Sepsis Posted June 11, 2014 Kylling og udonnudler, etterfulgt av en durian 2 Aurelius and FitFish reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tina Tran Posted June 11, 2014 Kylling og udonnudler, etterfulgt av en durian [ATTACH=full]144694[/ATTACH] komme til å lukte hele huset Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inger-Lise Posted June 11, 2014 Kylling og udonnudler, etterfulgt av en durian [ATTACH=full]144694[/ATTACH] Har du klart å finne en metode til å fjerne lukt og gjøre smaken god av den?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sepsis Posted June 11, 2014 Lukter ikke så ille. Som med råtten hai, så er det ganske oppskrytt. Durianen smaker godt da! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tina Tran Posted June 11, 2014 Lukter ikke så ille. Som med råtten hai, så er det ganske oppskrytt. Durianen smaker godt da! smaken er godt, I liked it;) 1 Sepsis reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aurelius Posted June 11, 2014 Får du tak i durian i Norge? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tina Tran Posted June 11, 2014 Får du tak i durian i Norge? ja, i Asiatisk butikk 1 Aurelius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Millasob Posted June 14, 2014 Biff og søtpotet merker d er mye søtpoter på meg i d siste vist Quote Share this post Link to post Share on other sites
QueenWinther Posted June 14, 2014 Kjøttboller i tomatsaus, laks, salat, kalkun og eggerøre. konfirmasjon og tapas.<3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
FitFish Posted June 14, 2014 Sushi:love: Herregud jeg kunne levd på det.... 1 QueenWinther reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Interbellum Posted June 14, 2014 Makrell og syltet rabarbra Bakt potet og grotteost Stekt kveite og asparges Kalvemedaljong med nykål Revet "Kraftkar" og nøtter Mjødurt coulis med kirsebærsirup og crumble Kontrast i Parkveien FTW! 1 Aurelius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Terskeltrening Posted June 15, 2014 Igår fant jeg karbonadedeig til 50% pga.dato. Idag ble det karbonader i brun saus - resten spises i morgen. Vet norsk husmannskost idag er det laveste på rangstigen av det man kan spise i Norge, men men, noen må holde på tradisjonene. 2stk nypoteter. 1/3 nykål. 1 løk (kuttes smått for å ha i saus og karbonadekaker). 3 medium gullrøtter. 1/3blomkål. ca. 4 dl brun hjemmelaget saus (jukser litt og bruker den sorte boksen med gul tut på for fargen) Husk tyttebær! Beste er hjemmelaget men, er lenge siden høsten.... Et tips: Lag kjøttkakene eller karbonadekakene før det andre. Ellers kan det bli unødig mye stress. Nå er jeg stappmett og skal sette meg ut i sola med kaffen. Totalpris på denne retten (2 middager) blir vel rundt 30kroner tenker jeg. 1 FitFish reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
miaheart Posted June 15, 2014 Kylling, søtpotet og brokkoli [ATTACH]144942[/ATTACH] 1 Aurelius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darach_Ùr Posted June 15, 2014 Biff og søtpotet merker d er mye søtpoter på meg i d siste vist "Oppdaget" nylig søtpotet selv. Fått helt dilla. Helst i ovnen i strimlet/båter/skiver med olje og en drøss med krydder. Funker til alt, men bruker den mest sammen med kylling. Quote Share this post Link to post Share on other sites
idaest Posted June 15, 2014 Øko-koteletter fra Duggurd, egensådd grønnkål og grillet sopp, dynket i kraft og smør. Jeg ble glad. 1 Aurelius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aurelius Posted June 15, 2014 Makrell og syltet rabarbra Bakt potet og grotteost Stekt kveite og asparges Kalvemedaljong med nykål Revet "Kraftkar" og nøtter Mjødurt coulis med kirsebærsirup og crumble Kontrast i Parkveien FTW! Har hørt veldig mye spennende om Kontrast selv, har megalyst til å dra og undersøke:) Kraftkar er ...potente saker!:S Quote Share this post Link to post Share on other sites
Interbellum Posted June 15, 2014 Har hørt veldig mye spennende om Kontrast selv, har megalyst til å dra og undersøke:) Kraftkar er ...potente saker!:S Anbefaler Kontrast på det varmeste. Ta turen før de får stjerne. Litt små posjoner, men suverene smaker. Helt klart den beste matching'en av mat og vin jeg har hatt den glede av å innta. Kraftkar er gull. En ost for de som liker ost kan vi vel si 1 Aurelius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aurelius Posted June 15, 2014 Anbefaler Kontrast på det varmeste. Ta turen før de får stjerne. Litt små posjoner, men suverene smaker. Helt klart den beste matching'en av mat og vin jeg har hatt den glede av å innta. Kraftkar er gull. En ost for de som liker ost kan vi vel si Hva annet av restauranttilbudet i Oslo har du prøvd? Noe verdt å anbefale? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Interbellum Posted June 15, 2014 Restaurant Eik vil jeg anbefale. Har besøkt Grefsenkollen og Ekebergrestauranten flere ganger. Grefsenkollen kan jeg også anbefale, men Ekeberg ville jeg droppet. Ellers har det blitt mer ala Haandtverkerstuene, Amundsen, Nighthawks etc. Til vanlig setter jeg en knapp på Amundsen, som har godt øl og "enkel" mat slik det skal være. Jeg har fortsatt til gode å besøke Maaemo som står øverst på ønskelista, men skal jeg på slike steder må det være full pakke for å få hele opplevelsen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FitFish Posted June 15, 2014 Aurelius, du flytter jo til St. Haugen straks, og der ligger Smalhans, rett og slett et veldig bra spisested! http://www.smalhans.no/om-smalhans/ 1 Aurelius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites