Gå til innhold

daniel_85

Medlemmer
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om daniel_85

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. juli 1985
 1. Skulle akkurat spørre deg om Smith selv Daniel.G.M, synes smith øvelser låser deg fast hvis du skjønner hva jeg mener. Synes det er forferdlig når man blir låst til et bevegelsesmønster som kansje ikke er optimalt for hver respektive kropp.
 2. Dukker sikkert opp noen som har litt mere råd og tips en meg også som kan gi litt bedre veiledning. Lykke til anyway:thumbsup:
 3. Rådet mitt er å variere øvelsene noen uker uansett og sjekke etter det hvordan det ligger ann i benkpress. Kan ta veldig langt tid å komme forbi platåer avhengig av person til person også. Her spiller også kostholdet en stor rolle. Hvordan kostholdet er etc har også en stor innvirkning på progresjonen, mer en de fleste tror faktisk.
 4. Noen platåer når man alltid, men det funker for meg ihvertfall å kansje la benkpress ligge en stund og bruke hantelpress i noen uker for så eventuelt å gå tilbake til benkpress. Variasjon i øvelser hvis jeg stagnerer har fungert for meg. Har du prøvd å kjøre noen uker med litt fler reps/mindre vekter?
 5. Utdannet tømrer. Fedig med teknisk fagskole nå i juni og begynner rett i jobb som formann:thumbsup:
 6. HAHAHAH, helt utrolig!:rofl:
 7. Spiser så å si aldri godteri, unner meg heller noen øl enkelte helger sammen med venner og tillater meg å spise god mat på lørdager. Greit med utskeielser i ny og ned allikevel, man er da bare et menneske.
 8. Plukk det som er sunnest rett og slett. Har lite problemer med å kose meg noen ganger hvis det er mat som inneholder mye kjøttprodukter og frukt/grønnsaker.
 9. Slet selv med at grepet sviktet en del ganger og gjør det til tider fortsatt enda, men det gikk over for min del etter noen uker. Grepstyrke kommer etterhvert som man trener, dog som regel noe saktere en hva man feks øker i mark til tider, men det kommer kan jeg love:) Låsegrep synes jeg var inni ()&T%R()#¤%# vondt uansett hvor mye man prøvde så skrinla dette.
×
×
 • Opprett ny...