Jump to content
Millasob

Hva spiste du til middag idag-tråden

Recommended Posts

Fortsetter under...

Kylling og udonnudler, etterfulgt av en durian

[ATTACH=full]144694[/ATTACH]

Har du klart å finne en metode til å fjerne lukt og gjøre smaken god av den??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lukter ikke så ille. Som med råtten hai, så er det ganske oppskrytt. Durianen smaker godt da!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Makrell og syltet rabarbra

Bakt potet og grotteost

Stekt kveite og asparges

Kalvemedaljong med nykål

Revet "Kraftkar" og nøtter

Mjødurt coulis med kirsebærsirup og crumble

Kontrast i Parkveien FTW!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igår fant jeg karbonadedeig til 50% pga.dato. Idag ble det karbonader i brun saus - resten spises i morgen. Vet norsk husmannskost idag er det laveste på rangstigen av det man kan spise i Norge, men men, noen må holde på tradisjonene.

2stk nypoteter.

1/3 nykål.

1 løk (kuttes smått for å ha i saus og karbonadekaker).

3 medium gullrøtter.

1/3blomkål.

ca. 4 dl brun hjemmelaget saus (jukser litt og bruker den sorte boksen med gul tut på for fargen) :D

Husk tyttebær! Beste er hjemmelaget men, er lenge siden høsten....

Et tips: Lag kjøttkakene eller karbonadekakene før det andre. Ellers kan det bli unødig mye stress. Nå er jeg stappmett og skal sette meg ut i sola med kaffen.

Totalpris på denne retten (2 middager) blir vel rundt 30kroner tenker jeg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Biff og søtpotet :) merker d er mye søtpoter på meg i d siste vist :cautious:

"Oppdaget" nylig søtpotet selv. Fått helt dilla. Helst i ovnen i strimlet/båter/skiver med olje og en drøss med krydder. Funker til alt, men bruker den mest sammen med kylling.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Makrell og syltet rabarbra

Bakt potet og grotteost

Stekt kveite og asparges

Kalvemedaljong med nykål

Revet "Kraftkar" og nøtter

Mjødurt coulis med kirsebærsirup og crumble

Kontrast i Parkveien FTW!

Har hørt veldig mye spennende om Kontrast selv, har megalyst til å dra og undersøke:)

Kraftkar er ...potente saker!:S

Share this post


Link to post
Share on other sites
Har hørt veldig mye spennende om Kontrast selv, har megalyst til å dra og undersøke:)

Kraftkar er ...potente saker!:S

Anbefaler Kontrast på det varmeste. Ta turen før de får stjerne. Litt små posjoner, men suverene smaker. Helt klart den beste matching'en av mat og vin jeg har hatt den glede av å innta.

Kraftkar er gull. En ost for de som liker ost kan vi vel si (y)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anbefaler Kontrast på det varmeste. Ta turen før de får stjerne. Litt små posjoner, men suverene smaker. Helt klart den beste matching'en av mat og vin jeg har hatt den glede av å innta.

Kraftkar er gull. En ost for de som liker ost kan vi vel si (y)

Hva annet av restauranttilbudet i Oslo har du prøvd? Noe verdt å anbefale?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Restaurant Eik vil jeg anbefale.

Har besøkt Grefsenkollen og Ekebergrestauranten flere ganger. Grefsenkollen kan jeg også anbefale, men Ekeberg ville jeg droppet. Ellers har det blitt mer ala Haandtverkerstuene, Amundsen, Nighthawks etc. Til vanlig setter jeg en knapp på Amundsen, som har godt øl og "enkel" mat slik det skal være. Jeg har fortsatt til gode å besøke Maaemo som står øverst på ønskelista, men skal jeg på slike steder må det være full pakke for å få hele opplevelsen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...