Gå til innhold

hop

Medlemmer
 • Innholdsteller

  567
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om hop

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 06. nov. 1976

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. "I april begynte jeg å logge alt jeg spiser og aktiviteten min i appen Lifesum, og ligger på 1750 kCal/dag. Dette er vel fratrukket aktivitetene. Jeg mener at jeg logger veldig ærlig, men si at jeg bommer med 20 %, så skulle jeg fortsatt være under basalstoffskiftet. "
 2. Oi! Det var jo også en bivirkning. Alt hva vi må la kroppen gå gjennom... Jeg skjønner at det ikke finnes noen quick fix, men det hadde vært fint å høre om noen som hadde veldig tilsvarende erfaring og hvordan det har gått. Jah. Så da setter jeg meg her. Og venter.
 3. Astriiiixxx Ja, det er jammen meg sant. Det hørtes litt ille ut, håper det løser seg over tid.
 4. Takk for svar, Dama! Jeg har søkt mye på nettet etter ulike erfaringer, og det du skriver er veldig gjengs. Det jeg finner vanskelig, er at jeg vet jeg spiser færre kCal nå enn jeg gjorde da jeg begynte med P-sprøyta; jeg trener mer og har mindre lyst på usunn mat og har blitt enda mer bevisst på hva jeg spiser enn før. Jeg drikker mye mindre alkohol enn jeg gjorde da også, og der drar det jo fort på seg. Nå er det ikke lengre enn 5 måneder siden jeg satte forrige sprøyte, altså har jeg vært "uten" i to måneder. Jeg skjønner at jeg ikke kan vente at det etter fire år skal rette seg op
 5. hop

  Tatoveringer

  Jeg har den standard delfinen på hofta bak. Vil ha mange flere, men klarer ikke bestemme meg. Er veldig fascinert av 3D-tattoveringer.
 6. Jeg bruker p-sprøyta og opplever ekstrem vektøkning i forbindelse med bruken, og er på let etter andre som har hatt tilsvarende erfaring, hvordan det har gått i ettertid og om det finnes noen råd for meg som vil fungere. Bakgrunn: Jeg er 38 år og har brukt denne i 4 år. I den perioden har jeg slutta å røyke og begynt å trene, veldig aktivt. Jeg har hele tiden vært bevisst på kostholdet og er meget bestemt på at jeg ikke har opplevd økt matlyst hverken i forbindelse med oppstart av sprøyta og røykeslutt som kom litt senere. Det hele toppet seg i februar, hvor jeg gikk opp 6 kg på 1 måned; i
 7. Jeg selv kan ikke navnet på 200 grønnsaker engang.
 8. Batistuta Signerer artanis på denne! Jeg opplever det som å nesten ha en PT-time; maks 15 på gruppa, treneren er tilgjengelig før, etter og under for spørsmål om alt fra teknikk, mat, tøying, tilrettelagt skalering, som noen eksempler. På timen deltar ikke treneren selv, men går rundt og justerer og heier på medlemmene.
 9. Jeg er med! I vår tid reiser man jo på badeferie til alle årstider, og da må bikinikroppen være innen rekkevidde til enhver tid. Jeg har fokus på sunne hverdager og utskeielser kun fredag og lørdag. Skriver også opp alle sukkerfrie dager. Treningsmessig er det mange tunge økter og fokus på teknikk som er øverst på lista for i år.
 10. Mener du at det er så enkelt som å spise "tunfisk i olje" i to dager og så er problemet løst?
 11. Det blir for vaaaaaarmt! Må ha kort løpetights og singlet. Og selv da er det for mye. Når begynte mennesket å svette på leggene?
 12. Riktig kildebruk er alltid en vinner. Iflg Olympiatoppens "Team- og medieguiden til OL" http://www.olympiatoppen.no/om_olympiatoppen/aktuelt/media41483.media er Bjørgen 166 cm og Johaug 162 cm. Kunne lagt inn skjermdumper, men fant ikke ut hvordan. Nuh; fortsett kranglinga.
 13. hop

  Eat clean. Wtf?

  Jaaaa, nemlig! Da skjønner jeg alt. Han der trener der jeg trener/trimmer.
×
×
 • Opprett ny...