02-snapper Skrevet 9. november 2015 Skrevet 9. november 2015 Jeg veier ALDRI maten min!lkke jeg heller - unntaket er om jeg mistenker at jeg har blitt snytt (eller om jeg baker noe hvilket skjer sånn ca en gang hvert tredje år) Siter
Inger-Lise Skrevet 10. november 2015 Skrevet 10. november 2015 Ovnsbakt torsk med hjemmelaget potetmos og stekt rosenkål. Koker du rosenkålen før steking? Siter
Inger-Lise Skrevet 10. november 2015 Skrevet 10. november 2015 Er dt noen som har nen gode tips for hvordan jeg får til sprø potetchips i oven?Ønsker ikke å bruke smør/olje - kan en få til potetchips likvel? Har prøvd så utrolig mange ganger, med alle mulige tykkelser på poteten, ulike type poteter og ulik temperatur. Ender bare med svidd og ikke sprø =/ Siter
SlayerDad Skrevet 16. november 2015 Skrevet 16. november 2015 Svineknoke FitFish, Aurelius, Broseidon og 2 andre 5 Siter
HenrikWL Skrevet 16. november 2015 Skrevet 16. november 2015 Svineknoke Fy fader, så godt det der så ut. Skulle ikke vært lov. SlayerDad 1 Siter
Kavring Skrevet 16. november 2015 Skrevet 16. november 2015 Svineknoke Fantastisk! Kjøpte du de feridgsaltede og evt. røykte i butikken eller kjøpte du en fersk fra slakter? Og hvordan får du svoren så bra? Fortell gjerne om fremgangsmåte SlayerDad 1 Siter
Aurelius Skrevet 16. november 2015 Skrevet 16. november 2015 Koker du rosenkålen før steking? anbefaler på det sterkeste å steke den i panna, uten noe koking - bare del den i to og brun skikkelig - med nok smør blir det bra;) FitFish og SlayerDad 2 Siter
SlayerDad Skrevet 16. november 2015 Skrevet 16. november 2015 Fantastisk! Kjøpte du de feridgsaltede og evt. røykte i butikken eller kjøpte du en fersk fra slakter? Og hvordan får du svoren så bra? Fortell gjerne om fremgangsmåte dette var fersk knoke, usalta og urørt. Skar svoren i går kveld og gned inn med salt og pepper. I dag helte jeg kokende vann over og tørka godt Før det bar inn i ovnen på ca 100 grader i fem timer (kunne nok stått et par timer til). Mot slutten var det opp til 250 grader og på med grillen.fulgte nøye med og snudde etter hvert som svoren ble klar Aurelius 1 Siter
Kavring Skrevet 16. november 2015 Skrevet 16. november 2015 dette var fersk knoke, usalta og urørt. Skar svoren i går kveld og gned inn med salt og pepper. I dag helte jeg kokende vann over og tørka godt Før det bar inn i ovnen på ca 100 grader i fem timer (kunne nok stått et par timer til). Mot slutten var det opp til 250 grader og på med grillen.fulgte nøye med og snudde etter hvert som svoren ble klarEnkelt og greit! Du helte rett og slett bare kokende vann over hele knoken og tørka det av igjen før den gikk i ovnen? Hva er grunnen til dette? Siter
Inger-Lise Skrevet 16. november 2015 Skrevet 16. november 2015 anbefaler på det sterkeste å steke den i panna, uten noe koking - bare del den i to og brun skikkelig - med nok smør blir det bra;)du og det smøret Aurelius 1 Siter
SlayerDad Skrevet 16. november 2015 Skrevet 16. november 2015 Enkelt og greit! Du helte rett og slett bare kokende vann over hele knoken og tørka det av igjen før den gikk i ovnen? Hva er grunnen til dette?jepp. Burd nok ha salta mer etter å ha tørka av vannet, men man lærer.Grunnen er rett og slett at jeg ble tipsa om det av en kompis som er kokk. Aurelius og Kavring 2 Siter
Kavring Skrevet 16. november 2015 Skrevet 16. november 2015 jepp. Burd nok ha salta mer etter å ha tørka av vannet, men man lærer.Grunnen er rett og slett at jeg ble tipsa om det av en kompis som er kokk.Godt nok for meg. Dette skal jeg prøve sjøl. SlayerDad 1 Siter
Mastin Skrevet 17. november 2015 Skrevet 17. november 2015 Er dt noen som har nen gode tips for hvordan jeg får til sprø potetchips i oven?Ønsker ikke å bruke smør/olje - kan en få til potetchips likvel? Har prøvd så utrolig mange ganger, med alle mulige tykkelser på poteten, ulike type poteter og ulik temperatur. Ender bare med svidd og ikke sprø =/Prøvd å vende de i eggehvite - og steke på varmluft? Inger-Lise 1 Siter
The_Underdog Skrevet 9. desember 2015 Skrevet 9. desember 2015 Er dt noen som har nen gode tips for hvordan jeg får til sprø potetchips i oven?Ønsker ikke å bruke smør/olje - kan en få til potetchips likvel? Har prøvd så utrolig mange ganger, med alle mulige tykkelser på poteten, ulike type poteter og ulik temperatur. Ender bare med svidd og ikke sprø =/Jeg pleier å få de ganske sprø, kutter skivene i typisk ostehøvel-tykkelse, legger de i kaldt vann en timestid for å trekke ut stivelse, bytt gjerne vann etter 10-15 minutter... Deretter legger jeg skivene ut på ett kjøkkenhhånkle og tørker bort overflødig vann og krydrer... Om du benytter salt, eller krydder som inneholder salt så vil dette trekke ut ekstra fuktighet fra skivene, så du bør tørke over igjen for fjerne denne fuktn før de går i ovnen. Jo mindre stivelse det er i skivene samt at de er så tørre som mulig før de går i ovnen er det som har gitt meg best resultat... Siter
Wildcard Skrevet 6. januar 2016 Skrevet 6. januar 2016 (endret) 160g panert fisk fra Findus (40% tilbud på Coop Mega), ca 150g fryst grønnsaksblanding (gulrot, kålrabi, brokkoli, blomkål) og en del krydder. Ble ikke så verst Endret 6. januar 2016 av Wildcard Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.