kamilla22 Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Hei! har blitt flink å bruker mer og mer fett i kostholde mitt (føler det hjelper! )men har vår litt forsiktig med smør og olje til steking, bruker heller bakerovnen. Bruker dere smør på skiver,knekkebrød, olje, eller margarin til steking? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 La gå, jeg er kokk, og følgelig temmelig...forhåndsinntatt til når det kommer til fett og fettkilder. For min del brukes margarin som fyllmasse i søppelsekk og -bøtte, jeg steker kjøtt/grønnsaker etc i vegetabilsk olje og tilsetter smør, hvis jeg ikke har annet animalsk fett(andefett, svinefett, klaret smør osv) med høyt røykpunkt tilgjengelig. kamilla22, langaard og Matsb 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945146 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamilla22 Skrevet 7. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2014 aaah maten smaker såååå mye bedre på resturang! Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 det er fordi vi har smør i alt. store store mengder smør<3 KamillaK, hevih, Christian_B og 10 andre 13 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Matsb Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 det er fordi vi har smør i alt. store store mengder smør<3 Og *host* sukker ! Fiende nr. 1 ! Don't you deny it ! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945169 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Matsb Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 La gå, jeg er kokk, og følgelig temmelig...forhåndsinntatt til når det kommer til fett og fettkilder. For min del brukes margarin som fyllmasse i søppelsekk og -bøtte, jeg steker kjøtt/grønnsaker etc i vegetabilsk olje og tilsetter smør, hvis jeg ikke har annet animalsk fett(andefett, svinefett, klaret smør osv) med høyt røykpunkt tilgjengelig. Margarin er jo cancer dressed up as butter Aurelius og langaard 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945170 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Og *host* sukker ! Fiende nr. 1 ! Don't you deny it ! Vel, det er nå viktig at smaken er balansert. Smør,salt, sukker, og syre. Alle tre må til for at maten skal smake best mulig. Utover det; Det er ingen restaurantdesserter som er laget på sukrin eller stevia. Matsb og Jane 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945173 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Matsb Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Vel, det er nå viktig at smaken er balansert. Smør,salt, sukker, og syre. Alle tre må til for at maten skal smake best mulig. Utover det; Det er ingen restaurantdesserter som er laget på sukrin eller stevia. Kanskje noen burde gjøre noe med det? gogo, to the kitchens! Menneh.. Ja.. Sukker ER godt.. Er en grunn til at folk blir avhengig! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Kanskje noen burde gjøre noe med det? gogo, to the kitchens! Menneh.. Ja.. Sukker ER godt.. Er en grunn til at folk blir avhengig! Det kommer isåfall ikke til å være meg. Raptorial, Matsb, vesen og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Matsb Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Haha Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945176 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Kokos er undervurdert - er også bra til steking (cocosa pure vel å merke) langaard, Aurelius, Nilsern og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945220 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Khaleesi Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Meierismør *slik-et-savn-på-diett* Ellers, tran, nøtter, olivenolje og selvfølgelig det som finns naturlig i kjøttet Bruker ikke smør på knekkebrød, liker ikke smaken og vil heller spise nøtter Aurelius og kamilla22 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Blir en del upasteurisert ost og smør pluss litt lakseolje på meg. Aurelius og Roger86 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945229 Del på andre sider Flere delingsvalg…
langaard Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Cocosa pure og SMØR vesen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945240 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilsern Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Kokos er undervurdert - er også bra til steking (cocosa pure vel å merke) Og ikke minst til å koke ris i Therese 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945261 Del på andre sider Flere delingsvalg…
thooomas Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Kokkosmelk! Bruker det til alt nesten Roger86 og kamilla22 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
vesen Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Smør er definitivt favoritten. Smør på skiva, i bakverk, i havregrøten, til steiking - ALT blir bedre med Smør. (Hadde til og med en klatt i kakaoen sist vi lagde. Anbefales:D ) Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945858 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyret Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Kokosolje til steking, kokosmelk til koking av ris Den risen blir så god at det burde vært ulovlig. Ris kokt i kokosmelk trumfer godteri, any day! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945867 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eminator Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 Kokosolje til steking, kokosmelk til koking av ris Den risen blir så god at det burde vært ulovlig. Ris kokt i kokosmelk trumfer godteri, any day! har ikke smakt det...."drueeeeeeellllll homer simpson style" høres bare meeeget godt ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945868 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyret Skrevet 7. februar 2014 Del Skrevet 7. februar 2014 har ikke smakt det...."drueeeeeeellllll homer simpson style" høres bare meeeget godt ut Har du ikke prøvd det?! Da har du noe å se frem til Får en deilig eksotisk smak på risen, og ikke bare kjedelig vanlig ris smak ( som forsåvidt er utrolig god også). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/#findComment-945872 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.