tipptopp Skrevet 18. mars 2012 Del Skrevet 18. mars 2012 Disse proteinpannekakene man kjøper ferdig på boks, som man bare blander med vann og steker... HVORDAN får man dem stekt inni? Jeg får fine og flotte pannekaker av dem, men konsistensen blir nesten litt deigete og rørete. Lek litt med panna så dem glir litt utover og ikke blir så tykk... jeg blander 100g med 200ml vann og får 2 pannkaker... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-211847 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IngunnE Skrevet 18. mars 2012 Del Skrevet 18. mars 2012 Hva er forskjellen på frontbøy og knebøy? Jeg skjønner at man på frontbøy har stanga foran kroppen, men trener de to øvelsene forskjellige muskelgrupper? Og kan man ha både knebøy og frontbøy på samme dag? Jeg skal bytte ut leg extentions, fordi jeg begynner å kjenne det litt i knærne (er oppe i nesten 100 kg i leg extentions). Er frontbøy en øvelse som kan ta over for leg extentions? Frontbøy tar mer på fremside lår enn knebøy, samt er det lettere å ha strak rygg, og fortsatt komme dypt. Den kan være mer skånsom mot ryggen da det er umulig å ta den uten å holde spennet. Jeg vet ikke fasiten på om du kan ha begge deler (regner med du KAN, men hvor effektivit det er skal jeg ikke si) men PERSONLIG varierer jeg. Jeg har opplevd at frontbøy kan være en fin supplemant øvelse på beindag nr 2. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-212325 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 18. mars 2012 Del Skrevet 18. mars 2012 Disse proteinpannekakene man kjøper ferdig på boks, som man bare blander med vann og steker... HVORDAN får man dem stekt inni? Jeg får fine og flotte pannekaker av dem, men konsistensen blir nesten litt deigete og rørete. Evt svakere varme og lengere tid. Husker når jeg hadde tid brukte jeg å steke de litt ekstra lenge på svak varme. Ble de akkuratt pittelitt gyldenbrun på flatene og stekt inni. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-212329 Del på andre sider Flere delingsvalg…
M.K. Skrevet 18. mars 2012 Del Skrevet 18. mars 2012 Evt svakere varme og lengere tid. Husker når jeg hadde tid brukte jeg å steke de litt ekstra lenge på svak varme. Ble de akkuratt pittelitt gyldenbrun på flatene og stekt inni. Hvor kjøper man disse pannekakene? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-212348 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 18. mars 2012 Del Skrevet 18. mars 2012 Hvor kjøper man disse pannekakene? Proteinfabrikken selger dem på nett og en del butikker har dem (smartclub i hvert fall).... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-212354 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 18. mars 2012 Del Skrevet 18. mars 2012 Rema 1000 tror jeg også fører proteinfabrikken varer. Coop vet jeg gjør det. Kan hende de har det Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-212355 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lame Nordstrom Skrevet 18. mars 2012 Del Skrevet 18. mars 2012 Hva er forskjellen på frontbøy og knebøy? Jeg skjønner at man på frontbøy har stanga foran kroppen, men trener de to øvelsene forskjellige muskelgrupper? Og kan man ha både knebøy og frontbøy på samme dag? Jeg skal bytte ut leg extentions, fordi jeg begynner å kjenne det litt i knærne (er oppe i nesten 100 kg i leg extentions). Er frontbøy en øvelse som kan ta over for leg extentions? Knebøy tar mer på baksida, frontbøy tar mer på fremsida og er lett en bedre øvelse enn leg extensions. Jeg kjører både knebøy og frontbøy på samme dag, ikke noe problem det. Her kjøres for eksempel både knebøy, frontbøy, markløft og beinpress på samme dag: http://fitnessbloggen.no/plyoreps/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-212365 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 18. mars 2012 Del Skrevet 18. mars 2012 Rema 1000 tror jeg også fører proteinfabrikken varer. Coop vet jeg gjør det. Kan hende de har det Coop har mange butikker, og f.eks. Coop Prix gjør ikke det - i hvert fall ikke her. Men Coop Extra gjør det Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-212370 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eliza Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 Hvorfor spiser mange sukkerfri sjokolade ( meg inkludert før jeg innså kcal innholdet) når det er så lite forskjell fra en vanlig sjokolade "bare" 100 kcal i forskjell jo?? hva er vitsen da, når den med sukker smaker mye bedre?? noen som har funnet sjokolade med færre kcal enn over 400 pr 100 g?? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-214912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fing3rs Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 Hvorfor spiser mange sukkerfri sjokolade ( meg inkludert før jeg innså kcal innholdet) når det er så lite forskjell fra en vanlig sjokolade "bare" 100 kcal i forskjell jo?? hva er vitsen da, når den med sukker smaker mye bedre?? noen som har funnet sjokolade med færre kcal enn over 400 pr 100 g?? Mener du diabetikersjokolade eller sånn mørk 70%+? Er enkelte lavkarbofolk som spiser diabetikersjokolade pga. at sukkeralkoholer ikke fører til "insulinhopp" (har jeg hørt, ikke ta dette for god fisk). Jeg synes mørk (70%) sjokolade smaker ganske mye bedre enn typisk melkesjokolade. Men når jeg spiser melkesjokolade klarer jeg glatt å spise en 200g plate alene, dersom jeg spiser mørk sjokolade blir jeg tilfredstilt litt tidligere. Holder stort sett med 50 g. Vet at det er mange som har det på samme måten Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-214918 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 Hvorfor spiser mange sukkerfri sjokolade ( meg inkludert før jeg innså kcal innholdet) når det er så lite forskjell fra en vanlig sjokolade "bare" 100 kcal i forskjell jo?? hva er vitsen da, når den med sukker smaker mye bedre?? noen som har funnet sjokolade med færre kcal enn over 400 pr 100 g?? Mørkere sjokolade skal være langt bedre enn vanlig sjokolade Velger man f.eks 70% eller mørkere er det sjeldent tilsatt sukker så vidt jeg vet, søtningen der er som regel malitol o.l som ikke påvirker blodsukkeret. Vanlig sukker påvirker jo blodsukkeret, selvfølgelig. I tillegg skal det vel ha vist seg at mørk sjokolade kan ha positiv effekt på kroppen, selvfølgelig alt med måte. OOoooog, i en eller annen dokumentar kjæresten min så på så hadde de forsket på hvorfor folk liker sjokolade så godt og det er fordi det trigger det samme punktet i hjernen som "et eller annet dop som jeg ikke husker navnet på" trigger Og jo mørkere sjokolade, jo bedre Jeg ville iallefall ha valgt mørk sjokolade uten sukker fremfor vanlig sjokolade med sukker hvis du først skal spise sjokolade. (Aller helst droppa sjokoladen) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-214923 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 Mener du diabetikersjokolade eller sånn mørk 70%+? Er enkelte lavkarbofolk som spiser diabetikersjokolade pga. at sukkeralkoholer ikke fører til "insulinhopp" (har jeg hørt, ikke ta dette for god fisk). Jeg synes mørk (70%) sjokolade smaker ganske mye bedre enn typisk melkesjokolade. Men når jeg spiser melkesjokolade klarer jeg glatt å spise en 200g plate alene, dersom jeg spiser mørk sjokolade blir jeg tilfredstilt litt tidligere. Holder stort sett med 50 g. Vet at det er mange som har det på samme måten Jeg har testet med blodsukkerapparat Haha. Jeg vet. Freak. Og kroppen min reagerer iallefall bedre på sukkeralkoholer enn vanlig sukker. Minuset for min del er at hvis jeg trykker en helt sjokolade med f.eks malitol (ja, jeg klarer faktisk det!!!) så får jeg grusomt vondt i magen. Blir kvalm på vanlig sjokolade også, men for mye av malitol, sorbitol og alt det der gir meg definitivt det jeg vil si berg og dalbane i magen. Og det andre du nevner tror jeg stemmer for absolutt alle utenom meg. Den der mørke med sjokolademousse (som ikke er såå bra som 70%) klarer jeg å spise absolutt hele av (Så jeg kjøper ikke inn den..) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-214930 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eliza Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 Mørkere sjokolade skal være langt bedre enn vanlig sjokolade Velger man f.eks 70% eller mørkere er det sjeldent tilsatt sukker så vidt jeg vet, søtningen der er som regel malitol o.l som ikke påvirker blodsukkeret. Vanlig sukker påvirker jo blodsukkeret, selvfølgelig. I tillegg skal det vel ha vist seg at mørk sjokolade kan ha positiv effekt på kroppen, selvfølgelig alt med måte. OOoooog, i en eller annen dokumentar kjæresten min så på så hadde de forsket på hvorfor folk liker sjokolade så godt og det er fordi det trigger det samme punktet i hjernen som "et eller annet dop som jeg ikke husker navnet på" trigger Og jo mørkere sjokolade, jo bedre Jeg ville iallefall ha valgt mørk sjokolade uten sukker fremfor vanlig sjokolade med sukker hvis du først skal spise sjokolade. (Aller helst droppa sjokoladen) Jeg liker beste 70% og over jeg , så