Gå til innhold

Fing3rs

Medlemmer
 • Innholdsteller

  152
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Levis 508 er ok, men de blir veldig store i livet, i alle fall for meg. Funker ganske greit i bulkeperioder. Er stort sett fornøyd med det jeg finner på Carlings. Betjeningen der pleier å være ganske hjelpsomme også.
 2. Absolutt ikke, men dette er en undersøkelse SIRUS har utført flere ganger. Når en nedgang i svarprosent (fra rundt 70% da de startet til rundt 30%) korrelerer med en nedgang i rapportert rusbruk er det legitimt å spørre om det dreier seg om en reell nedgang eller om det har sammenheng med nedgangen i svarprosent.
 3. Jeg er helt enig i det, bare påpeker at det faktisk er grunn til å ta resultatene med en liten klype salt.
 4. SIRIUS (de som lagde undersøkelsen som kom frem til disse resultatene) har selv gått ut og sagt at man ikke nødvendigvis kan stole på dataene, da det kun var rundt 30% som faktisk leverte inn svar på undersøkelsen
 5. Må bare skrive noe her for å følge tråden. Er like morro hver gang det kommer nye innlegg her.
 6. Hyperlinken tilsier at artikkelen skal handle om steroider, men clenbuterol er en beta agonist som slett ikke har steroidestruktur :/ Steroidekjerne: Clenbuterol:
 7. Whole foods dietten. Stort sett det jeg spiser til vanlig, så ser ikke så mørkt på det.
 8. Vet at en 50/50 blanding med listerin (ja, munnskyllevannet) og vann funker på bomullsklær, i alle fall. Ha det i en sprayflaske og påfør på de områdene som lukter verst. Sleng det i maskinen etter 30-60 sekunder og skru på. Edit: jeg kan ikke garantere at det ikke skader fargene eller tøyet i lengden.
 9. http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/dont_be_like_donald_duck Denne artikkelen går litt inn på temaet
 10. Det er korrekt at blodtapping blir brukt innenfor kreftbehandling/sympombehandling (derfor jeg presiserte at vi ville brukt det i STOR GRAD) av kreftpasienter, da spesielt enkelte typer blodkreft som gir polycytemi. Jeg kan ikke huske å ha lest om bruk av tub. i dette tilfellet, men jeg skal sjekke bøkene mine når jeg kommer hjem. Poenget mitt står fortsatt og jeg er fremdeles MEGET interessert i å lese om den virkningsmekanismen.
 11. Ingen kunnskaper om virkningsmekanismen du vil dele altså? Du innrømmer at dette ikke er tall vanlige forbrukere går rundt å husker på. Betyr det at du er en selger eller at du googlet tallene? Dette argumentet med at "mange tror på det = derfor bra" er et såkalt argumentum ad populum. Det er en ganske vanlig logisk feilslutning. Dersom det hadde hatt noe hold ville vi fortsatt i stor grad brukt igler i medisinen (noe som ikke er tilfelle). Det vil også si at absolutt alle religioner er sanne samtidig(iom. at mange tror på dem). Det vil si at regndans fungerer, at snåsamannen virkelig kan
 12. Vel, med tanke på at din utdannelse skal være veldig relevant for dette vil jeg be deg om å forklare virkningsmekanismen. jepp, dette er tall "vanlige forbrukere" går rundt og husker på...
 13. Det spiller ingen rolle om du er Paven, Elvis, Einstein eller en dekan på Harvard. Det som betyr noe er argumentene og eventuelle bevis du fremlegger (evt. i ditt tilfelle ikke fremlegger).
×
×
 • Opprett ny...