neigutten Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 Noen må trøste meg og fortelle meg at det ikke er min feil at jeg nå har brukt ca 150kr og grapset til hele vaffeljernet på en drittoppskrift. Jeg gjorde nøyaktig som oppskriften sa, men endte opp med smuldrete og sticky deig som var umulig å pille ut av jernet. Siden oppskriften krever 400g mandler, har jeg ekstremt mye "røre" til overs. Ca 1,5L. Det er 4 egg og over 1L melk i "røra". (og smør, olje og kesam når jeg tenker meg om...) Så først må noen si at det ikke er min skyld at kjøkkenet er rotete.Så må jeg har trøst for en tom tallerken uten vafler.Så må noen komme med forslag til hva jeg kan gjøre med denne hekkans røra! (har prøvd å steke lapper, men de steiker aldri... Blir bare vassent, smuldrete slaps... hop 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 Noen må trøste meg og fortelle meg at det ikke er min feil at jeg nå har brukt ca 150kr og grapset til hele vaffeljernet på en drittoppskrift. Jeg gjorde nøyaktig som oppskriften sa, men endte opp med smuldrete og sticky deig som var umulig å pille ut av jernet. Siden oppskriften krever 400g mandler, har jeg ekstremt mye "røre" til overs. Ca 1,5L. Det er 4 egg og over 1L melk i "røra". (og smør, olje og kesam når jeg tenker meg om...) Så først må noen si at det ikke er min skyld at kjøkkenet er rotete.Så må jeg har trøst for en tom tallerken uten vafler.Så må noen komme med forslag til hva jeg kan gjøre med denne hekkans røra! (har prøvd å steke lapper, men de steiker aldri... Blir bare vassent, smuldrete slaps... Brukte du noe grease i jernet da? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
neigutten Skrevet 18. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 18. februar 2012 MASSE SMØR Det verste er at jeg grapset til det belgiske vaffeljernet også Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
goforit Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 Føler med deg, prøvde meg for andre gang i går på sunn brownies. Men det ble akkurat like mislykka som sist jeg prøvde! Men vaffelrøre/proteinlapper har jeg aldri plagdes med. Bruker å la røra stå å svelle en times tid i kjøleskapet før jeg begynner å steke, og bruker alltid en god stekepanne (slike som man ikke trenger noe smør/olje i). Når panna er ordentlig varm, skrur jeg ned varmen litt og steker lappene til de nesten er gjennomstekte før jeg snur dem Bruker samme røre til både lapper og vafler. Innser at dette ikke var til noe hjelp, i grunn.. Nå fikk jeg lyst på lapper/vafler! hoppsann og neigutten 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 Hehehehe, ler av at det var fotballfrue sin oppskrift - good marketing Kristin Charm og neigutten 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frode B Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 He he...nei. Ikke alltid lett å lage slike prod, hva som er gått feil er nok vanskelig å si, men røra blir veldig seig av mye mandler... Jeg har funnet ut at skal jeg kose meg så lager jeg no skikkelig, vaffler eller no i den duren, man klart ikke helsekost, men jeg har nok ikke nok disiplin!?? Hva med en skikkelig skål kornbland? Jeg bruker havre ringer, havre flak, solsikkefrø,gresskarkjærner,hvalnøtter, mandler, cottag cheese, +++ gjerne en banan, jordebær, blåbær...ja i grunn alt går ann, super digg, sunt og enkelt, unngå kornbland med mye sukker!! neigutten 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lotta Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 Noen må trøste meg og fortelle meg at det ikke er min feil at jeg nå har brukt ca 150kr og grapset til hele vaffeljernet på en drittoppskrift. Jeg gjorde nøyaktig som oppskriften sa, men endte opp med smuldrete og sticky deig som var umulig å pille ut av jernet. Siden