Gå til innhold

ENikolai

Medlemmer
 • Innholdsteller

  103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Baptisten Jack Schaap avholder gudstjeneste. Denne er faktisk litt traumatisk.
 2. Awww stakkars statsministeren, han hadde så veldig lyst til å få være med.
 3. Den er god, det var generaliseringen i den siste paragrafen jeg reagerte på ja. Har liberalistiske syn selv, og ville støttet Rand Paul dersom jeg var amerikansk (kanskje mest pga. faren hans og et håp om at han kun er taktisk ang. hva han sier om Israel o.l.). Har definitivt ikke lyst til å bli sammenlignet med noen Rick Sant:sick:rum av den grunn. Uansett, ha en god sommerferie ja! Høres virkelig eksotisk ut å ikke ha internettforbindelse.
 4. Jeg tilbaketrekker anbefalingen av Dark Matter. Sluttet å se etter siste episode. Den utviklet seg til å bli mer som en teit komedie, og man blir stadig mer irritert og pinlig berørt av å se på han som er tilnærmet hovedperson (kombinasjon av dårlig skuespiller og dårlig writing).
 5. Er ikke et fnugg kristen selv, og synes Santorum er helt usmakelig, men jeg blir faktisk mer provosert av politisk korrekte rants. Man kan faktisk være dypt skeptisk til å tillate at religiøse fundamentalister (som regimet i Iran) utvikler atomvåpen, uten å være kristen. Man kan også mene at myndige statsborgere med rent rulleblad skal kunne eie våpen til selvforsvar i eget hjem, uten å være kristen. Amerikanske kirker er helt private trossamfunn, og det er definitisk etiske utfordringer med å tvinge private trossamfunn til å gjøre noe som går direkte imot troen deres (i dette tilfellet å
 6. Men det er jo faktisk ikke feil. Hangnail er den flikete/opprevne huden man iblant får ved neglene, og dette kalles Bjørn Eidsvåg på norsk. Hvordan i alle dager kunne du ikke vite det! Den beste måten å unngå Bjørn Eidsvåg på, er å ta vare på hendene dine.
 7. Takk, veldig nyttig! Bekreftet definitivt noen mistanker. Begynner å få skikkelig tømmerstokkbein, mens annet henger litt etter.
 8. Ny sci-fi serie, hittil veldig lovende, anbefales:
 9. Jeg har en Remington HC-5550 som jeg kutter håret med. Bruker det laveste nivået på det minste munnstykket, som er på 3mm. Nå har jeg lyst til å kutte det enda litt kortere, uten å skinne meg helt. Vet dere om man kan kjøpe et munnstykke med nivå for 2mm og 1mm noe sted, eller må man faktisk kjøpe en helt ny hårklipper hvor dette følger med?
 10. Det første jeg tenkte...
 11. Akkurat som Drogos og Daenerys sønn kom tilbake som The Stallion That Mounts the World? Mistenker egentlig at at død er død når det gjelder typiske helteskikkelser i GRRM sine bøker. Å bringe tilbake Jon ville vært litt som å bringe tilbake Ned, eller som å bringe tilbake Gandalf i LotR, noe GRRM har kritisert flere ganger. Det virker sannsynlig at kongeblod faktisk 'er en ting' i denne settingen men, akkurat som blodmagi. Nå som Robert, Stannis, Renly, og Shireen er døde så er det vel faktisk Gendry som har det sterkeste claimet til tronen, ettersom han er Roberts eldste sønn o
 12. TV-serien ødelegger Stannis. Den dyktiske krigføreren i Westeros skal beleire Winterfell, men så tasser soldatene hans opp som en liten gjeng ragtag peasants, uten en gang å ha send speidere, og legger ikke merke til at stor hær står og venter på dem før fienden innleder angrepet. Bleh, er glad det står bedre til i bøkene. Brienne virker enormt dobbelmoralsk. Liker å presentere seg selv som en ærefull ridder, til tross for at hun valgte å støtte Renly, den eneste selverklærte 'kongen' som var åpen forræder og som alle visste at ikke hadde noe faktisk claim til tronen. Stannis var den virke
 13. Telltale Games utviklet et Game of Thrones dataspill, basert på TV-serien. Noen pakket ut alle 3D-modellene, og bruker dem for å lage... vel, slikt som dette veldig milde eksempelet: Oh, Internet...
 14. ENikolai

  Dagens negative

  Var innom Fürst Medisinsk Laboratorium i sentrum for å ta vanlig blodprøve, noe jeg må gjøre månedlig fordi jeg går på Isotretinoin-kur. Hun som tok blodprøven må ha gjort det... feil. Stukket skjevt eller noe. Endte opp med dette: Selve stikket var ved prikken øverst i midten. Øyeblikkelig etter merket jeg enormt press i albuen. Det verste er at albuen er såpass hoven at jeg ikke kan strekke den ut, ergo ingen vektløfting på meg.
×
×
 • Opprett ny...