Jump to content

Jerry V

Members
 • Content Count

  368
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jerry V

 1. Ps4 BF4 og lit ghost har blit lit lei COD nu efter 6 spil. Hadde vart fest om arma3 kom til ps4
 2. Sant det det var klipp og lim Jordbær er best og mest protein per 100g og
 3. Har hørt att kaseinet er bra, selv bruker jeg kun whey.
 4. Absolutt beste proteinen både på smak og innehold Lot dyrt då men vært det
 5. Tog denne bilden i Spania idag, her får dem levert på døren
 6. Jerry V

  Dagens Glade

  Sitter på flyet nu, lander i Malaga om 45min Digg 3uker ferie
 7. Jerry V

  Tatoveringer

  Kristoz tattoziki
 8. Bare jeg som liker att skryte Ja ja 150x2 i benkpress uten hjelp 2 med hjelp 200x6 knebøy Nu begynner det, målet 200 i benk til jul Life begins at 200
 9. Til guacamole funker coops sinne perfekt, men som annen frukt er det ikke så bra att ha dem i kylen, då opplever jeg att di blir brune. Kjøp stykk vis og kjenn på dem i butikken. Lit dyrer men om du vil ha topp kvalitet så er det som må til.
 10. Du vet kanskje det att avokado kalles og før det grønne guldet, modnes best bland frukt. Der av finnes det masse olike kvalitet,,trur neppe Coop ligger inne med den beste kvaliteten men bruker disse selv hjemme Og det går fint, jeg bryr meg ikke om dem blir lit brune.
 11. Coops sinne avokado? Ikke nåe dårligt att spise dem Bare tyder på modenhet, lit overmoden. Men hvordan moderne du dem?
 12. Som kokk har jeg svært og se en god avokadosuppe varm, men en kall suppe al a gaspachou kan jeg se Med lime og ristet tomat på toppen.
 13. Jerry V

  Dagens Glade

  Delmålet er nått 116kg ( kroppsvekt)
 14. Helt sant mye av vekten reduseres vid avslutet kur. Men trur faktiskt deca er det enda du får på apotek i Norge. Men det finnes sikkert ett eller annet du kan ta efter deca før att slippe så mye vekttap. Jeg har hørt og att en kombo med deca og testo er lit flesk på bacon ?? Hvorfor vet jeg ikke. Nu gled jag ut lit i samtalen
 15. Beinsskørhet, brukes det til og, men hvad jeg vet og lest meg til så er det en myt att deca smører led, men tar du deca og foreksempel testo, så binder du opp en del vann i kroppen, der av får du en " smøre efekt " på ledd.
 16. Stor skall bli mye større

 17. 677kgx4 den satt Blir nok en 6 på dette 21/5
 18. Jerry V

  Bodybuilding-tråden

  http://www.youtube.com/watch?v=9AzAgQavTqk Rå bein på denne mannen.
×
×
 • Create New...