Asster Skrevet 23. oktober 2012 Del Skrevet 23. oktober 2012 Syns ikke det funka superbra. Men det kan være fordi jeg stekte for lenge.. Og så la jeg deigen i muffinsformer. Jeg har lagd muffinser i ovnen av denne oppskriften flere ganger, men har faktisk aldri opplevd at de har blitt tørre. DERIMOT utrolig saftig og gode, så her gjelder det å bare prøve seg frem:) Thomas HardyBoy Rossland 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-529396 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 23. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 23. oktober 2012 Hvor stor er scoopen som følger med ON Casein ? Har hatt forskjellige proteinpulver og det eneste jeg vet med absolutt sikkerhet er at måleskjeene som følger med er i forskjellige størrelser. Har fått skaffet meg kasein-pulver og fikk veldig lyst til å prøve denne i kveld, men da hadde det vært greit å slippe for mye prøving og feiling. 1 scoop er 33 gram Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-529408 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HeleneN Skrevet 23. oktober 2012 Del Skrevet 23. oktober 2012 takker. Da er det en stor måleskje jeg skal bruke, ikke en liten da blir det brownie etter trening i kveld Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-529418 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 23. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 23. oktober 2012 takker. Da er det en stor måleskje jeg skal bruke, ikke en liten da blir det brownie etter trening i kveld bare hyggelig kjøøør på brownie to the people Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-529639 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 25. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 25. oktober 2012 Feirer årets første snøfall med en "snø" lignende proteinbrownie! Kokos og sukrinmelis på toppen! Instagram: #djhardyboy Krie, eelise, HanneBoost og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-532927 Del på andre sider Flere delingsvalg…
somzom Skrevet 25. oktober 2012 Del Skrevet 25. oktober 2012 Feirer årets første snøfall med en "snø" lignende proteinbrownie! Kokos og sukrinmelis på toppen! Instagram: #djhardyboy [ATTACH=full]67480[/ATTACH] ååååååååååå!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-532936 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HanneBoost Skrevet 25. oktober 2012 Del Skrevet 25. oktober 2012 Feirer årets første snøfall med en "snø" lignende proteinbrownie! Kokos og sukrinmelis på toppen! Instagram: #djhardyboy [ATTACH=full]67480[/ATTACH] :love::love::love: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-533012 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lile Skrevet 25. oktober 2012 Del Skrevet 25. oktober 2012 Såg kjempe godt ut! men sjønner ikke at du kan spise 3 på rappen? Har mer enn nok med 1 jeg, og etter den er jeg som regel kvalmen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-533038 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Universal Skrevet 30. oktober 2012 Del Skrevet 30. oktober 2012 Hvilken plastikk bruker du når du har de i microen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-539210 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HeleneN Skrevet 30. oktober 2012 Del Skrevet 30. oktober 2012 en hvilken som helst som er merket med at den tåler microbølgeovn. kjekt at den ikke smelter fast i maten liksom ... eller avgir gasser som ikke er helt heldige. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-539244 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Universal Skrevet 30. oktober 2012 Del Skrevet 30. oktober 2012 en hvilken som helst som er merket med at den tåler microbølgeovn. kjekt at den ikke smelter fast i maten liksom ... eller avgir gasser som ikke er helt heldige. Hvor får man tak i slike poser? Har du ett navn eller lignende så jeg vet hva jeg skal se etter :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-539271 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HeleneN Skrevet 30. oktober 2012 Del Skrevet 30. oktober 2012 All plast som kan brukes til matlaging er merket med glass+bestikk og all plast som kan brukes i microen er merket med et microbølgeovn-symbol. De har gjerne flere symboler også som oppvaskmaskin osv. Når du står på butikken så ta en titt på embalasjen og se om du finner en rekke med små firkantede ikoner som er relativt selvforklarende. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-539277 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 30. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 30. oktober 2012 Hvilken plastikk bruker du når du har de i microen? Jeg bruker bare gladpak =) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-540009 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elizabeth Berg Skrevet 8. november 2012 Del Skrevet 8. november 2012 Tror jeg har en med sprintmuskulatur, på 40 sek var den allerede tørr! Men, jeg prøver igjen. Vurderer å hive oppi litt kesam, ei spiseskje skal jeg vel klare, selv på diett... hvis du ikke pakker plasten heeeeeeeelt rundt bollen - eller plasten sprekker får du tørr mursteinsbrownie du kan bruke til å knuse naboens rute med - i min mikro holder det med 25 sek.. . Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-553720 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elizabeth Berg Skrevet 8. november 2012 Del Skrevet 8. november 2012 jg har prøvd utallige ganger og fikk det ENDELIG til - mitt problem var som nevnt over ikke pakket plast godt nokk rundt slik at den løsner fra bollen/sprekker = mursteinsbrownie - jeg har dog laget uten kokosmel men tasty shit!!! takk Thomas! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-553722 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Knugen Skrevet 8. november 2012 Del Skrevet 8. november 2012 Jeg har brukte ikke plastfolie de siste gangene, gikk helt fint det. Har ikke laget siden jeg fikk så vondt i magen da.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-553952 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marte H Skrevet 10. november 2012 Del Skrevet 10. november 2012 Og vips, så vet jeg hva jeg skal kose meg med i kveld! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-556092 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elizabeth Berg Skrevet 10. november 2012 Del Skrevet 10. november 2012 Og vips, så vet jeg hva jeg skal kose meg med i kveld! har laget oppskrift på protein is, ligger her, så vet du hva du kan kose deg med neste uke =) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-556457 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vikka Skrevet 10. november 2012 Del Skrevet 10. november 2012 Prøvde oppskriften som er skrevet helt i begynnelsen, byttet bare ut kokosmel med peanøttmel og hadde hele egget med plomma. Den ble helt sinnsykt god! Den første protein-oppskriften jeg prøver som virkelig smaker like godt som "vanlig" bakst! Krie, Arpeggio og Thomas HardyBoy Rossland 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-556507 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marte H Skrevet 10. november 2012 Del Skrevet 10. november 2012 har laget oppskrift på protein is, ligger her, så vet du hva du kan kose deg med neste uke =) Namnamnam Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12009-proteinbrownie/page/9/#findComment-556546 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.