oppskriften krever 400g mandler, har jeg ekstremt mye "røre" til overs. Ca 1,5L. Det er 4 egg og over 1L melk i "røra". (og smør, olje og kesam når jeg tenker meg om...) Så først må noen si at det ikke er min skyld at kjøkkenet er rotete.Så må jeg har trøst for en tom tallerken uten vafler.Så må noen komme med forslag til hva jeg kan gjøre med denne hekkans røra! (har prøvd å steke lapper, men de steiker aldri... Blir bare vassent, smuldrete slaps... Jeg ville hevet oppi en boks med cottage cheese jeg. Når du blander inn cc med kjøkkenmaskin gir den både saftighet og fuktighet til røra. I tillegg høres det ut som om fiberhusken har bundet opp ganske mye væske, så å jevne ut med noe mer melprodukt (havregryn f.eks, med mindre du styrer heftig unna alt som har med karbs å gjøre) og litt mer melk vil antagelig gi en smidigere røre. I tillegg er det nok lettere å steke pannekaker/lapper enn vafler hvis oppskriften fortsatt kødder. Gjør dem da tynnest mulig (hell en liten øse røre i midten av panna og vipp pannen til sidene for å fordele røra over hele). Og, selvfølgelig er det ikke din skyld at kjøkkenet er rotete - det er fotballfruens skyld (men du bør nå ha lært å ikke ta oppskriftstips fra en som ser ut som om hun har sittet i konsentrasjonsleir et års tid..). Får du det ikke til skal jeg mentalt sende over noen av mine vaniljeprottislapper som jeg laget før i dag, som trøst neigutten 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
neigutten Skrevet 18. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 18. februar 2012 Jeg ville hevet oppi en boks med cottage cheese jeg. Når du blander inn cc med kjøkkenmaskin gir den både saftighet og fuktighet til røra. I tillegg høres det ut som om fiberhusken har bundet opp ganske mye væske, så å jevne ut med noe mer melprodukt (havregryn f.eks, med mindre du styrer heftig unna alt som har med karbs å gjøre) og litt mer melk vil antagelig gi en smidigere røre. I tillegg er det nok lettere å steke pannekaker/lapper enn vafler hvis oppskriften fortsatt kødder. Gjør dem da tynnest mulig (hell en liten øse røre i midten av panna og vipp pannen til sidene for å fordele røra over hele). Og, selvfølgelig er det ikke din skyld at kjøkkenet er rotete - det er fotballfruens skyld (men du bør nå ha lært å ikke ta oppskriftstips fra en som ser ut som om hun har sittet i konsentrasjonsleir et års tid..). Får du det ikke til skal jeg mentalt sende over noen av mine vaniljeprottislapper som jeg laget før i dag, som trøst Tænk ju for oppløftende ord! Jeg kan prøve å blande inn cottage cheese imorgen. Nå er røra arrestert og fengslet i melkekartonger i kjøleskapet. Jeg styrer ikke unna carbs egentlig, men alt til sin tid. Fotballfruen er visst like teit som bloggen hennes *bitter* Du kan godt sende meg oppskriften på vaniljeprottislapper :D Admira 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frode B Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 Jeg må jo høre , jeg har blan.ant testet protein fabrikken sine protein pannekaker, de smaker jo papp!!! Er det noen som har bra oppskrifter da? Jobbet en del år som kokk, men ikke mange sånne oppskrifter i omløp:-) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 Lot du den stå å svelle før du begynte å steke røren? