Gå til innhold

Hjema

Medlemmer
 • Innholdsteller

  296
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hjema

 • Rang
  Medlem

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hjema

  Lekk tarm

  Ved faste vil ikke kroppen ha noe å jobbe med for å "reparere" seg. Skal kroppen kunne "reparere" seg må den ha næring, altså mat. Nå har jeg ikke satt meg inn i den boka eller hva dietten din går ut på. Men, skulle jeg anbefalt noe så er det å evt først være flink til å få nok søvn, regelmessig aktivitet, spise regelmessig, forsøke laktosefritt en periode, forsiktig med kaffe og alkohol, unngå trevlete mat, seigt kjøtt, kullsyre, løk, hvitløk (og andre grønnsaker som kan skape mye luft), koke grønnsakene dine godt, tygge maten godt, drikke regelmessig osv og deretter evt prøve lav FODMAP-diett en periode (for så å reintrodusere matvarer). Fermentert mat er bra, men det er ikke anbefalt å bruke kun dette heller. Inkluder litt fermentert mat, gjerne litt biola, og spis ellers så variert som mulig.
 2. Hjema

  muskelbygging kosthold

  Hvilke grønnsaker er det du ikke tåler? (eller hvilke er det du tåler?) For å øke muskelmasse må du øke antall kalorier du får i deg - spise mer enn du trenger for å holde stabil vekt. Spis vanlig mat, og fokuser på å få i deg gode kilder til proteiner (kjøtt, fisk, egg, meieriprodukter), men heller ikke glemme karbohydratene og fettet Hva spiser du til vanlig nå?
 3. Hjema

  Kalorikluss, hjeeelp!

  Det er bare å spise de, du eser ikke ut;) nyt!
 4. Hjema

  Kalorikluss, hjeeelp!

  - Om du må logge så vil jeg anbefale å logge det du spiser i dag i dag, og la fredag og resten av forrige uke bare stå som det står. - om du synes det er vanskelig når du ikke klarer å følge opp logginga som det ser ut som er tilfellet nå, ville jeg sluttet med det og heller spist til jeg var mett og vært fornøyd med det. Så komplisert som det du beskriver her skal det ikke være. Det er inntak over tid som har noe å si, og det du beskriver blir alt for anstrengt og teoretisk. Ut fra det du skriver om vekt har du heller ingen grunn til å frykte overvekt, snarere tvert imot. -Er du redd for å få i deg for lite så legg deg på et høyere nivå denne uka (2000-2200kcal), så jevner du ut fra forrige uke. Men, anbefaler å kutte ut appen for en periode. Er du avhengig av en for å spise nok bør du venne deg av med den igjen. Apper er til for å veilede, ikke for å følges manisk
 5. Hjema

  Dagens negative

  Bestilte også noe jeg var sikker på at kom under(i følge valutakalkulator), men ble litt over 400(!!!)kr.(tollvesenet hadde over 8kr dollaren??) men, pakken ble sendt som post, og jeg fikk ikke noe beskjed om ekstra betaling
 6. Vekt 1. desember: 78kg 21. januar: 75,6kg 28. januar: 76,2kg 2. februar: 74,8kg 11. februar: 74,9kg 18. februar: 74,9kg 04. mars: 74,8kg 11. mars: 74,4kg 18. mars: 73,6kg 25. mars: 74,5kg 14. april: 72,9kg 22. april: 73,3kg 5. mai: 72,7kg 28. mai: 73,3kg 11. juni: 72,4kg 18. juni: 71,8kg 7. juli: 70,8kg 17. juli: 69,5kg Ja! Målet med under 70kg innen sydenferien i morgen er nådd, og første gang under 70kg på 6 år! Jaaaa! Skal prøve å få målt på kroppen i morgen før avreise for å se om de har forandret seg også:cool:
 7. Må si meg litt uenig i dette utsagnet da; man kan spise ganske mange knekkebrød med digg pålegg og mye yoghurt og bli rimelig mett av det spør du meg uten å overskride noe som helst "grense" for kalorier. I tillegg er et lettvint (nei, ikke alle gidder å preppe mat for ei uke og spise grønnsaker og kylling til hvert måltid)! Trådstarter spiser også magre produkter, salater osv, og vil si alt det er innafor på kalorifattige matvarer (om det er målet.) Jeg ville hvertfall spist mer til frokost og kvelds, da et knekkebrød gir lite(!) kalorier. Men er du matlei er lomper med fyll godt, eller hva med pannekaker, fylt pitabrød, nybakte rundstykker, hjemmelagde knekkebrød, tortillalefse med fyll, ovnsbakt havregrøt, overnight Oats.... Om du ønsker å passe kaloriene har yoplait 0% mange gode smaker (også en med mer protein), evt er naturellyoghurter innafor Bra vektnedgang til nå frsn!
 8. Hjema

