Gå til innhold

Asster

Medlemmer
 • Innholdsteller

  196
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Asster

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 17. mai 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Asster

  Bare spise?

  Rettelse; Styrketrening forbrenner ikke lite.. Ihvertfall ikke hvis du trener bra og kjører på med baseøvelser(y)
 2. Jeg kan anbefale Eirik på Sats Vinderen. Utrolig dyktig fyr som vet hva han driver med.
 3. Her har du et forslag bestående av sunn, proteinrik og god mat: Frokost: 1 boks cottage cheese med kanel, eple og syltetøy uten sukker En håndfull med mandler/valnøtter Lunsj: 1 pakke røkt laks eller magert kjøttpålegg 1 egg 4-5 speltlomper/knekkebrød/rugbrød 1/2 avokado Salat og annet grønt Mellommåltid: 1 skyr og 1 frukt Middag: 200 g karbonadedeig/kylling/biff/laks 50-100 g ris Ubegrenset mengde grønnsaker Etter trening: 1 banan eller en liten eske med rosiner 30 g proteinshake Kvelds: 80 g havregrynsgrøt med sukrin og kanel Bær Proteinshake 20-30 g
 4. Takk for bra mattips! Skal testes ut i morgen:)
 5. Noen forslag: 1) Spis mer til frokost. F.eks havregryn kokt på vann og melk. Strø over med kanel, sukrin, blåbær og rosiner. Jeg bruker også ofte en scoop proteinpulver i grøten 2) Legg til en porsjon ris eller søtpotet til middag/kvelds. 3) Lag større porsjoner av alt du spiser og sørg for at du får i deg masse proteiner, nok karbohydrater og fett!
 6. Jeg sørger alltid for å få i meg både proteiner og raske karbohydrater rett etter endt økt, oftest i form av en proteinshake og riskaker/banan. Deretter fyller jeg opp med et større måltid med hovedfokus på proteiner og karbohydrater innen en times tid etter det igjen.
 7. MER mat, MER carbs, MER mat etter trening(y)
 8. Jeg har lagd muffinser i ovnen av denne oppskriften flere ganger, men har faktisk aldri opplevd at de har blitt tørre. DERIMOT utrolig saftig og gode, så her gjelder det å bare prøve seg frem:)
 9. Asster

  Bulkehjelp?

  Spis MER og tren mindre(y)
 10. Jeg jobber tredelt turnus i godt over 100% stilling, studerer deltid ved siden av og trener 4-5 ganger i uka. Allikevel har jeg plenty av tid til både matlaging og andre fritidsaktivieter, så her handler det nok litt ann på hva du prioriterer. Lag mat for tre dager av gangen,så har du det alltid lett tilgjengelig. Fyll opp matboksen med kokt ris, kjøtt og grønnsaker, ovnstekte søtpoteter med masse krydder, fisk og grønnsaker, speltlomper med kalkunskinke/røkt laks og salat. Dersom du ikke har noe kjøleskap kan du jo investere i en kjølebag.. Mulighetene er mange:)
 11. Er det noen som kan fortelle meg hvordan man får slettet loggboka si?
 12. Det finnes fortsatt i en hel rekke butikker her i Oslo.
 13. Hjemlagd iskrem av mager kesam, moccha chocolate protein, eggehvitter, sukrin, usalta cashewnøtter og fryste skogsbær:D
×
×
 • Opprett ny...