvde en ny middagsvri her en dag, blandet en boks tunfisk med et egg, krydder, litt grøntfôr....oppi en ildfast form, ost på toppen og inn i ovnen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tunfisk most i avokado, gjerne litt kesam e.l oppi, krydret med for eksempel: sitronpepper (evnt sitronsaft + pepper), litt salt, hvitløk, chili.

Her er en oppskrift fra en bok også som ser fresh ut: (elsker avokado og tuna sammen!)

1/2 Avokado i terninger

1/2 liten agurk i terninger

1/2 tomat, kuttet i terninger

1/2 "cup" svarte bønner, rinsed and drained

1/26-oz can chunk light tuna in water, drained

1tbsp balsamico-vinegar

1tbsp. minced fresh oregano, or 1tbsp dried

1tbsp. minced fresh basil or 1 tbsp. dried

Personlig ville jeg nok ikke brydd meg så mye om mengdene (hvem gidder vel å oversette cups og ounces?) og bare hivd på en god mengde av hver.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tunfisk most i avokado, gjerne litt kesam e.l oppi, krydret med for eksempel: sitronpepper (evnt sitronsaft + pepper), litt salt, hvitløk, chili.

Her er en oppskrift fra en bok også som ser fresh ut: (elsker avokado og tuna sammen!)

1/2 Avokado i terninger

1/2 liten agurk i terninger

1/2 tomat, kuttet i terninger

1/2 "cup" svarte bønner, rinsed and drained

1/26-oz can chunk light tuna in water, drained

1tbsp balsamico-vinegar

1tbsp. minced fresh oregano, or 1tbsp dried

1tbsp. minced fresh basil or 1 tbsp. dried

Personlig ville jeg nok ikke brydd meg så mye om mengdene (hvem gidder vel å oversette cups og ounces?) og bare hivd på en god mengde av hver.

Jeg kan ikke lage mat med avocado i...:(

For jeg synes det er så godt at jeg spiser den alltid opp før jeg rekker å lage noe ut av den :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...