  Noen som har litt peiling på pulsklokker?

  1. Hvilepulsen er ofte lavere hos de som er godt trent ja, men er også litt genetisk bestemt. Men blir man i bedre form synker hvilepulsen din også (men ikke nødvendigvis sammenlign med andre). Når det kommer til høyt stoffskifte så er det mer enn puls som spiller inn, selv om økt puls vil bety at kroppen må jobbe mer og forbrenne mer. 2. Ja, har du hatt ei treningsøkt med høyere gjennomsnittspuls vil du nok ha tatt i mer/trent hardere = forbrent mer. Antall kcal som klokker og apparater viser du har forbrent ville jeg uansett tatt med ganske mange klyper salt. 3. Tja, vanskelig å si, men igjen er klokka bare veiledende. Men du bruker jo flere muskelgrupper i aerobic enn spinning. 4. Om du tar i mer vil du forbrenne mer, men som sagt så vil feilmargin være på ganske mange kcal pluss minus uansett. 5. Nike er billig, men har til gjengjeld ikke så mange funksjoner. Uten å ha egen erfaring fra andre klokker, vil jeg tro Polar har mange greie. Da kan du se puls, gjennomsnittspuls, stille inn pulssoner og mye mer om du går opp i pris. Et velkjent og velprøvd merke hvertfall!
 9. Gratulerer med fantastisk resultat! Har du aldri trent før bør du begynne gradvis og ikke bli for ivrig i starten. Vil råde deg til å skaffe en PT eller i hvertfall lese deg opp litt. Begynn med 3 dager i uka og heller øk etter hvert. Gå en tur og lignende de dagene du ikke trener. Proteinpulver og kreatin behøver du absolutt ikke. Spis vanlig mat, så skal det dekke behovet ditt for protein. Kjør heller på med proteinrike matvarer.
 10. Hjema

  Makspuls og pulssoner

  1. Har du målt makspulsen din til 205 flere ganger er den nok til å stole på. Vet av folk på 30år som har både 215 og 180 i makspuls, så "normalen" varierer 2. 26 år og makspuls på 193 3. Jeg trener etter pulssoner og laktatsoner. Følger 5 soner, samt terskel.
 11. Hjema

  Dagens premiere!

  Oi, så smart!!
 12. Vekt 1. desember: 78kg 21. januar: 75,6kg 28. januar: 76,2kg 2. februar: 74,8kg 11. februar: 74,9kg 18. februar: 74,9kg 04. mars: 74,8kg 11. mars: 74,4kg 18. mars: 73,6kg 25. mars: 74,5kg 14. april: 72,9kg 22. april: 73,3kg 5. mai: 72,7kg 28. mai: 73,3kg 11. juni: 72,4kg 18. juni: 71,8kg 24. juni: 71,2kg Satser på 70kg innen jeg skal på sydenferie 18.juli!
 13. Hjema

  Dagens premiere!

  Leste "vellagret Norvegia" som; vel agrert , gikk opp et lys for meg for et par år siden:banghead:
 14. Hjema

  Dagens Glade

  2XU-tights til 599kr på Gmax!
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her