Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ser digg ut cecilie , du har vel ikke oppskriften ? Finner den på google men kun engelsk =0((

Ligger link på navnet, jeg gikk utifra den oppskriften. Brukte Philadelphia, skivet jalapenoost, jalapeno, en pakke bacon og litt ekstra revet ost. Laget standard pizzabunn.

Coque au vin blanc med sprøstekt bacon, og en amerikansk red ale til å drikke.

Ganske utradisjonelt drikkevalg til denne retten, men det skyldes at jeg kjører en red ale temahelg. Har vært på polet og REMA og kjøpt inn et eksemplar av alle red ale typene jeg kunne finne.

Annonse

Ligger link på navnet, jeg gikk utifra den oppskriften. Brukte Philadelphia, skivet jalapenoost, jalapeno, en pakke bacon og litt ekstra revet ost. Laget standard pizzabunn.

Heha ja ser man det , hvorfor kom jeg ikke på det før?

Takker uansett ;) ha en fantastisk fin helg

Annonse

Hjemmelaget pizza med serranoskinke, pinjekjerner, revet parmesan og fersk basilikum. Har endelig oppdaget kunsten med å ha på deler av ingredienser etter at pizzaen er stekt. Mye bedre! Ofret innsiden av høyrehånda mi for pizzabunnene, because hot stuff is hot. Totally worth it.

post-20877-14441004074361_thumb.jpg

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...