Gå til innhold

Tina Tran

Medlemmer
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tina Tran

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 25. juni 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. målet med treningen min er og holde meg i bevegelse. trener styrke, kondis o.l. trener det som passer meg.
 2. Tusen takk for godt og raskt svar,
 3. har aldri fått et fornuftig svar på hva som er bra og spise/Drikke før, under og etter styrktrening. har noen et bra tips, forslag eller ide? helst med begrunnelse.
 4. Tusen takk for gode råd i forbindelse med sjøsyke:)
 5. Jeg sliter mye med at jeg blir sjøsyk når jeg er i båt. Det skal ikke mange bølgene til før jeg kjenner kvalmen komme. Jeg elsker båt og sjøen, så er litt surt at jeg skal bli så lett dårlig. Hva kan jeg gjøre for å ikke bli sjøsyk?
 6. De siste tre dagene har jeg ikke drukket særlig mye. Det har gått i maks to liter væske tilsammen hver dag (inkluderer da: vann, melk, og diverse frukt og mat som inneholder væske). Jeg blir rett og slett ikke tørst.. 1. Vil dette ha en konsekvens for senere i livet, det at jeg ikke drikker så mye som det er anbefalt? 2. Hva skjer med kroppen om en drikker lite over lengre tid? 3. Er det mulig å trene seg opp til å ikke trenge så mye væske? Tusen takk for svar
 7. Hei, jeg lurer på om hvilken brød er sunnest? Jeg blir så forvirret av å se det store utvalget av brød i butikkene og skjønner ikke hvilken av dem skal man spise? ser frem til gode forslag.
 8. Jeg har en tendens smerter i venstre skulder. Når jeg sender arma i en 360-grader rotasjon(opp foran ned bak) oppstår det en knekk (lyd og følelse) halveis på vei ned. Hva kan dette være? Burde jeg oppsøke lege? Burde jeg hvile til det går over eller kan jeg trene øvelser som "face pulls" og rotator-øvelser?
 9. Tina Tran

  Dagens Glade

  Naboen kom, og tok med seg noen venner spurte meg om jeg kunne klippet håret, da ble hårklipp på verandaen
 10. Jeg må bare få takke for gode råd:)
 11. Jeg prøver å komme meg ned i vekt ved å forandre på kostholdet mitt. Og vet att man må kutte ut brus, saft og liknende og har gjort det i nesten 1 uke nå. Men hørte også att man burde kutte ut juice? Det synest jeg er litt kjipt, siden jeg ikke er en særlig stor fan av vann.. Er det noe annet godt jeg kan drikke som er sunt og ikke gjør så jeg legger på meg?
×
×
 • Opprett ny...