Kristin Charm Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Sære matvaner har jeg nok av, og det er mange her jeg deler dem med, ser jeg! Særlig det med å spise et lite (stort) hav av grønnsaker til alle måltider! Jeg lever på tunfisk, cottage cheese og minimais for det meste Jeg har også en lei uvane med å krydre maten min noe helt enormt, så når andre lager mat til meg synes jeg ikke det smaker noe som helst! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-101688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Jeg elsker syltetøy med klumper i.. masse, masse klumper! Goldie og Lily 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-101796 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andrea Rostad Halsan Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Jeg elsker syltetøy med klumper i.. masse, masse klumper! Jeg er helt motsatt! Skal jeg spise f.eks jordbærsyltetøy så unngår jeg klumpene.. Gjorde iallefall det da jeg var mindre, er vel ikke så nøye på det nå lengre Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-101800 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldie Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Grovskive med chilisaus, hvitløksmør, fersk hvitløk og... blekksprut :thumbsup: Lily 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-101809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 13. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 13. januar 2012 Jeg elsker syltetøy med klumper i.. masse, masse klumper! Jeg er helt motsatt! Skal jeg spise f.eks jordbærsyltetøy så unngår jeg klumpene.. Gjorde iallefall det da jeg var mindre, er vel ikke så nøye på det nå lengre Jeg ELSKER "klumpene", dvs biter av frukt/bær. Jeg finner meg ofte en tynn liten skje, og så "fisker" jeg ut bitene :whistling: T-bone 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 13. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 13. januar 2012 Grovskive med chilisaus, hvitløksmør, fersk hvitløk og... blekksprut :thumbsup: Det hørtes sterkt ut, men det er kanskje sweet chili sauce? Blekksprut minner meg egentlig bare om en ting, nemlig filmen om Tsatsiki og muttern når de skal til Hellas for å finne pappan til Tsatsiki Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102401 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 13. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 13. januar 2012 Jeg er (for tiden ) veldig fan av løk. Dvs. jeg deler opp en løk i to eller fire deler, og resten tar løken seg av, fordi den er bygd opp av lag. Da ender det opp som mange løkskiver. Putter løkskivene i mikro'n i 4 til 6 minutter, slik at den sterke smaken forsvinner og forvandles til en søt smak. Serveres med ketchup Jupp, jeg er sær. Men utrolig hvor kreativ man blir når man blir sulten og løk var det eneste jeg fant i kjøleskapet som jeg følte jeg kunne bruke Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102406 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Jeg heller kan ikke spise med spiseskjeer! Jeg er stor i kjeften, men jeg klarer ikke bruke så stor skje:) Jeg har faktisk flere favorittskjeer, og den ene er en liten spesiell teskje! Skal jeg f.eks spise yoghurt, så må jeg helst ha den. Er den skitten og står i oppvaskmaskinen, så bare tar jeg den ut og tørker av den. Stort sett bare jeg som bruker den uansett:) Samme her. Teskjeer kan brukes til alt! Selv foretrekker jeg å smøre leverpostei på knekkebrødet med teskje fremfor kniv Lily, Goldie og Kristin Charm 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102579 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Imponerende at du får i deg alt det i et måltid ;-) Det var det jeg også tenkte Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102584 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldie Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Det hørtes sterkt ut, men det er kanskje sweet chili sauce? Blekksprut minner meg egentlig bare om en ting, nemlig filmen om Tsatsiki og muttern når de skal til Hellas for å finne pappan til Tsatsiki Jeg er (for tiden ) veldig fan av løk. Dvs. jeg deler opp en løk i to eller fire deler, og resten tar løken seg av, fordi den er bygd opp av lag. Da ender det opp som mange løkskiver. Putter løkskivene i mikro'n i 4 til 6 minutter, slik at den sterke smaken forsvinner og forvandles til en søt smak. Serveres med ketchup Jupp, jeg er sær. Men utrolig hvor kreativ man blir når man blir sulten og løk var det eneste jeg fant i kjøleskapet som jeg følte jeg kunne bruke Da er du ikke aleine om å være litt sær, løk er yummi uansett om den er rå, stekt eller kokt Og nei, går i hot chili sauce her, jeg elsker sterk mat! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102599 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 13. