Aisha Skrevet 30. juni 2012 Skrevet 30. juni 2012 Typisk deg! Regner med det var selve oppskriften du spiste, ikke "isen"? Japp. omnomnomnomnom Roger86 1 Siter
velhei Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 Begynner å bli litt lei ovnsbakt kyllingfilet med pomfri krydder Forslag til andre krydder som er godt til kyllingfilet? Siter
Tommy Bendu Mahisen Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 Höla! Tenkte dette var en god plass og legge ut denne fantastisk gode gryteretten/suppen Tommy`s Surf `n Turf gryte/suppe: (nå lagde jeg denne til flere, skriver derfor opp det jeg brukte i denne middagen. Så kan man velge å lage mer eller mindre selv 800gr Karbonade deig ca 300gr scampi 2 Grønn Paprika 1 Rød paprika 1 Løk 2 Tomater 3 Fedd hvitløk 3 store sjampinjong (kan sløyfes om du ikke er fan av sopp) 1,5 boks grovhakkede tomater 1 buljong blokk ca 1,5 ts soya saus 1 Dæsj Ketchup (uten tilsatt sukker) ymse krydder - Brun karbonadedeigen - Ha i alle gr.sakene - Kjør på med hakkede tomater - Krydre/ smak til sausen/kraften. - Når du er fornøyd med smaken hiver du oppi scampiene og lar de småkoke i ca 4-6min - Server Tips: - Om du dere liker sterk mat så er det ekstremt digg å ha chilli/ pirri pirri e.l. oppi - Denne retten egner seg fint å varme opp igjen, den kan også stå i kjøleskap i 2-4 dager (men misstenker at om du lager denne retten at den ikke vil bli stående så alt for lenge) Siter
LisbethN Skrevet 4. juli 2012 Skrevet 4. juli 2012 Kjempegode hamburgere: Du trenger: 600 g karbonadedeig 1 eggehvite 1/2 rødløk 1 ss paprikapulver 1 ts chilipulver 1 ts salt 1/2 ts pepper Slik gjør du: Rens og finhakk løken. Ha alle ingrediensene i en bolle, og bland godt. La deigen stå i kjøleskapet i ca 30 minutter. Del deigen i fire, og form dem til hamburgere, fukt gjerne hendene i litt kaldt vann. Stek hamburgerne noen minutter på hver side i panna, så de får brun stekeflate. Legg de deretter på en bakepapirkledd stekeplate, og la ettersteke ved 180 grader varmluft i ca 15-20 minutter. Fett Nok: Chiliburger Siter
bjarneo Skrevet 5. juli 2012 Skrevet 5. juli 2012 Noe å tipse prior om kanskje..så kan de selge det istedet for den teite omelett-blandingen på kartong Her i huset er hundene veldig fornøyd med at jeg ikke bruker eggeplommene Dersom du kjenner en kokk eller noen som jobber i storkjøkken eller catering eller whatever - Nortura selger pasteuriserte eggeplommer. De selges i 2x5 kg. Tror prisen var rundt 450,- Det er for det første MYE billigere enn å kjøpe egg, også slipper du alt prakket samt alle de eggeplommene du ikke kan bruke ... http://storkjokken.nortura.no/egg-og-eggprodukter/eggehvite-article23034-13839.html Siter
Gjest Ukjent666 Skrevet 5. juli 2012 Skrevet 5. juli 2012 Dersom du kjenner en kokk eller noen som jobber i storkjøkken eller catering eller whatever - Nortura selger pasteuriserte eggeplommer. De selges i 2x5 kg. Tror prisen var rundt 450,- Det er for det første MYE billigere enn å kjøpe egg, også slipper du alt prakket samt alle de eggeplommene du ikke kan bruke ... http://storkjokken.nortura.no/egg-og-eggprodukter/eggehvite-article23034-13839.html Poenget er jo at: folk vil ikke ha eggeplommene.... hmm! xD Siter
bjarneo Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Poenget er jo at: folk vil ikke ha eggeplommene.... hmm! xD Jupp, skrivefeil. Om du ser på linken, så ser du at det står "eggehvite" + at jeg også skriver også slipper du alt prakket samt alle de eggeplommene du ikke kan bruke ... Siter
LisbethN Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Jupp, skrivefeil. Om du ser på linken, så ser du at det står "eggehvite" + at jeg også skriver Synd det ikke finnes i mindre kvanta, til vanlige forbrukere.. Siter
