Asster Skrevet 23. oktober 2012 Skrevet 23. oktober 2012 Syns ikke det funka superbra. Men det kan være fordi jeg stekte for lenge.. Og så la jeg deigen i muffinsformer. Jeg har lagd muffinser i ovnen av denne oppskriften flere ganger, men har faktisk aldri opplevd at de har blitt tørre. DERIMOT utrolig saftig og gode, så her gjelder det å bare prøve seg frem:) Thomas HardyBoy Rossland 1 Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 23. oktober 2012 Forfatter Skrevet 23. oktober 2012 Hvor stor er scoopen som følger med ON Casein ? Har hatt forskjellige proteinpulver og det eneste jeg vet med absolutt sikkerhet er at måleskjeene som følger med er i forskjellige størrelser. Har fått skaffet meg kasein-pulver og fikk veldig lyst til å prøve denne i kveld, men da hadde det vært greit å slippe for mye prøving og feiling. 1 scoop er 33 gram Siter
HeleneN Skrevet 23. oktober 2012 Skrevet 23. oktober 2012 takker. Da er det en stor måleskje jeg skal bruke, ikke en liten da blir det brownie etter trening i kveld Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 23. oktober 2012 Forfatter Skrevet 23. oktober 2012 takker. Da er det en stor måleskje jeg skal bruke, ikke en liten da blir det brownie etter trening i kveld bare hyggelig kjøøør på brownie to the people Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 25. oktober 2012 Forfatter Skrevet 25. oktober 2012 Feirer årets første snøfall med en "snø" lignende proteinbrownie! Kokos og sukrinmelis på toppen! Instagram: #djhardyboy FatUnicorn, schumacher, Therese og 4 andre 7 Siter
somzom Skrevet 25. oktober 2012 Skrevet 25. oktober 2012 Feirer årets første snøfall med en "snø" lignende proteinbrownie! Kokos og sukrinmelis på toppen! Instagram: #djhardyboy [ATTACH=full]67480[/ATTACH] ååååååååååå!! Siter
HanneBoost Skrevet 25. oktober 2012 Skrevet 25. oktober 2012 Feirer årets første snøfall med en "snø" lignende proteinbrownie! Kokos og sukrinmelis på toppen! Instagram: #djhardyboy [ATTACH=full]67480[/ATTACH] :love::love::love: Siter
Lile Skrevet 25. oktober 2012 Skrevet 25. oktober 2012 Såg kjempe godt ut! men sjønner ikke at du kan spise 3 på rappen? Har mer enn nok med 1 jeg, og etter den er jeg som regel kvalmen Siter
Universal Skrevet 30. oktober 2012 Skrevet 30. oktober 2012 Hvilken plastikk bruker du når du har de i microen? Siter
HeleneN Skrevet 30. oktober 2012 Skrevet 30. oktober 2012 en hvilken som helst som er merket med at den tåler microbølgeovn. kjekt at den ikke smelter fast i maten liksom ... eller avgir gasser som ikke er helt heldige. Siter
Universal Skrevet 30. oktober 2012 Skrevet 30. oktober 2012 en hvilken som helst som er merket med at den tåler microbølgeovn. kjekt at den ikke smelter fast i maten liksom ... eller avgir gasser som ikke er helt heldige. Hvor får man tak i slike poser? Har du ett navn eller lignende så jeg vet hva jeg skal se etter :-) Siter
HeleneN Skrevet 30. oktober 2012 Skrevet 30. oktober 2012 All plast som kan brukes til matlaging er merket med glass+bestikk og all plast som kan brukes i microen er merket med et microbølgeovn-symbol. De har gjerne flere symboler også som oppvaskmaskin osv. Når du står på butikken så ta en titt på embalasjen og se om du finner en rekke med små firkantede ikoner som er relativt selvforklarende. Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 30. oktober 2012 Forfatter Skrevet 30. oktober 2012 Hvilken plastikk bruker du når du har de i microen? Jeg bruker bare gladpak =) Siter
Elizabeth Berg Skrevet 8. november 2012 Skrevet 8. november 2012 Tror jeg har en med sprintmuskulatur, på 40 sek var den allerede tørr! Men, jeg prøver igjen. Vurderer å hive oppi litt kesam, ei spiseskje skal jeg vel klare, selv på diett... hvis du ikke pakker plasten heeeeeeeelt rundt bollen - eller plasten sprekker får du tørr mursteinsbrownie du kan bruke til å knuse naboens rute med - i min mikro holder det med 25 sek.. . Siter
Elizabeth Berg Skrevet 8. november 2012 Skrevet 8. november 2012 jg har prøvd utallige ganger og fikk det ENDELIG til - mitt problem var som nevnt over ikke pakket plast godt nokk rundt slik at den løsner fra bollen/sprekker = mursteinsbrownie - jeg har dog laget uten kokosmel men tasty shit!!! takk Thomas! Siter
Knugen Skrevet 8. november 2012 Skrevet 8. november 2012 Jeg har brukte ikke plastfolie de siste gangene, gikk helt fint det. Har ikke laget siden jeg fikk så vondt i magen da.. Siter
Marte H Skrevet 10. november 2012 Skrevet 10. november 2012 Og vips, så vet jeg hva jeg skal kose meg med i kveld! Siter
Elizabeth Berg Skrevet 10. november 2012 Skrevet 10. november 2012 Og vips, så vet jeg hva jeg skal kose meg med i kveld! har laget oppskrift på protein is, ligger her, så vet du hva du kan kose deg med neste uke =) Siter
Vikka Skrevet 10. november 2012 Skrevet 10. november 2012 Prøvde oppskriften som er skrevet helt i begynnelsen, byttet bare ut kokosmel med peanøttmel og hadde hele egget med plomma. Den ble helt sinnsykt god! Den første protein-oppskriften jeg prøver som virkelig smaker like godt som "vanlig" bakst! Arpeggio, Thomas HardyBoy Rossland og Krie 3 Siter
Marte H Skrevet 10. november 2012 Skrevet 10. november 2012 har laget oppskrift på protein is, ligger her, så vet du hva du kan kose deg med neste uke =) Namnamnam Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.