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 13. januar 2012 Da er du ikke aleine om å være litt sær, løk er yummi uansett om den er rå, stekt eller kokt Og nei, går i hot chili sauce her, jeg elsker sterk mat! Huff, jeg prøvde meg på en hel rå løk med ketchup fordi jeg er veldig glad i løk. Men det var litt for mye for kroppen min gitt :whistling: Det svidde i spiserøret og magesekken, og var generelt ikke en god opplevelse Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102604 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiara Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Jeg er veldig glad i tørr kyllingfilet <3 utenlandsk mat, injera feks, er snadder. den siste uka har jeg spist mat fra kurdistan, eritrea,etiopia, georgia og afghanistan. Kaffe fra Eritrea og te laget fra scratch av "utlendinger" er møe godt, Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102611 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldie Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Huff, jeg prøvde meg på en hel rå løk med ketchup fordi jeg er veldig glad i løk. Men det var litt for mye for kroppen min gitt :whistling: Det svidde i spiserøret og magesekken, og var generelt ikke en god opplevelse Haha! Nei off, stakkars, men tro meg -du blir vant med det De rundt meg mener jeg har ødelagt smaksløkene (eller hva det nå heter) siden jeg spiser både rå løk og hvitløk, og nærmest mauler sterk chilisaus :whistling: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102680 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 13. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 13. januar 2012 Haha! Nei off, stakkars, men tro meg -du blir vant med det De rundt meg mener jeg har ødelagt smaksløkene (eller hva det nå heter) siden jeg spiser både rå løk og hvitløk, og nærmest mauler sterk chilisaus :whistling: Oi, det virker nesten som om du har "ødelagt" smaksløkene dine litt Neida, jeg tror det er en vanesak. Tenk bare på hvordan de krydrer maten i andre land, f.eks. India! I Norge blir vi ofte "kritisert" litt for smakløs mat Jeg er veldig følsom for sterk mat! Smakte sjokolade med chili en gang Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102697 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldie Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Oi, det virker nesten som om du har "ødelagt" smaksløkene dine litt Neida, jeg tror det er en vanesak. Tenk bare på hvordan de krydrer maten i andre land, f.eks. India! I Norge blir vi ofte "kritisert" litt for smakløs mat Jeg er veldig følsom for sterk mat! Smakte sjokolade med chili en gang Hvem vet? Hehe, neida. Ikke sant! De krydrer maten myye mer i andre land, og jeg bor jo i Spania, så litt av grunnen ligger nok der. Sjokolade med chili? Hvor hvor hvor?! Det høres kjempegodt ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-102725 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Hvem vet? Hehe, neida. Ikke sant! De krydrer maten myye mer i andre land, og jeg bor jo i Spania, så litt av grunnen ligger nok der. Sjokolade med chili? Hvor hvor hvor?! Det høres kjempegodt ut Er Freia som har den. Ikke så aller verst i grunn. Goldie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-103243 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Mamma spiser stekt fisk med ketchup. Det er sært det! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-103328 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elena S Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Mamma spiser stekt fisk med ketchup. Det er sært det! Det har jeg faktisk hørt om flere som gjør, kan ikke forstå hvordan det kan være godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-103385 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anya Skrevet 13. januar 2012 Del Skrevet 13. januar 2012 Haha, artig ide Lily! En av de særeste vanene jeg har er muligens at om jeg lager mat spiser jeg alt, uansett mengde og konsekvens, eller at om jeg åpner noe spiser jeg det opp uansett. Eksempel: Ladge 3 kg pinnekjøtt, tenkte jeg kunne ha litt liggende i noen dager. Nope. Kjøpte 50 pizza , type små Ristorante-pizzaer..Tenkte jeg hadde pizza ganske lenge da. Prøv i 2 uker. Kjøpte 5 esker gainer-bars, planla å ta en etter trening. Gikk i snitt 5 om dagen til 400 kcal pr stk. Min mor kommer på besøk med nok hjemmelagde knekkebrød til å mate en hær på marsj. Frem med smørpakken, og ned med dem på et par timer. Jeg har også arvet/lært meg til en ekstrem hamstre-mentalitet, så når det er tilbud på noe jeg liker kan jeg finne på å kjøpe mer enn jeg kan bære. En gang kjøpte jeg 90 kg kalkun på Rema, og innså det var ingen måte å få dem hjem på siden jeg gikk..Måtte ringe etter to biler. *flirer* Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-103397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 14. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 14. januar 2012 Hvem vet? Hehe, neida. Ikke sant! De krydrer maten myye mer i andre land, og jeg bor jo i Spania, så litt av grunnen ligger nok der. Sjokolade med chili? Hvor hvor hvor?! Det høres kjempegodt ut Jeg fikk smaksprøve hos en lokal "sjokoladeprodusent" i en butikk. Tror jeg gikk med tunga ut av munnen som en bikkje i hele butikken. Endte vel opp med å finne meg en sånn pose man bruker til frukt og grønt, for så å finne en rolig del av butikken for å spytte det ut igjen Men jeg er ekstrem ift. sterke smaker altså Og ja, Spanjolene er nok flinkere med krydder enn nordmenn, men spansk mat er vel ikke kjent for å være spesielt sterk? Jeg spør i grunn fordi jeg ikke er helt sikker selv... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/195-tr%C3%A5den-for-s%C3%A6re-matvaner/page/9/#findComment-103503 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.