kamilla22 Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Hei! har blitt flink å bruker mer og mer fett i kostholde mitt (føler det hjelper! )men har vår litt forsiktig med smør og olje til steking, bruker heller bakerovnen. Bruker dere smør på skiver,knekkebrød, olje, eller margarin til steking? Siter
Aurelius Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 La gå, jeg er kokk, og følgelig temmelig...forhåndsinntatt til når det kommer til fett og fettkilder. For min del brukes margarin som fyllmasse i søppelsekk og -bøtte, jeg steker kjøtt/grønnsaker etc i vegetabilsk olje og tilsetter smør, hvis jeg ikke har annet animalsk fett(andefett, svinefett, klaret smør osv) med høyt røykpunkt tilgjengelig. langaard, kamilla22 og Matsb 3 Siter
kamilla22 Skrevet 7. februar 2014 Forfatter Skrevet 7. februar 2014 aaah maten smaker såååå mye bedre på resturang! Aurelius 1 Siter
Aurelius Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 det er fordi vi har smør i alt. store store mengder smør<3 hevih, Lena Ludvigsen, kamilla22 og 10 andre 13 Siter
Matsb Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 det er fordi vi har smør i alt. store store mengder smør<3 Og *host* sukker ! Fiende nr. 1 ! Don't you deny it ! Siter
Matsb Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 La gå, jeg er kokk, og følgelig temmelig...forhåndsinntatt til når det kommer til fett og fettkilder. For min del brukes margarin som fyllmasse i søppelsekk og -bøtte, jeg steker kjøtt/grønnsaker etc i vegetabilsk olje og tilsetter smør, hvis jeg ikke har annet animalsk fett(andefett, svinefett, klaret smør osv) med høyt røykpunkt tilgjengelig. Margarin er jo cancer dressed up as butter langaard og Aurelius 2 Siter
Aurelius Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Og *host* sukker ! Fiende nr. 1 ! Don't you deny it ! Vel, det er nå viktig at smaken er balansert. Smør,salt, sukker, og syre. Alle tre må til for at maten skal smake best mulig. Utover det; Det er ingen restaurantdesserter som er laget på sukrin eller stevia. Jane og Matsb 2 Siter
Matsb Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Vel, det er nå viktig at smaken er balansert. Smør,salt, sukker, og syre. Alle tre må til for at maten skal smake best mulig. Utover det; Det er ingen restaurantdesserter som er laget på sukrin eller stevia. Kanskje noen burde gjøre noe med det? gogo, to the kitchens! Menneh.. Ja.. Sukker ER godt.. Er en grunn til at folk blir avhengig! Siter
Aurelius Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Kanskje noen burde gjøre noe med det? gogo, to the kitchens! Menneh.. Ja.. Sukker ER godt.. Er en grunn til at folk blir avhengig! Det kommer isåfall ikke til å være meg. Matsb, vesen, Raptorial og 1 annen 4 Siter
Therese Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Kokos er undervurdert - er også bra til steking (cocosa pure vel å merke) Aurelius, Helluuu, langaard og 1 annen 4 Siter
Khaleesi Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Meierismør *slik-et-savn-på-diett* Ellers, tran, nøtter, olivenolje og selvfølgelig det som finns naturlig i kjøttet Bruker ikke smør på knekkebrød, liker ikke smaken og vil heller spise nøtter kamilla22 og Aurelius 2 Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Blir en del upasteurisert ost og smør pluss litt lakseolje på meg. Roger86 og Aurelius 2 Siter
Nilsern Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Kokos er undervurdert - er også bra til steking (cocosa pure vel å merke) Og ikke minst til å koke ris i Therese 1 Siter
thooomas Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Kokkosmelk! Bruker det til alt nesten kamilla22 og Roger86 2 Siter
vesen Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Smør er definitivt favoritten. Smør på skiva, i bakverk, i havregrøten, til steiking - ALT blir bedre med Smør. (Hadde til og med en klatt i kakaoen sist vi lagde. Anbefales:D ) Aurelius 1 Siter
Dovendyret Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Kokosolje til steking, kokosmelk til koking av ris Den risen blir så god at det burde vært ulovlig. Ris kokt i kokosmelk trumfer godteri, any day! Siter
Eminator Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 Kokosolje til steking, kokosmelk til koking av ris Den risen blir så god at det burde vært ulovlig. Ris kokt i kokosmelk trumfer godteri, any day! har ikke smakt det...."drueeeeeeellllll homer simpson style" høres bare meeeget godt ut Siter
Dovendyret Skrevet 7. februar 2014 Skrevet 7. februar 2014 har ikke smakt det...."drueeeeeeellllll homer simpson style" høres bare meeeget godt ut Har du ikke prøvd det?! Da har du noe å se frem til Får en deilig eksotisk smak på risen, og ikke bare kjedelig vanlig ris smak ( som forsåvidt er utrolig god også). Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.