Gå til innhold

leenaa89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av leenaa89

 1. Ok, skal prøve og dra og trene på tia det er lite folk der så ingen andre blir med😊 takk for svar😉
 2. Jeg er 27år, 160cm og ca 48kg, og er ectomorf, og prøver og gå opp i vekt og bygge muskler. Har i en tid nå trent en 2splitt med underkropp 2 ganger i uka og overkropp 2 ganger i uka, men føler ikke at det har gitt så mye resultater, jeg prøver pga min kroppstype og holde meg til korte økter (60min) og 3-4 sett med 6-12 rep. Er det en annen metode som ville vært bedre? Og evt hvilke øvelser bør jeg ha med. Jeg vil øke volum på rumpa, armene og lårene hovedsaklig☺️ tar imot alle tips.
 3. Har lett på nettet etter svar uten hell, så da håper jeg det er noen her inne som vet. Jeg har lyst og filme min egen trening da det er enklere og se om man gjør riktig teknikk osv, men vet ikke om det er låv på sentrene. Trener på 3t, og det står ingenting om dette i reglene. Men søstra mi mener at det er plakater ved sentrene som tydeligvis forbyr kamera osv. . . Men tenker kun og filme meg selv, og ingen andre. Så spm mitt da er om jeg kan det eller ikke?
 4. 1 kyllingfilet og hjemmelaga potetmos... forgot the vegetables:D
 5. 1 dobbel O% vanilje yoghurt med granola, 1 froosh smoothie og en blåbær skyr:)
 6. Sein frokost idag, men frokost, e frokost 1dl havregryn kokt på 1,5dl helmelk, toppa med sukrin gold å en liten banan☺
×
×
 • Opprett ny...