Jump to content

Tina Tran

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tina Tran

 1. målet med treningen min er og holde meg i bevegelse. trener styrke, kondis o.l. trener det som passer meg.
 2. Tusen takk for godt og raskt svar,
 3. har aldri fått et fornuftig svar på hva som er bra og spise/Drikke før, under og etter styrktrening. har noen et bra tips, forslag eller ide? helst med begrunnelse.
 4. Tusen takk for gode råd i forbindelse med sjøsyke:)
 5. Jeg sliter mye med at jeg blir sjøsyk når jeg er i båt. Det skal ikke mange bølgene til før jeg kjenner kvalmen komme. Jeg elsker båt og sjøen, så er litt surt at jeg skal bli så lett dårlig. Hva kan jeg gjøre for å ikke bli sjøsyk?
 6. De siste tre dagene har jeg ikke drukket særlig mye. Det har gått i maks to liter væske tilsammen hver dag (inkluderer da: vann, melk, og diverse frukt og mat som inneholder væske). Jeg blir rett og slett ikke tørst.. 1. Vil dette ha en konsekvens for senere i livet, det at jeg ikke drikker så mye som det er anbefalt? 2. Hva skjer med kroppen om en drikker lite over lengre tid? 3. Er det mulig å trene seg opp til å ikke trenge så mye væske? Tusen takk for svar
 7. Hei, jeg lurer på om hvilken brød er sunnest? Jeg blir så forvirret av å se det store utvalget av brød i butikkene og skjønner ikke hvilken av dem skal man spise? ser frem til gode forslag.
 8. Jeg har en tendens smerter i venstre skulder. Når jeg sender arma i en 360-grader rotasjon(opp foran ned bak) oppstår det en knekk (lyd og følelse) halveis på vei ned. Hva kan dette være? Burde jeg oppsøke lege? Burde jeg hvile til det går over eller kan jeg trene øvelser som "face pulls" og rotator-øvelser?
 9. Tina Tran

  Dagens Glade

  Naboen kom, og tok med seg noen venner spurte meg om jeg kunne klippet håret, da ble hårklipp på verandaen
 10. Jeg må bare få takke for gode råd:)
 11. Jeg prøver å komme meg ned i vekt ved å forandre på kostholdet mitt. Og vet att man må kutte ut brus, saft og liknende og har gjort det i nesten 1 uke nå. Men hørte også att man burde kutte ut juice? Det synest jeg er litt kjipt, siden jeg ikke er en særlig stor fan av vann.. Er det noe annet godt jeg kan drikke som er sunt og ikke gjør så jeg legger på meg?
 12. Trenger jeg fysioterapi behandling. som kan gjenopprette normal bevegelse?
 13. JO STØRRE - JO BEDRE kvinner skal være mer opptatt av, er 12,3 centimer målt rundt roten av skaftet i erigert tilstand.
 14. Jeg har lagt merke til at hver gang det nærmer seg mensen er suget etter mat der konstant. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på mat. Jeg spiser derfor mye mer enn jeg pleier denne uken, noe som gjør at jeg går opp i vekt (vet ikke om det kun er fra mat, eller om det kan være vann osv...) er det noen som vet hvorfor? Er det noen som har samme problemet? Og viktigst av alt, er det noen som vet hva jeg kan gjøre for å unngå det sterke suget etter mat?
 15. fått prolaps i korsryggen. Det begynte med lettere stråling nedover venstre bein. mer over dette. Jeg hadde vondt for å både sitte, stå og gå. Å ligge var det mest behagelige. Jeg er sykemeldt i 2 uker og gikk turer daglig . Til slutt var det stort sett kun strålingen som gjenstod. Fikk tatt MR-røntgen (for ca 3 uker siden) og det ble påvist prolaps som presset på en nerve -derfor strålingen. Fastlegen min sa man ikke behandlet denne type prolapser fordi det ville "gå seg til etterhvert", men dersom jeg mistet følelsen i beinet eller fikk problemer med å styre vannlatingen, så måtte jeg si ifra med en gang. Hun sa dessuten at jeg kunne begynne å trene igjen, samt spille squash. Jeg ble litt overrrasket over dette. Så mitt spørsmål til dere er om det stemmer at man ikke behandler prolaps av denne typen og at det vil gå seg til av seg selv? Jeg har fremdeles noe stråling og vondt på venstre side av korsryggen,. Har begynt å trene litt også; sykling og et par lettere ryggøvelser for å styrke korsryggen. Men ER det virkelig greit å spille squash -en sport som innebærer rykk og napp, mange vridninger og sikkert endel uheldige belastninger? Kan jeg gjøre vondt værre ved å spille squash med tanke på prolapsen, eller er det verste som kan skje at jeg får mer vondt? Jeg har veldig lyst til å begynne å spille , så jeg er spent på svaret her.
 16. Ok dette er et dumt spørsmål men likevel kunne jeg trengt noen tips for å spise brød fortere Spiser gjerne 2-3 skiver ved lunchtid hver dag og jeg bruker ofte opptil 30 minutter før jeg er ferdig med alle. Syns det er alt for lenge, spesielt når jeg ser andre er ferdig med like mange på maks halvparten av tiden. Hender tilogmed at jeg ikke gidder å sitte å ete brødskiver lengre Videre lurer jeg på om det er mulig å venne seg til mat man apsolutt ikke liker? Som f.eks med meg og Markrell i tomat; Har prøvd å spise det uten å holde for nesa noen ganger og det ender med at jeg brekker meg flere ganger. Så jeg prøver å se om jeg kan vende meg til det ved å bare ete 1-2 skiver mens jeg holder for nesa Ok, nok dumme spørsmål
 17. Tina Tran

  Dagens Glade

  Nå skal jeg kose meg litt med et glass vin og mye sjømat; reker, blåskjell, krabbe, Ha en fin lørdagskveld videre:)
 18. Jeg ramlet fra trappen fikk en kjempesmell korsryggen .Denne gangen var de førstnevnte skadene blitt mye verre. Nakken slo seg vrang .
 19. får du treningsinstruksjoner av fysioterapeut ? jeg har vente lenge for å få en time hos fysioterapi det er ikke lett , det blir ikke time før i september. vurdere å finne fysioterapeut annen steder ..
 20. Jeg har fått påvist prolaps i korsryggen ( husker ikke hvilken virvel ). Skal til kiropraktoren på Mandag. Denne prolapsen har jeg visst hatt i flere måned Smertene i korsryggen har vært av og på jevnlig . Nå lurer jeg på hva som skjer videre. Jeg har lest at de fleste blir frisk i løpet av noen uker, mens andre bruker lenger tid. Men hos meg vil det tydeligvis ta lenger tid . Men så er det også det eneste smertestillende middelet som tar vekk smertene. Paracet, pinex, paralgin forte.......det fungerer ikke og tar ikke vekk smertene. Og legene er også veldig skeptisk til Somadril. Men det er det jeg må ta for å kunne fungere normalt i hverdagen når smertene står på som verst. Jeg har prøvd vanlig smertestillende i lang tid før jeg gikk til legen for å be om sterkere smertestillende. Er det noen her inne som har hatt eller har prolaps og som kan fortelle hva som skjer i tiden framover?
×
×
 • Create New...