er ikke noe problem.. Jeg har bare begynt å se på kcal oversikten i det siste, og ble ganske overrasket da jeg innså at det ikke var særlig stor forskjell på melkesjokolade eller 70% for den saks skyld og en cavallier sjokolade f.eks. Har bare sett her inne at når det bakes etc så brukes det ofte sukkerfri sjokolade.. og da skjønner jeg ikke helt vitsen ( med mindre det er pga trigging da .. er det derfor mye av sunnbaksten jeg har sett her inn lages med sukkerfritt?? ) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-214934 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 Jeg liker beste 70% og over jeg , så er ikke noe problem.. Jeg har bare begynt å se på kcal oversikten i det siste, og ble ganske overrasket da jeg innså at det ikke var særlig stor forskjell på melkesjokolade eller 70% for den saks skyld og en cavallier sjokolade f.eks. Har bare sett her inne at når det bakes etc så brukes det ofte sukkerfri sjokolade.. og da skjønner jeg ikke helt vitsen ( med mindre det er pga trigging da .. er det derfor mye av sunnbaksten jeg har sett her inn lages med sukkerfritt?? ) Tja, jeg vet iallefall at jeg bestandig går for sukkerfritt hvis jeg skal kunne spise noe av det selv. Hovedsaklig fordi det i mine øyne bedre enn med sukker i. Men nå er det ikke normalen for meg å bruke store mengder sjokolade, i går laget jeg cookies..de inneholdt 15 gram sjokolade liksom. Totalt. På 8 cookies. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-214940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janeee Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 Jeg har testet med blodsukkerapparat Haha. Jeg vet. Freak. Og kroppen min reagerer iallefall bedre på sukkeralkoholer enn vanlig sukker. Minuset for min del er at hvis jeg trykker en helt sjokolade med f.eks malitol (ja, jeg klarer faktisk det!!!) så får jeg grusomt vondt i magen. Blir kvalm på vanlig sjokolade også, men for mye av malitol, sorbitol og alt det der gir meg definitivt det jeg vil si berg og dalbane i magen. Og det andre du nevner tror jeg stemmer for absolutt alle utenom meg. Den der mørke med sjokolademousse (som ikke er såå bra som 70%) klarer jeg å spise absolutt hele av (Så jeg kjøper ikke inn den..) Åhhh den 70% sjokoladen med mousse klarte jeg heeelt alene for litt siden og GOD! Opheliia 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-215044 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fing3rs Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 Den der mørke med sjokolademousse (som ikke er såå bra som 70%) klarer jeg å spise absolutt hele av +1 Den smaker helt fantastisk! Sjokolademousse er det jeg kanskje savner mest når jeg deffer Opheliia 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-215182 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 +1 Den smaker helt fantastisk! Sjokolademousse er det jeg kanskje savner mest når jeg deffer Sjokolademousse sa du? Eller hva med cappuccino mousse, vanilje og sjokolademousse eller moccamousse? Må jo "reklamere" litt for en fitnessblogger Fing3rs 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-216019 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eliza Skrevet 22. mars 2012 Del Skrevet 22. mars 2012 Ok, her kommer et skikkelig dumt spm, men må nesten bare spørre likevel.. strammer folk rumpa når de poser på bildene her inne?? Min rumpe ser ikke så fin ut om man strammer ( hvertfall ikke enda.. ) Så lurte egentlig bare på om folk faktisk har så fine rumper når de strammer.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-219160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dice89 Skrevet 23. mars 2012 Del Skrevet 23. mars 2012 Kan man bruke halvparten av en vaniljestang, og spare resten til senere bruk? I tilfelle, hvor lenge kan delen til overs ligge etter jeg har delt den? Noen som vet? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-219856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 23. mars 2012 Del Skrevet 23. mars 2012 Ok, her kommer et skikkelig dumt spm, men må nesten bare spørre likevel.. strammer folk rumpa når de poser på bildene her inne?? Min rumpe ser ikke så fin ut om man strammer ( hvertfall ikke enda.. ) Så lurte egentlig bare på om folk faktisk har så fine rumper når de strammer.. Tviler folk gjør det:p Rumpa har ikke det samme fine henget når man strammer den så no worries CaraMella 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/41/#findComment-219898 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.