Jump to content

hop

Members
 • Content Count

  567
 • Joined

 • Last visited

About hop

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/06/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jepp. 5 kg ned i vekt. #win

 2. "I april begynte jeg å logge alt jeg spiser og aktiviteten min i appen Lifesum, og ligger på 1750 kCal/dag. Dette er vel fratrukket aktivitetene. Jeg mener at jeg logger veldig ærlig, men si at jeg bommer med 20 %, så skulle jeg fortsatt være under basalstoffskiftet. "
 3. Oi! Det var jo også en bivirkning. Alt hva vi må la kroppen gå gjennom... Jeg skjønner at det ikke finnes noen quick fix, men det hadde vært fint å høre om noen som hadde veldig tilsvarende erfaring og hvordan det har gått. Jah. Så da setter jeg meg her. Og venter.
 4. Astriiiixxx Ja, det er jammen meg sant. Det hørtes litt ille ut, håper det løser seg over tid.
 5. Takk for svar, Dama! Jeg har søkt mye på nettet etter ulike erfaringer, og det du skriver er veldig gjengs. Det jeg finner vanskelig, er at jeg vet jeg spiser færre kCal nå enn jeg gjorde da jeg begynte med P-sprøyta; jeg trener mer og har mindre lyst på usunn mat og har blitt enda mer bevisst på hva jeg spiser enn før. Jeg drikker mye mindre alkohol enn jeg gjorde da også, og der drar det jo fort på seg. Nå er det ikke lengre enn 5 måneder siden jeg satte forrige sprøyte, altså har jeg vært "uten" i to måneder. Jeg skjønner at jeg ikke kan vente at det etter fire år skal rette seg opp over natta, men det hadde vært så godt å vite om jeg kan vente meg "4-6 måneder" eller mer "12-18".
 6. hop

  Tatoveringer

  Jeg har den standard delfinen på hofta bak. Vil ha mange flere, men klarer ikke bestemme meg. Er veldig fascinert av 3D-tattoveringer.
 7. Jeg bruker p-sprøyta og opplever ekstrem vektøkning i forbindelse med bruken, og er på let etter andre som har hatt tilsvarende erfaring, hvordan det har gått i ettertid og om det finnes noen råd for meg som vil fungere. Bakgrunn: Jeg er 38 år og har brukt denne i 4 år. I den perioden har jeg slutta å røyke og begynt å trene, veldig aktivt. Jeg har hele tiden vært bevisst på kostholdet og er meget bestemt på at jeg ikke har opplevd økt matlyst hverken i forbindelse med oppstart av sprøyta og røykeslutt som kom litt senere. Det hele toppet seg i februar, hvor jeg gikk opp 6 kg på 1 måned; ingen påstår vel at det er muskelvekst. Ingen omstendigheter var endret; jeg trente aktivt og spiste moderat. Fortvilelsen begynner å bli veldig stor. Nå har jeg funnet frem sommertøyet og sjokket er enda større enn jeg trodde. En shorts som jeg egentlig skulle kaste i fjor fordi den var alt for stor er nå den som passer. I april begynte jeg å logge alt jeg spiser og aktiviteten min i appen Lifesum, og ligger på 1750 kCal/dag. Dette er vel fratrukket aktivitetene. Jeg mener at jeg logger veldig ærlig, men si at jeg bommer med 20 %, så skulle jeg fortsatt være under basalstoffskiftet. Det var ikke dette jeg hadde planlagt skulle bli resultatet, og iom at et av målene mine med treninga er å få en fastere kropp er fortvilelsen utrolig stor. Jeg synes ikke jeg fortjener dette, og ser ikke at det kan være annet enn p-sprøyta som forårsaker dette, og at jeg har veldig mye vann i kroppen. Jeg har forøvrig slutta med denne nå, men er selvfølgelig inneforstått med at det tar ei stund før hormonene er ute av kroppen. Jeg har gått opp ca 12-13 kg tenker jeg, tilsvarende 2 klesstørrelser på denne tiden. Jeg er 171 høy, 91 kg. Det jeg ikke er interessert i å høre nå er "husk at vektnedgang tar tid" (no shit Sherlock), "er du sikker på at du ikke spiser for mye" (har svart på dette allerede), "har du snakka med legen" (don't get me started... det er litt "utfordrende" å få legen til å forstå problemet, "eneste måten å finne det ut på er å slutte"), "sover du nok/trener du nok/hviler du nok" (ja/sikkert ikke eller sikkert eller kanskje for mye/ja). Jeg har i hele denne perioden akseptert at ulike livssituasjoner gjør at vekta kan påvirkes mye, men nå er det nok. Jeg er veldig fortvilt og veldig lei meg. Det jeg fortrinnsvis er interessert i å høre, er om andre har hatt tilsvarende erfaring, og hva du gjorde med det? Hvilket tidsperspektiv kan jeg se for meg før kroppen er i gjenge igjen? Er det noe som kan hjelpe på kort sikt for å gå ned noe raskt ihvertfall? Omtanke er også kjærkommen.
 8. Jeg selv kan ikke navnet på 200 grønnsaker engang.
 9. Batistuta Signerer artanis på denne! Jeg opplever det som å nesten ha en PT-time; maks 15 på gruppa, treneren er tilgjengelig før, etter og under for spørsmål om alt fra teknikk, mat, tøying, tilrettelagt skalering, som noen eksempler. På timen deltar ikke treneren selv, men går rundt og justerer og heier på medlemmene.
 10. Jeg er med! I vår tid reiser man jo på badeferie til alle årstider, og da må bikinikroppen være innen rekkevidde til enhver tid. Jeg har fokus på sunne hverdager og utskeielser kun fredag og lørdag. Skriver også opp alle sukkerfrie dager. Treningsmessig er det mange tunge økter og fokus på teknikk som er øverst på lista for i år.
 11. Veldig hyggelig å få tilbakemelding om at jeg er allsidig basert på IG-bildene mine. Vel, når du driver med litt av alt blir du aldri god da

 12. Når du er ihvertfall 30 kg overvektig - da tar du ikke HEISEN 1 etg på togstasjonen!!! Grumblegrumblegrumble.

 13. Har meldt meg på Viking Race. Jeg er gal.

 14. Pr idag klarer jeg ikke mer enn 3 burpees etter 3 squats med kettlebell. FYI. Jeg er svaaaaaaaaaaak.

 15. Mener du at det er så enkelt som å spise "tunfisk i olje" i to dager og så er problemet løst?
×
×
 • Create New...