Jump to content
Millasob

Hva spiste du til middag idag-tråden

Recommended Posts

Fortsetter under...

Idag var det ikke mye som fristet på menyen så det ble ostesnitzel og en haug med grønnsaker + bønner og linser =0)))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ser digg ut cecilie , du har vel ikke oppskriften ? Finner den på google men kun engelsk =0((

Ligger link på navnet, jeg gikk utifra den oppskriften. Brukte Philadelphia, skivet jalapenoost, jalapeno, en pakke bacon og litt ekstra revet ost. Laget standard pizzabunn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Coque au vin blanc med sprøstekt bacon, og en amerikansk red ale til å drikke.

Ganske utradisjonelt drikkevalg til denne retten, men det skyldes at jeg kjører en red ale temahelg. Har vært på polet og REMA og kjøpt inn et eksemplar av alle red ale typene jeg kunne finne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Ligger link på navnet, jeg gikk utifra den oppskriften. Brukte Philadelphia, skivet jalapenoost, jalapeno, en pakke bacon og litt ekstra revet ost. Laget standard pizzabunn.

Heha ja ser man det , hvorfor kom jeg ikke på det før?

Takker uansett ;) ha en fantastisk fin helg

Share this post


Link to post
Share on other sites

McDonalds... "Grand BigMac meny" + løkringer... sist jeg husker jeg spiste en BigMac var i 6.klasse (leeeenge siden :-p ). Like dårlig nå som da... løkringene var gode da :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Tenkte grillmat ute, meen været på Vestlandet er så nydelig at det ble til innnegrillet biff fra Afrika med salat :cool:

[ATTACH=full]163565[/ATTACH]

Haha, fint nå da? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
nå er jeg i Polen, sol, sommer og 25++ grader :cool:

MYE bedre ;):D

Sitter på terrassen og nytes sol og varme, ikke så galt nå ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sitter på terrassen og nytes sol og varme, ikke så galt nå ;)

Jeg tar det tilbake... Regn! IGJEN!!! :shifty::mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hjemmelaget pizza med serranoskinke, pinjekjerner, revet parmesan og fersk basilikum. Har endelig oppdaget kunsten med å ha på deler av ingredienser etter at pizzaen er stekt. Mye bedre! Ofret innsiden av høyrehånda mi for pizzabunnene, because hot stuff is hot. Totally worth it.

post-20877-14441004074361_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...