Gå til innhold

Marte H

Medlemmer
 • Innholdsteller

  256
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Marte H

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 26. des. 1990

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://teknologia.no/

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Denne er nå solgt, men skjønner ikke hvordan jeg sletter innlegg... Hvis noen moderator eller noen som kan slette ser dette, så slett i vei!
 2. Sounds good:) Sender deg mobilnummeret mitt på melding jeg, så kontakter du meg bare når du er i nærheten:)
 3. Ja, det er den med 400 kapsler i:) De kan hentes hos meg på Solsiden anytime eller Norges Kreative Fagskole i morgen mellom 0800 og 1100:) Nope, de går ut på dato 06/14
 4. Hola! Jeg har en boks med disse http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/optimum-bcaa-1000 stående hjemme her, men er så gørrlei av tabletter nå, så har tenkt å bytte til flytende BCAA. Derfor tenkte jeg at det kanskje er noen der ut som vil kjøpe de gjenværende tablettene:) Det er fremdeles over 300 tabletter igjen i boksen. Selger den for 200 kroner. Kan hentes/leveres i Trondheim, eller eventuelt sendes, da betaler kjøper frakt. Men helst hentes, det blir ikke så mye styr.
 5. Dette er jo som å se meg selv jo! Så du er ikke alene, og jeg vet VELDIG hvordan du føler det!
 6. Jeg holder litt på med en, men merker at interessen dabber av siden han virker som om han hverken er opptatt av kosthold eller trening, faktisk... Føler meg litt slem, men det blir så fjernt når jeg bryr meg så mye som jeg gjør, og han ikke bryr seg i det hele tatt. Prioriteringene mine er nå skole/jobb, venner/familie og trening (vilkårlig rekkefølge), så forhold er ikke på topp tre anyways.
 7. Jeg har tenkt å ønske meg headset i julegave, slik at jeg kan høre musikk når jeg trener. Men jeg er ikke sikker på hvilket jeg vil ha, så da lurer jeg på hvilket DU har, og om det er bra?
 8. Og vips, så vet jeg hva jeg skal kose meg med i kveld!
 9. Jeg er journaliststudent, og skal nå lage en nyhetssak. Noen som har forslag til hva jeg kan skrive om? Vil ha tema trening og helse:)
 10. Marte H

  Wristcounter

  Hva går egentlig dette ut på? Er det noen som har sånt armbånd? http://wristcounter.com/
 11. Jeg var der, og det var helt fantastisk å se!!
 12. Hadde jeg sett litt ut som de på inspobildene dine, så skulle du fått lov til å ta bilde av meg (skal til Verdal neste helg), men deeeet gjør jeg ikke:P
 13. Kom faktisk en kar bort itl meg da jeg sto og gjorde markløft i dag. Han ville gi meg tips om akkurat dette. Det han sa, var at overhåndsgrep (som jeg brukte) var greit nå, men at jeg ikke ville klare å løfte stanga pga grepet når det ble tyngre. Selv om ryggen og føttene klarte løftet, ville ikke grepet mitt klare det, om du skjønner. Så han foreslo sånn som du gjør; venstre hånd under og høyre over, og jeg merket at jeg med en gang fikk et mye bedre grep:)
×
×
 • Opprett ny...