bjarneo Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Det ville sikkert blitt dyrere. Pluss at jeg ser ikke det store problemet med å fryse ned i mindre porsjoner. Jeg har fryst ned i halv- og halvannenliters flasker. Får plass i ei av skuffene i fryseren under kjøleskapet. =) Siter
Safari Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Begynner å bli litt lei ovnsbakt kyllingfilet med pomfri krydder Forslag til andre krydder som er godt til kyllingfilet? Har du prøvd med Gastromat? Jeg var mektig lei kylling generellt, men dette krydderet reddet meg Siter
velhei Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Nei, har ikke hørt om det engang Får man tak i det i vanlige butikker? smak? Siter
LisbethN Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Det ville sikkert blitt dyrere. Pluss at jeg ser ikke det store problemet med å fryse ned i mindre porsjoner. Jeg har fryst ned i halv- og halvannenliters flasker. Får plass i ei av skuffene i fryseren under kjøleskapet. =) Men kan vanlige forbrukere handle derfra?? Siter
Tilateq Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Idag begynte karbosuget å melde seg etter treningen(og mangel på inntak av frukt:unsure:) så jeg tenkte å lure hjernen! Lagde derfor PSMF spagetti og kjøttdeig(Tror ingen aner hvor glad jeg er i det!) Anyway Kjøttdeig saus 150 g karbonadedeig 100 g hakkede tomater 1 fedd hvitløk 2 skiver løk 1/2 chili Brun karbonadedeig, løk og chili i panna til kjøttet er ferdig gjennomstekt og løken er gyllen. Da tilførte jeg sausen(hakkede tomater som jeg hadde knust med stavmikser) Slang i litt fersk knust pepper og etter å ha småkokt i et par minuetter var det klart. I mellomtiden brukte jeg ostehøvel på en agurk(brukte 1/4 ca) som da blir spagettien Smakte overraskende kjempegodt! Vet flere bruker squash i lasange men her ble det agurk! Siter
Safari Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Nei, har ikke hørt om det engang Får man tak i det i vanlige butikker? smak? Ja, tror jeg kjøpte det på Meny.. Er bilde av en munk på utsiden faktisk.. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare smaken, men det er fremstilt av grønnsaker og salt.. så blir jo nesten som et urtesalt, bare jeg synes det smaker masse mer og bedre Siter
LisbethN Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Ja, tror jeg kjøpte det på Meny.. Er bilde av en munk på utsiden faktisk.. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare smaken, men det er fremstilt av grønnsaker og salt.. så blir jo nesten som et urtesalt, bare jeg synes det smaker masse mer og bedre Den inneholder også MSG som visstnok ikke skal være så bra.. Siter
Safari Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Den inneholder også MSG som visstnok ikke skal være så bra.. Å neeeii!! Vet du hva det er for noe og hvorfor det ikke er bra?? Typisk når man finner noe som smaker fantastisk altså... Siter
LisbethN Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Å neeeii!! Vet du hva det er for noe og hvorfor det ikke er bra?? Typisk når man finner noe som smaker fantastisk altså... Du kan lese litt om det her http://enummerguiden.no/620-640%20Smaksforsterkere.htm#621 E621/E620 Siter
Safari Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Du kan lese litt om det her http://enummerguiden.no/620-640%20Smaksforsterkere.htm#621 E621/E620 Takk! Siter
velhei Skrevet 10. juli 2012 Skrevet 10. juli 2012 Noen som har noen gode oppskrifter med scampi/reker? Siter
MrT Skrevet 10. juli 2012 Skrevet 10. juli 2012 4. stk asparges 100g (8 skiver/1 pakke) kalkunpålegg Knekk av roten til aspargesen, kok de i et par minutter. Del de i to, og rull hver del inn i en skive kalkunpålegg. = 24,1 gram protein, 1,2 gram fett og 2,8 gram karbohydrat Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.