Andrea Rostad Halsan Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 Åh, digg å høre om noen andre som digger den frukten og! Jeg elsker sharonfrukt, men hver gang jeg forsøker snakke om hvor god den er bor jeg bare møtt med spørsmåltegn Haha, er ikke lenge siden jeg smakte det for første gang faktisk, hadde aldri lagt merke til den eller hørt om den før. Men det er jo kjempegodt! Ny favoritt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-90511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 200gr karbonadedeig med hvitløk, chili, cajennepepper og litt dijonsennep i deigen stekt som to "rollerburger" + salat, stekt løk, tomat og sylteagurk (ja jeg er en av de få som liker det ) + sweet chili saus + to speltlumper. Hærlig sunn fastfood! Dropp løken, så er jeg helt med på den der!hehe Hørtes bra ut! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-90531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adrian94 Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 4 egg, 175g pasta, 400g tomat, 250g kokt ris, parmesan og sjokolade til dessert Jævlig lei av å spise... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-90816 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Celeste Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 Knekkebrød med løk, roastbeef og litt remulade DIGG! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-90821 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lene Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 Torsk m/spekeskinke & tzatziki Edit: måtte minske bildestørrelsen Anna 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-90870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 Torsk m/spekeskinke & tzatziki [ATTACH=full]4325[ [/ATTACH][/ATTACH] [/ATTACH] Du må være en av de første som har fått meg til å crave torsk!! Takk [/ATTACH] Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-91111 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 100g havregryn til grøt - var gæern og bytte ut risen i dag, samt kesamen 30g kasein + 200g bringebær til fluff omnomnom! jaaa jeg spiser rett av kjelen, mindre oppvask - og dette var 1/3 av fluffen, men det hadde ikke blitt noe pent på bildet om jeg skulle ta alt ..men riskrem er bedre Anya og Anna 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-91143 Del på andre sider Flere delingsvalg…
CaraMella Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 100g havregryn til grøt - var gæern og bytte ut risen i dag, samt kesamen 30g kasein + 200g bringebær til fluff [ATTACH]4352[/ATTACH][ATTACH]4353[/ATTACH] omnomnom! jaaa jeg spiser rett av kjelen, mindre oppvask - og dette var 1/3 av fluffen, men det hadde ikke blitt noe pent på bildet om jeg skulle ta alt ..men riskrem er bedre hvordan lager du Bringebær fluff? Samme måte som "vanlig fluff", men adder bringe b? Så hvertfall tasty ut! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-91348 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Celeste Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Havregrøt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-91351 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 hvordan lager du Bringebær fluff? Samme måte som "vanlig fluff", men adder bringe b? Så hvertfall tasty ut! Jepp Synes bringebær er bedre i grunn - både i konsistens og smak Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-91567 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lagertha Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Egg på tomatconcassé Simpelt og sinnykt godt! Anna 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-91611 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fredrik Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Jeg føler meg sunn når jeg steker opp strimlet svinekjøtt, "lager" gresk dressing med mager kesam og har det med salat i en tortillalefse. "Sunn". Lagertha 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-91901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Inspirert avet tidligere innlegg, side 31, stekte jeg idag Pengasius-filet og surret det med fenalår. Utrolig godt! I tillegg har den fisken utrolig bra næringsinnhold, kun proteiner, null karbs og 0,7 gr fett. Det kan vi like! Puss bedre smak enn torsken Anya 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-92098 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anya Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Inspirert avet tidligere innlegg, side 31, stekte jeg idag Pengasius-filet og surret det med fenalår. Utrolig godt! I tillegg har den fisken utrolig bra næringsinnhold, kun proteiner, null karbs og 0,7 gr fett. Det kan vi like! Puss bedre smak enn torsken Har sånn fisk liggende i frysen... da er det bare ut og fikse fenalår Eller bacon.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-92211 Del på andre sider Flere delingsvalg…
daniel_85 Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 2 biter fiberrik med ost og pepperskinke, 200g yoghurt naturell, 1 stk kyllingfilet og litt paprika sammen med 2 store glass vann! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-92272 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristinea Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 homemade tomatosoup med egg og pepper! snadder Anya 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-92275 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andrea Rostad Halsan Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 [ATTACH]4407[/ATTACH] Cottage cheese, skyr, havregryn, fun light, jordbær og sharonfrukt. Yummy! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-92278 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Sharon er dødsgodt. En av mine favorittfrukter. Andrea Rostad Halsan 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-92280 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Har sånn fisk liggende i frysen... da er det bare ut og fikse fenalår Eller bacon.. Ja er veldig billig fisk, og jeg synes det er mer smak i den enn i torsken! Ikke steke for mye + sammen med fenalår/bacon = luksusmat! Forstår virkelig ikke de som sier de ikke spiser sunt fordi "sunn mat er kjedelig og ikke godt". Denne tråden er jo bare et av maaange eksempler på god, sunn og smakfull mat! Smaker bedre med dette enn en kjip grandis liksom.. Og tar mye kortere tid og! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-92281 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 Sharon er dødsgodt. En av mine favorittfrukter. Hurra - enda en i "sharonfruktelsker-klubben" Anya og Andrea Rostad Halsan 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/45/#findComment-92282 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.