Sepsis Skrevet 11. juni 2014 Skrevet 11. juni 2014 Kylling og udonnudler, etterfulgt av en durian Aurelius og FitFish 2 Siter
Tina Tran Skrevet 11. juni 2014 Skrevet 11. juni 2014 "Sepsis skrev: Kylling og udonnudler, etterfulgt av en durian [ATTACH=full]144694[/ATTACH] komme til å lukte hele huset Siter
Inger-Lise Skrevet 11. juni 2014 Skrevet 11. juni 2014 "Sepsis skrev: Kylling og udonnudler, etterfulgt av en durian [ATTACH=full]144694[/ATTACH] Har du klart å finne en metode til å fjerne lukt og gjøre smaken god av den?? Siter
Sepsis Skrevet 11. juni 2014 Skrevet 11. juni 2014 Lukter ikke så ille. Som med råtten hai, så er det ganske oppskrytt. Durianen smaker godt da! Siter
Tina Tran Skrevet 11. juni 2014 Skrevet 11. juni 2014 "Sepsis skrev: Lukter ikke så ille. Som med råtten hai, så er det ganske oppskrytt. Durianen smaker godt da! smaken er godt, I liked it;) Sepsis 1 Siter
Tina Tran Skrevet 11. juni 2014 Skrevet 11. juni 2014 "Aurelius skrev: Får du tak i durian i Norge? ja, i Asiatisk butikk Aurelius 1 Siter
Millasob Skrevet 14. juni 2014 Forfatter Skrevet 14. juni 2014 Biff og søtpotet merker d er mye søtpoter på meg i d siste vist Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 14. juni 2014 Skrevet 14. juni 2014 Kjøttboller i tomatsaus, laks, salat, kalkun og eggerøre. konfirmasjon og tapas.<3 Siter
FitFish Skrevet 14. juni 2014 Skrevet 14. juni 2014 Sushi:love: Herregud jeg kunne levd på det.... Siter
Interbellum Skrevet 14. juni 2014 Skrevet 14. juni 2014 Makrell og syltet rabarbra Bakt potet og grotteost Stekt kveite og asparges Kalvemedaljong med nykål Revet "Kraftkar" og nøtter Mjødurt coulis med kirsebærsirup og crumble Kontrast i Parkveien FTW! Aurelius 1 Siter
Terskeltrening Skrevet 15. juni 2014 Skrevet 15. juni 2014 Igår fant jeg karbonadedeig til 50% pga.dato. Idag ble det karbonader i brun saus - resten spises i morgen. Vet norsk husmannskost idag er det laveste på rangstigen av det man kan spise i Norge, men men, noen må holde på tradisjonene. 2stk nypoteter. 1/3 nykål. 1 løk (kuttes smått for å ha i saus og karbonadekaker). 3 medium gullrøtter. 1/3blomkål. ca. 4 dl brun hjemmelaget saus (jukser litt og bruker den sorte boksen med gul tut på for fargen) Husk tyttebær! Beste er hjemmelaget men, er lenge siden høsten.... Et tips: Lag kjøttkakene eller karbonadekakene før det andre. Ellers kan det bli unødig mye stress. Nå er jeg stappmett og skal sette meg ut i sola med kaffen. Totalpris på denne retten (2 middager) blir vel rundt 30kroner tenker jeg. FitFish 1 Siter
miaheart Skrevet 15. juni 2014 Skrevet 15. juni 2014 Kylling, søtpotet og brokkoli [ATTACH]144942[/ATTACH] Aurelius 1 Siter
Darach_Ùr Skrevet 15. juni 2014 Skrevet 15. juni 2014 "Millasob skrev: Biff og søtpotet merker d er mye søtpoter på meg i d siste vist "Oppdaget" nylig søtpotet selv. Fått helt dilla. Helst i ovnen i strimlet/båter/skiver med olje og en drøss med krydder. Funker til alt, men bruker den mest sammen med kylling. Siter
idaest Skrevet 15. juni 2014 Skrevet 15. juni 2014 Øko-koteletter fra Duggurd, egensådd grønnkål og grillet sopp, dynket i kraft og smør. Jeg ble glad. Aurelius 1 Siter
Aurelius Skrevet 15. juni 2014 Skrevet 15. juni 2014 "Interbellum skrev: Makrell og syltet rabarbra Bakt potet og grotteost Stekt kveite og asparges Kalvemedaljong med nykål Revet "Kraftkar" og nøtter Mjødurt coulis med kirsebærsirup og crumble Kontrast i Parkveien FTW! Har hørt veldig mye spennende om Kontrast selv, har megalyst til å dra og undersøke:) Kraftkar er ...potente saker!:S Siter
Interbellum Skrevet 15. juni 2014 Skrevet 15. juni 2014 "Aurelius skrev: Har hørt veldig mye spennende om Kontrast selv, har megalyst til å dra og undersøke:) Kraftkar er ...potente saker!:S Anbefaler Kontrast på det varmeste. Ta turen før de får stjerne. Litt små posjoner, men suverene smaker. Helt klart den beste matching'en av mat og vin jeg har hatt den glede av å innta. Kraftkar er gull. En ost for de som liker ost kan vi vel si Aurelius 1 Siter
Aurelius Skrevet 15. juni 2014 Skrevet 15. juni 2014 "Interbellum skrev: Anbefaler Kontrast på det varmeste. Ta turen før de får stjerne. Litt små posjoner, men suverene smaker. Helt klart den beste matching'en av mat og vin jeg har hatt den glede av å innta. Kraftkar er gull. En ost for de som liker ost kan vi vel si Hva annet av restauranttilbudet i Oslo har du prøvd? Noe verdt å anbefale? Siter
Interbellum Skrevet 15. juni 2014 Skrevet 15. juni 2014 Restaurant Eik vil jeg anbefale. Har besøkt Grefsenkollen og Ekebergrestauranten flere ganger. Grefsenkollen kan jeg også anbefale, men Ekeberg ville jeg droppet. Ellers har det blitt mer ala Haandtverkerstuene, Amundsen, Nighthawks etc. Til vanlig setter jeg en knapp på Amundsen, som har godt øl og "enkel" mat slik det skal være. Jeg har fortsatt til gode å besøke Maaemo som står øverst på ønskelista, men skal jeg på slike steder må det være full pakke for å få hele opplevelsen. Siter
FitFish Skrevet 15. juni 2014 Skrevet 15. juni 2014 Aurelius, du flytter jo til St. Haugen straks, og der ligger Smalhans, rett og slett et veldig bra spisested! http://www.smalhans.no/om-smalhans/ Aurelius 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.