Gjest Skrevet 28. juni 2013 Del Skrevet 28. juni 2013 ååh savner grauten min fra gaine tiden 80 g gryn kokt i mikro med masse melk, splenda, stevia vanilje og litt salt..toppet lag etter lag med cc blandet med splenda og stevia vanilje og masse kanel...av og til banan og nøtter oppi og Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-807427 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrustrertFrue Skrevet 28. juni 2013 Del Skrevet 28. juni 2013 Koker opp 80 gram havregryn med salt og kardemomme. Tilsetter 1 stor ts kakao og en scoop MyoProtein på slutten. Sukrin, kokos og skivet banan på toppen. Yammi! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-807483 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dina Sofie Skrevet 25. september 2013 Del Skrevet 25. september 2013 Har variert en del med havregrøten i det siste. - I dag spiste jeg havregrøt med mandelessens, raspet eple og pære, linfrø, kanel og vanilje proteinpulver. - I går: Havregrøt med raspet eple, kanel, vaniljeprotein og peanøttsmør. - Før: Havregrøt med blåbær, rasberry protein, peanøttsmør, cocosa og kanel. Liker siden:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-859041 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cardioqueen Skrevet 25. september 2013 Del Skrevet 25. september 2013 Havregrøt: 1,5dl gryn 3,5-4dl vann og salt. Helle kald melk over etter den er kokt. NAMM! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-859044 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 26. september 2013 Del Skrevet 26. september 2013 40g havrekli, 20g kruskakli, 10g qinouaflak, 1-2 ts linfrø, 1 ts gresskarfrø, litt vanilje, 1 ts kanel, litt salt, noen dråper stevia(vanije eller sjoko) kokes opp med vann(ca 4 dl) i 10 min under lokk, rør ofte, tilsett en eggehvitte og rør kraftig rundt. Serveres med "vaniljesaus" laget av 0,5 dl melk+vaniljeprotein, søtning(sukrin, sukrin gold e.l) og litt bær(digg med bringebær). Ommenomm Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-859875 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minni M Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Setter altid grynene i "i bløt" - vann kvelden før. Bruker som regel 50g store havregryn (glutenfrie) MÅ VÆRE salt oppi- ca 1 klype(for å være nøyaktig.. hehe) Koker gjerne med litt kokosmelk og rosiner oppi- i mikro Spises med en SS smør og masse kanel + sukrin og lønnesirup (littegrann) Bruker alltid proteinmpulver eller et egg oppi (smakes ikke) Evt med kesam/cottage cheese ELSKER HAregrøt <3 <3 Når jeg blir gammel (og vekta ikke betyr så mye) skal jeg spise enorme mengder havregrøt kokt på helmelk med masse smør og sukker på ThereseHag, vesen og FitFish 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-861278 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BKJ Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 50g lettkokte havregryn(takler ikke de store, blir ikke ordentlig grøt..), vann/skummet melk til det dekker gryna pluss litt til.. koker opp med salt og har i cottage cheese, litt vaniljeproteinpulver, sukrin og kanel etterpå ;D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-861369 Del på andre sider Flere delingsvalg…
karolinen Skrevet 12. oktober 2013 Del Skrevet 12. oktober 2013 Bruker ca. 1,5 dl havregryn og så 3 dl vann! Har på kanel og banan! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-869132 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseHag Skrevet 12. oktober 2013 Del Skrevet 12. oktober 2013 Min hellige frokost: 80g havregryn i en skål, heller over kaldt vann og setter i kjøleskapet, lar den stå der i 5-10 min(kledd på meg+ferdig sminka), rører så inn 40g myoprotein med litt mer kaldt vann. Topper så grøten med 1-2 ss økologisk peanutbutter:D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-869134 Del på andre sider Flere delingsvalg…
vesen Skrevet 12. oktober 2013 Del Skrevet 12. oktober 2013 Havregryn, h-melk, rosiner og meirismør kokes i gryte, kanel, smørøye og akasiehonning over. Nekter å tro at noens grøt smaker bedre enn min ielill og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-869137 Del på andre sider Flere delingsvalg…
eemma Skrevet 13. oktober 2013 Del Skrevet 13. oktober 2013 Havregryn, melk og rosiner. Topping er som oftest bananskiver, kanel og sukrin. Peanøttsmør iblant. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-869719 Del på andre sider Flere delingsvalg…
boost Skrevet 24. oktober 2013 Del Skrevet 24. oktober 2013 Jeg har et litt (dumt?) spørsmål.. Ser mange av dere bruker eggehvite i grøten. Hvordan funker dette..? Er det bare å klekke egget og ha hviten oppi sammen med gryn og melk og så koke opp?? Og vil ikke hviten da kokes og legge seg som klumper mellom grøten? Litt nyskjerrig, har aldri hørt om noen som gjør dette utenom her på forumet Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-876247 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 24. oktober 2013 Del Skrevet 24. oktober 2013 Jeg har et litt (dumt?) spørsmål.. Ser mange av dere bruker eggehvite i grøten. Hvordan funker dette..? Er det bare å klekke egget og ha hviten oppi sammen med gryn og melk og så koke opp?? Og vil ikke hviten da kokes og legge seg som klumper mellom grøten? Litt nyskjerrig, har aldri hørt om noen som gjør dette utenom her på forumet Moder jord gråter hver gang noen kaster en eggeplomme! Det er mye bra protein og sunne fettsyrer i den, så gjør som meg - knekk hele egget oppi og kok sammen med grøten. Det gir en herlig fløyelsfølelse og grøten blir mye mer luftig Minni M 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-876319 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry V Skrevet 24. oktober 2013 Del Skrevet 24. oktober 2013 200g havregryn med skummetmelk toppet med rosiner og banan. Funker som en kule før en tøff økt på morgonen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-876397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Steven Iglesias. Skrevet 24. oktober 2013 Del Skrevet 24. oktober 2013 120g havregryn med vann og kanel - varmer i 1min45sec - mixer sammen: 1 scoop whey - 15g 87% mørk sjokolade - 15g goji bær på toppen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-876489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 24. oktober 2013 Del Skrevet 24. oktober 2013 Jeg pleier å skjære opp et eple i terninger å koke det i havregrøten med kanel, det er super godt! Servere det med en ss 00% youhugert. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-876601 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plingrii Skrevet 10. april 2014 Del Skrevet 10. april 2014 Wiii, digg tråd! Så mange varianter havregrøt! Men HALLO; 1 dl havregryn? Dafuk:huh: 80-100gram gryn kokes opp med vann og 2 egg, en neve rosiner, et par dryss kardemomme, masse søtning og salt. Må røres mye og ofte ved oppkoking for en smud og fluffy konsistens! Toppes selvfølgelig med jordbærsyltetøy for den ultimate bollegrøt-opplevelsen. :love: Og sist men ikke minst: shitloads kanel. Kcal: don't care Carbs: too many Fat: no idea Protein: enough Taste: DELICIOUS. ielill, Lotta, FitFish og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-992669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 10. april 2014 Del Skrevet 10. april 2014 et par dryss kardemomme, masse søtning og salt Jeg måtte bare repetere og vektlegge budskapet ditt. Nå spiser jeg mindre havregryn enn deg per porsjon, men salt - MASSE! Tror jeg så at vekten viser ca 3g, men jeg tar en skikkelig klype grovt havsalt og slenger oppi. Det gjør så mye for smaken, så lenge man holder seg under grensen for at det begynner å smake salt. Folk flest forstår ikke konseptet bak salt, og det er at det er en smaksforsterker - ikke noe man bruker for å få ting til å *smake* salt. Sukrin må også oppi - ca en spiseskje per 50g i tillegg til søtningen man får fra proteinpulver. 20-25g vaniljekasein+20-25g vaniljemyse blandes i etter oppkok. Det gir enda mer fløyelsfølelse Ikke glem kanel og steviadråper med smak. Toffee eller vanilje - 1,5 rør med dråper per 50g havregryn. Og kanel! Kanel må kokes inn sammen med kardemommen. Yummy! Må røres mye og ofte ved oppkoking for en smud og fluffy konsistens! Enig her også, men blir like godt i mikro, faktisk. Jeg bruker ca 600g vann (noe kan byttes ut med melk om man vil, men ikke nødvendig egentlig) per 100g havregryn. Nuke til den blir passe fast i konsistensen og rør som en gal for å blande inn proteinpulver. Mye mindre arbeid, minst like bra resultat Jeg brukte også egg oppi før, og det er konge. Gleder meg til å bli ferdig med dietten så jeg kan gjøre slike ting igjen ielill, FitFish og Plingrii 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-992718 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plingrii Skrevet 10. april 2014 Del Skrevet 10. april 2014 Jeg måtte bare repetere og vektlegge budskapet ditt. Nå spiser jeg mindre havregryn enn deg per porsjon, men salt - MASSE! Tror jeg så at vekten viser ca 3g, men jeg tar en skikkelig klype grovt havsalt og slenger oppi. Det gjør så mye for smaken, så lenge man holder seg under grensen for at det begynner å smake salt. Folk flest forstår ikke konseptet bak salt, og det er at det er en smaksforsterker - ikke noe man bruker for å få ting til å *smake* salt. Sukrin må også oppi - ca en spiseskje per 50g i tillegg til søtningen man får fra proteinpulver. 20-25g vaniljekasein+20-25g vaniljemyse blandes i etter oppkok. Det gir enda mer fløyelsfølelse Ikke glem kanel og steviadråper med smak. Toffee eller vanilje - 1,5 rør med dråper per 50g havregryn. Og kanel! Kanel må kokes inn sammen med kardemommen. Yummy! Enig her også, men blir like godt i mikro, faktisk. Jeg bruker ca 600g vann (noe kan byttes ut med melk om man vil, men ikke nødvendig egentlig) per 100g havregryn. Nuke til den blir passe fast i konsistensen og rør som en gal for å blande inn proteinpulver. Mye mindre arbeid, minst like bra resultat Jeg brukte også egg oppi før, og det er konge. Gleder meg til å bli ferdig med dietten så jeg kan gjøre slike ting igjen HAVREGRØTVENN <3 Salt er dødsviktig, jeg tror jeg overstiger det anbefalte dagsinntaket rimelig greit... Hahaha. Bruker isåfall mye salt i havregrøten min, hvis ikke smaker det jo ingenting. Og jeg synes også den smaker best når den er lagd i mikroen, såfremt jeg stopper den ofte for å røre ut eggene slik at det ikke klumper seg. Som søtning bruker jeg faktisk oftest suketter oppi (alt for mange:love:) som oppløser seg mens grøten koker. Er ikke så glad i toffee-steviaen Synes den smaker rart. Men digger vanilje, og sjokolade!! Og kanel skal OPPÅ, ikke inni :D Haha, men vi er enig om det meste da! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-992769 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest QueenWinther Skrevet 10. april 2014 Del Skrevet 10. april 2014 90gram havregryn 100gram gulrot, revet 5 dl vann Mye sukrin gold kanel Kardemomme Salt Kok opp, og tilsett en eggehvite på slutten. På toppen tar man mer sukrin gold, mer kanel og kesam søtet med sukrinmelis - gulrotkake. [ATTACH]138667[/ATTACH] Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/5149-hvordan-tilbereder-dere-havregr%C3%B8t/page/7/#findComment-992777 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.