Gå til innhold

Knugen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  438
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Knugen

 1. Jeg har disse og er veldig fornøyd! Fra før har jeg prøvd Do-Wins og Mirunz.
 2. Og det er bra for deg å få tankene over på noe annet den stunden økten din tar, godt å lufte hjernen rett og slett.
 3. Jeg er også psykopat, en skikkelig rå en! Iflg en av mine tidligere kjærester i alle fall
 4. Bra! Jeg er ikke tilhenger av det i utgangspunktet jeg heller, men nå er det ingen vei utenom. Artrose: http://www.revmatiker.no/diagnoser/artrose/_attachment/5226/binary/43688?_ts=12d7575e0a2
 5. Takk for tipset! Hvorfor støtter du ikke bruken? Snakker du rent generelt eller i mitt tilfelle?
 6. Jeg har artrose i fingrene, foreløpig mest i de to ytterste leddene. De er deformert, stive og smertefulle. Nå sliter jeg med for eksempel øvelser som markløft og andre øvelser der stangen hviler hovedsakelig mot fingrene. Det er rett og slett forferdelig vondt når jeg kommer opp mot en 60-70 kg i mark og hendene er ikke brukervennlige på et par dager etterpå . -Vil jeg likevel få effektiv trening selv om jeg ikke øker og øker i vekt? Alternativer til markløft? -Har ikke forsøkt løftestropper foreløpig, men kan de gi en avlastning for fingrene? -Hansker ser jeg ikke vitsen med, da de me
 7. Ceridal Lipogel, fås på apotektet. Jeg bruker den for å holde det sjakk når det er på det verste.
 8. Først var det for å bli tynn. Så for å bli god i styrkeløft. Nå fordi jeg kan, på tross av fibromyalgi og artrose.
 9. Ta reseptfrie smertestillende hvis du tåler det, og ha en lindrende ispose (eller en pose med frosne grønnsaker på den vonde siden). Klarer du ikke å svelge, så finnes for eksempel Paracet som stikkpiller også. Har fjernet 3 av fire visdomstenner, jeg vet hva jeg snakker om:).
 10. Ble resultatet av bukplastikken ødelagt pga det siste svangerskapet eller var ikke operasjonen vellykket i utgangspunktet?
 11. Jeg fikk vondt på fremsiden av lårene i begynnelsen, fordi jeg ikke hadde god nok kontakt med musklene på baksiden slik at jeg på en måte dro meg opp med musklene foran i stedet for å jobbe med baksiden og rompa i knebøyen. Nå har jo du holdt på med knebøy en stund, så det er ikke sikkert det er samme problemstillingen da.
 12. Dette er som å lese om meg selv! Jeg klarte ikke knebøy med kroppsvekt engang.... Da tok jeg beinpress, goblet squats og bulgarske utfall en periode. Innimellom tok jeg litt knebøy med kroppsvekt der jeg fokuserte kun på teknikken. Etter en del uker klarte jeg til slutt knebøy med 10 kg-stang, så noen reps med 20 kg og nå går det så det griner (nesten). Bare å kjøre på !
 13. Marte S: kan du si noe mer om kostholdet? Hvilke matvarer hjalp det å kutte ut?
 14. Jeg har fibromyalgi og artrose, og for meg funker styrketrening. Med funker mener jeg at jeg kan utføre det, revmatismen blir ikke bedre av treningen. Jeg har også erfart at for meg så fungerer få reps og tung vekt bedre enn mange reps og lette vekter, men det er nok veldig individuelt. Har ikke noen formening om kosthold:).
 15. Min gamle mor på over 60 år var tilbake på treningsstudioet en knapp uke etter hun brakk håndleddet. Hun trente de øvelsene som var mulige og som ikke gjorde vondt:).
 16. Jeg kjøpte ColourB4 på ebay for å få vekk gammel farge og det funket veldig godt! Etterpå farget jeg håret i en annen lys farge, for den fargen jeg fikk etter avfargingen var ganske blass. Colour B4 Extra Hair Colour Remover | eBay Jeg har kort hår, så det holdt med en pakke. Har du langt, ville jeg gått for to. Og den funker ikke på henna-farget hår.
 17. Eneste jeg merker er at alt danglefettet på magen henger når jeg står planken, men det har jo med tyngdekraften å gjøre.
 18. Knugen

  D-ribose

  Ribos till hjälp vid fibromyalgi och kroniskt trötthetssyndrom Ribos kan öka energinivån och lindra smärta http://www.benthamscience.com/open/topainj/articles/V005/32TOPAINJ.pdf Kan ikke gå god for at det stemmer og jeg har ikke prøvd selv.
 19. http://www.youtube.com/watch?v=3Db-T2kCrWw Current 93 <3
 20. Alvefolket (Elf Quest) er knall!
 21. Knugen

  The Wolverine

  Og deeer! droppet eggstokkene mine minst 40 egg på en gang! *Wolverine*
 22. Uuuuuuh, jeg måtte hatt seriøs terapi etterpå om jeg hadde gått rundt med det der i øret:hungover:!
 23. Jeg elsker sånt! Har lyst på en singlet der det står "Strongmom" på !
×
×
 • Opprett ny...