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lotta Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 Happy to be of help Mine laget jeg slik før i dag; 5 g havregryn 10 g mandelmel 1 egg 1 hvitte 30 g cc 25 g kesam 2 dråper vanilje stevia (kan droppes) 2 ss sukrin 5 g proteinpulver (jeg brukte vanilje kasein) 1 ts guar gum (kan erstattes med fiberhusk el.) 0,5 dl skummet melk. Kjør røra i kjøkkenmaskin, la stå i kjøleskap i 10-15 minutter for å la mandelmelet og fiberhusken svelle. Spe evt ut med mer melk dersom røra virker for tjukk etterpå. Denne porsjonen holdt til 3 små pannekaker for min del og er enkel å gange opp til en større porsjon Skulle man ikke ha alle ingrediensene har jeg også laget veldig gode lapper på bare egg, kesam, cc, proteinpulver, bindemiddel (fiberhusk/guar gum/xanthan gum) og havregryn [ATTACH]10433[/ATTACH] Sånn ble mine seende ut - servert med CC, sukrin og kalorifri sjokoladesirup på toppen neigutten 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Athene Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 2 egghviter 1 egg 2 scoops proteinpulver/bakepro 2 ss havregryn eller kokos masse 1/2 ts bakepulver Så sper du ut med vann/melk til du får en fin jevn røre som er litt tjukk neigutten 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 [ATTACH]10434[/ATTACH] 20 g havregryn (2 ss) (60 kcal, 80% karb) 30 g proteinpulver (120 kcal, 24 gprot) 1 ts fuberhusk (lite) 2 ss sukrin 3 suketter 4 ss varmt vann 1 egg (90 kcal, 5-10 g prot, 5 g fett) 1 hvitte (20 kcal, 5 g prot) 1 ss kesam ( 15-20 g, 15 kcal - 3-4 g prot) kanel, vaniljedråper, kardemomme... Løs suketten i varmt vann, tilsett alt det andre. La svelle i min ti minutter -stek! Tips: La svelle en stund. Jo lenger jo bedre Ikke stek for lenge!!! De er ferdige med en gang de slipper jernet IKKE ha i natron eller annet hevemiddel neigutten 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 80 g havregryn 60 g vaniljeproteinpulver 4 egg 2 godt modnet bananer Most alt med stavmikser og spis halve røra før du steker dem :thumbsup: Blei 12 lapper og totalt 1200ish kcal + verdens enkleste oppskrift! Sikkert bedre enn Fotballfruens vafler også. neigutten 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
neigutten Skrevet 18. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 18. februar 2012 Lot du den stå å svelle før du begynte å steke røren? mhm De stod i kjøleskapet i nesten 1 time mens jeg sloss med vindusviskerne på bilen Athene 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
neigutten Skrevet 18. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 18. februar 2012 Digg oppskrifter dere kommer med!! Gjett om det blir pannekaker imorgen!! Humøret stiger Lotta, Athene, StineB og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 Flyttet tråden din over til matlaging neigutten 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiara Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 jeg lager noen lettvindte prottislapper hvor jeg ikke engang bruker fett i panna... 3 eggehvitter piskes hvitt vaniljeprotein mandelmel splenda eller sukrin bittelitt bakepulver blandes med hvittene 1 egg oppi til slutt. la stå bittelitt og i panna. latterlig lettvindt og goooooodt.. neigutten 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 mhm De stod i kjøleskapet i nesten 1 time mens jeg sloss med vindusviskerne på bilen Du hadde fiberhusk oppi? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 18. februar 2012 Del Skrevet 18. februar 2012 ===== Proteinlapper ===== (slik jeg liker å lage dem) - 2 egg - 0.5 dl melk - 1 ss mager kesam - 1 dl havregryn - 0.5 dl proteinpulver - 1 ss kokosmel - 1 ss quinoamel - 2 ts sukrin - 1 klype kardemomme - 1.5 ts fiberhusk Rør sammen ingrediensene til en jevn røre, la stå i noen minutter, og rør så et par ganger rundt i røra etter dette. Mengden røre er godt egnet til to lapper, som stekes i forvarmet panne på middels varme. PS: Jeg liker den søtlige smaken fra kokosmelet, men synes at smaken av kokos fort kan bli for dominerende. Derfor liker jeg å blande kokos- og quinoamel halvt om halvt. Kokos- og/eller quinoamelet kan selvsagt erstattes med den typen mel du måtte ønske. neigutten 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.